Sehmetke veri magat a 4ig-ra,gondolom a korrekciora hiszi,h itt a nagy feltamadas..egyebkent csak kozel a felet leadta november ota,de orulni kell egy 200 pontos korrekcionak.
Ha rám gondolsz, ma is megnyugodtam, éppen -10,38-ban ez az összelopott szar! Lassan eléri a Telekom árát! De szép is! A szintén összelopott opus -12,47-ben! Menekülnek a gazdáid kicsiricsi? :-)
Ekozben szo szerint a nemzeti vagyont Matolcsyek a szemunk elott mentik ki az orszagbol.. erdekes modon ez egyik hatosagnak sem.szurja a szemet,es a fidesznek sem,pedig eltunt 650 mrd az mnbbol. De ennel biztosan csak rosszabb lehet majd.
Ami frocsogest itt te a tiszasokra eleresztettel az elmult 1 evben eleresztettel baratnoddel,az alszent lelkipasztorral,az pont megint meghazudtolja azt,amit most probaltal szepen menteni..orban sem vetemedne arra,h elhallgattasson masokat..aztan de.
Szoval neked a csaladok szetszakitasa szavazatert akkor belefer. Nem lep meg...orulok,h vegre a valodi enedet latjuk,nem azt,amit probaltal itt felepiteni hosszu ideig,valaki szorakoztatonak talalja,sztem undorito. Dehat nem vagyunk egyformak.
Adjatok egy zsepit..ez meghato volt. Pubi...vicces ,amikor mindig eljatszatok,h ti mennyire moralisan felette alltok barkinek,de bo nyallal veszed le a fideszt,csak az elejen itt meg probaltad eljatszani a fuggetlenobjektivet. Tovabbra is erdekelne,h mi rosszabb lehet annal,ha elveszik a gyerekedet,ha nem a fideszre szavazol...na ezeket partolod te,mint allitolagos jogasz..sztem kopj fel,aztan nyugodtan allj ala. Egyedul a pedofilia szurta kicsit a szemed,merthat az tenyleg a legalja,abba nem mertel beleallni,de amikor a fidess eppen csaladokat szakit szet szavazaert es hatalomert,az neked szot sem erdemel. Dehat mindenkinek egyszer eljon az elszamolas,neked is.
Mindenki arra szavaz, akire akar, ezért én soha nem ítélnék el senkit morálisan - veletek ellentétben! A lányom sem arra szavaz, mint én és a feleségem. Szuverén, felnőtt emberek, majd viseli annak a következményét, ha olyanra szavaznak, aki még a jelenlegieknél is rosszabb. Én soha nem támadtam meg azért valakit, mert másra szavaz. Az embereket nem a politikai ideológiájuk alapján kell megítélni. Persze, ha valaki akcióba kezd ellenem, akkor a reakció sem marad el, és igyekszem abban felvenni az ő stílusát. :)
minden sikeres férfi megett ott van egy nőőőőőőőőőőőőőő-láthatjuk trump és felesége orbán és felesége magyar és felesége.imhol az emberiség.antikrisztus imádata van.tess ék egy igaz embert mutani -akkor megmarad az emberiség-csak egyet.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!