Úgy látszik ti nem értitek az elnöki kegyelmet. Mi van akkor, ha nincs megfelelő bizonyíték? Vagy utólag bebizonyosodik, hogy az ítélet túl szigorú volt. A bíróság nem tévedhetetlen. Ilyenkor jöhet szóba a kegyelmi kérvény.
Nornális vagy?! Mi az, hogy túl súlyos? Ha a gyerekedet elkapná egy fideszes pedofil, ez alapján gondolom, megveregetnéd a vállát, hogy semmi gond, bármelyik fideszessel ez előfordulhat.
"Egy pedofilnak miért nem lehet kegyelmet adni? Mi van, ha az ítélet túl súlyos?" Te milyen erkölcsi normával rendelkezel? Minden erőszak bűn, de egy gyereket megrontani, kihasználni a legalja! Van neked gyereked? Hány éves vagy? Hol szocializálódtál? Jártál iskolába? Paraszt vagy a nőkkel? A mai napig nem felejtem el, mikor egy pedofil köcsögöt kaptam rajta az uszoda folyosóján. Hülye szokás volt, hogy csak függönyök voltak félkör ívben és tárva a kifele nyíló ajtók. A kislányok pedig pont az ajtóval szemben szárították a hajukat a padokon állva, ki felöltözve, ki nem, edzés után. Emberünk pedig a függönyt oldalt résnyire elhúzva, a falhoz lapulva - ó anyám, hogy írjam le finoman, pedig a mai napig látom magam előtt a palit - végzett önkielégítést. Borzasztó volt, mert nem akartam, hogy a gyerekek megtudják, mi történt éppen velük, de megoldottam, hogy emberünket elkapják. Anyaként, nőként soha nem felejtem el. És a meleg katolikus papok hány kisfiút riasztottak el a közeledésükkel? Az intézetis, totál kiszolgáltatott, magukra hagyott gyerekek szabadon molesztálhatók? Minden gyerek egy életen át cipeli az ilyen eseményeket a lelkében. A világon mindenhol a legalja a bűnöző a pedofil, a börtönökben rettegés az életük. Nincs elég büntetés, ami egy pedfilnak járna!
A kegyelem lenyege hogy onnantol nem szamit buntetett eloeletunek. Papiron siman visszamehet dolgozni gyerekek koze pl. Mig ha csak siman letolti a bunteteset akkor megmarad a priusz es bar elmehet dolgozni de sehova ahol hyerekekkel foglalkozna. . Csak mellekesen de ha tul szigoru lett volna az itelet fellebezhet es ha mar 3 biroi szinten eliteltek akkor valoszinuleg nem tulzo, de tovabbra is vannak utolag is lehetosegek hogy korabban szabaduljon kegyelem nelkul is. . A kegyelmet amugy olyasmire talaltak fel mint amikor azthiszem egy osztrak gyerek megolte az apjat aki kisgyerek kora ota terrorizalta egy pinceben tartotta es megeroszakolta. Na ot torvenyileg el kellett itelni mert tenyleg bunt kovetett el de a tarsadalom igazsagerzete szerint nem erdemelne ezert X ev letoltendo bortont.
Nem pedofil csak pedofil segito! Nem halgats te rendes konzervativ mediat? Ez nagyon fontos kulonbseg. O nem rontott meg gyerekeket csak falazott annak aki gyerekeket rontott meg es lebeszelte az aldozatokat a tanuskodasrol hogy a Pedofil tovabbra is gyerekek kozott dolgozhasson evekig. Hat ugye hogy mennyivel jobb igy.
Én is olvastam és őszintén, nagyon hálás vagyok ennek a komlói ügyvédnek. Mert, ha ő nincs, akkor nem tudjuk meg, hogy kegyelmet adtak egy pedofilnak, ezzel elindítva egy láncreakciót és MP színre lépett, a többit pedig tudjuk. Ennek így kellett történnie.
Leleplezte magát a Vidéki Prókátor, akinek köszönhető, hogy kiderült a pedofilmosdató Fidesz-KDNP kegyelmi botránya. Dr. Fülöp Botond https://www.fulopugyved.com KÖSZÖNJÜK!
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!