Konkrét időpontokról nem volt szó. De az elhangzottakból nekem az jött le, hogy a stratégia megújítása konkrétan folyamatban van, amiben már számolnak az aktuális fejlesztésekkel, akvikkal stb, illetve ezt szeretnék egy befektetői napon belül prezentálni. (ez utóbbira egyébként valaki a helyszínen konkrétan rákérdezett). Annyit mondtak még, hogy mozgalmas időszak előtt áll a vállalat, nekem személy szerint (szubjektív vélemény) az jött le hogy Q2-Q3-ban biztosan lesznek bőven hírek a cég háza tájáról, amiről már be is számolhatnak.
Szia Tibi, időpontokról volt szó ( ha nem is pontosan) a közgyűlesen vagy az ottani kérdezz felek részben hogy mikorra várható a tárolós pályázat, szélerőmű, befektetői nap vagy csak meg lett említve hogy majd lesznek ezek és ha lesz infó tájékoztatnak? Köszi előre is.
Hmm, ugyanaz a "játék" zajlik, mint 2800-nál, csak most 3700-nál..folyamatosan töltik a vételi oldalt. ennek nem itt lesz a vége rövidtávon sem, 20-as, 50-es átlagok is szépen jönnek fel, pár nap oldalazást el tudok képzelni, de utána menni fog ez tovább 4k fölé valahova.
2019, 2021, 2022-ben május/május/június végén volt a kifizetés, előtte csak pár héttel volt osztalékos közlemény a pontos menetrenddel. Május közepe előtt nem várnék közleményt. (persze azóta fordult a világ, az új nagytulajok miatt ennél előbbre is hozhatják, ha akarják).
5000Ft / rv lehet a max ára. Szerintem ez a következő 18 hónapban meglesz. Sajnos nincs benne a keret amit erre fordítanának. Mostanában nem a piacról veszik, így sok hatása nincs a rv árfolyamára. Régebben ugye minden jobb volt, így az srv is, akkor még előfordult, hogy a piacról is gyűjtögettek.
Ha netán valóban megtennék, annak komoly árfolyam emelő hatása lenne. Eléggé lecsökkent a közkéz, és szerintem egyre többen vagyunk, akik már nem kereskednek vele, hanem hosszabb távra tartják.
"A közgyűlés továbbá felhatalmazta az igazgatóságot, hogy a közgyűlés napjától számított 18 hónapban saját részvényeket vásároljon vissza az alaptőke 25 százalékáig."
Alteo Nyrt.
egész magas színvonalú, és meglehetősen informatív (Wallis jelenlét ellenére).
a menedzsment is jónak tűnik.
ez az év már komolyabb EBIDTA-t és eredményt sejtet.
A METÁR életbelépése mérföldkő lehet a cég életében.
ugyan még illikvid, de 3 befektető kapott kb. 160 ezer db-ot a Wallistól, lasssan kezdenek forgalmat és közkézt csinálni.
Ez persze kell is, hiszen tőkeemelést terveznek. (Magyarországon kívül szeretnének terjeszkedni, ami a jelenlegi helyzetben inkább pozitívum)
Tevékenységileg E-Starhoz hasonlítanak (másban nem), de alternatív energiák felé mennek, kevesebb önkori és lakossági, több ipari ügyféllel.
A kötvényekből befolyó pénzből jelentős Ebidtát tereme4lő cégeket vettek eddig.
A Wallis miatt nem valószínűsíthető az E-Starhoz hasonló végkimenet.
Kérdés, mennyire akarnak kisbefektetőket is beengedni.