-MSCI Emerging Markets Index - ETF.-A múlt hét hétfőtől kezdve itt is beindultak az eladók és réssel lefelé törték meg a trendet. Ezzel az első támaszig nyitottak utat, amelyet viszont gyorsan elért az index 57,8 körül. Mivel ez a szint is tört lefelé, így az elmúlt egy év emelkedésének a korrekciós szintjeit érdemes követni. Az 50%-os szint éppen az 50-es érték körül húzódik, így ez lehet egy erős támasz.Ellenállások: 62,5; 64,06; 65,63; 67,5. Támaszok: 50; 48,43; 46,9.
Mágus, jár a pont, látjuk ám, nem kell hozzá beírnod sem! És most hogy gondolod tovább WTI-t? Le 80 és fel 180? Vagy megy vissza le? Bár most úgy néz ki számomra, hogy akkora bajt okoztak Hormuznál, amit nem is tudnának ha akarnának sem rendezni rövid idő alatt, így a hosszabb távú hatásokkal kell számolni, mire rend lesz.. Így én 1-2 hónapot még fel várom..
Közel 3.500 volt a teteje tuti eladtam volna de hát a xetra zárva. Már esik. Lessz ennél magasabb akkor? Úgy értelmezem amit írtál. Mit gondolsz? Meddig mehet fel?
NG GAP-re gondolsz? az sztem 3.28-as napi gap-et visszatöltheti, karnyújtásnyitra.. NG-ben szvsz. jöhetnek a hosszú távú bullos várakozások, mert ilyen magas olaj/fűtőolaj árnál már gázra cserélgetnek, az meg még WTI- és aranyhoz képest "olcsó" árszinten van.. WTI épp az utolsó TS certiig nyújtózott fel, hihetetlen, igaz? És már vissza is korrigált 100-ra.. 80-ig szvsz egy jó hírra visszakorrigálhat, talán ott még lehet indítani longot..
Natural Gas meddig mehet? Most 5,7% plusszban van eddig. Kicsit az olaj visszahűlhetett volna. Trump beszél össze vissza, itt lesz ez úgy néz ki 150 usd.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.