Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Sehmet
Sehmet péntek, 16:15
Előzmény: #203954  Clearwater
Nem vagyok benne érdekelt, és azt sem mondtam, hogy nőtt!
Clearwater péntek, 16:12
Előzmény: #203957  Fsociety
Ja értem! 😃 Hogy örülnek a rv. tulajok, hogy 6 hónap alatt elvesztették a pénzük felét + ami maradt az is elinflálódott! 😃 de jó,!!!! 
Clearwater péntek, 16:08
Előzmény: #203955  Fsociety
😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃 Szép válasz!!!!!!!!!!!! Imádom!!!!!!!!!!!!
Fsociety
Fsociety péntek, 16:07
Sehmetke veri magat a 4ig-ra,gondolom a korrekciora hiszi,h itt a nagy feltamadas..egyebkent csak kozel a felet leadta november ota,de orulni kell egy 200 pontos korrekcionak. 
Clearwater péntek, 16:07
Előzmény: #203944  Sehmet
Ha rám gondolsz, ma is megnyugodtam, éppen -10,38-ban ez az összelopott szar! Lassan eléri a Telekom árát! De szép is! A szintén összelopott opus -12,47-ben! Menekülnek a gazdáid kicsiricsi? :-)
Fsociety
Fsociety péntek, 15:59
Felcsökkent.
Clearwater péntek, 15:58
Előzmény: #203946  Sehmet
6 hónappal ezelőtt 5927 volt, most éppen 2950. Csak az ne mond, hogy nőtt! :-)
Fsociety
Fsociety péntek, 15:56
Ekozben szo szerint a nemzeti vagyont Matolcsyek a szemunk elott mentik ki az orszagbol.. erdekes modon ez egyik hatosagnak sem.szurja a szemet,es a fidesznek sem,pedig eltunt 650 mrd az mnbbol. De ennel biztosan csak rosszabb lehet majd.
ronaldinyo péntek, 15:44
trump oriásit kaszál a saját káoszgenerálásán-no ezt látni kell.
Fsociety
Fsociety péntek, 15:42
https://nepszava.hu/3316877_egyesult-allamok-szankciok-stop-putyin-oroszorszag
__
Hat ez megint ugy lesz eladva,h bjutiful tamogatas,kozben lehet,h tenyleg selyemzsinor. Mindegy,megeszik ezt is. 
Fsociety
Fsociety péntek, 15:40
Előzmény: #203943  Sehmet
Ami frocsogest itt te a tiszasokra eleresztettel az elmult 1 evben eleresztettel baratnoddel,az alszent lelkipasztorral,az pont megint meghazudtolja azt,amit most probaltal szepen menteni..orban sem vetemedne arra,h elhallgattasson masokat..aztan de. 
Fsociety
Fsociety péntek, 15:36
Előzmény: #203948  Fsociety
Jol van,latom,elindult a kovetkezo csaladi tura a hegyekben hirtelen. 
Fsociety
Fsociety péntek, 15:30
Előzmény: #203947  Sehmet
Szoval neked a csaladok szetszakitasa szavazatert akkor belefer.  Nem lep meg...orulok,h vegre a valodi enedet latjuk,nem azt,amit probaltal itt felepiteni hosszu ideig,valaki szorakoztatonak talalja,sztem undorito. Dehat nem vagyunk egyformak. 
Sehmet
Sehmet péntek, 15:28
Előzmény: #203945  Fsociety
Mindenki elszámol egyszer önmagával, de Isten előtt is! És bátran állok elébe! 
Sehmet
Sehmet péntek, 15:27
Előzmény: #203932  Clearwater
Az MBH-ból nem párolgott el, kb. ugyanott van, ahol jegyzéskor volt.  :)
Fsociety
Fsociety péntek, 15:27
Előzmény: #203943  Sehmet
Adjatok egy zsepit..ez meghato volt. Pubi...vicces ,amikor mindig eljatszatok,h ti mennyire moralisan felette alltok barkinek,de bo nyallal veszed le a fideszt,csak az elejen itt meg probaltad eljatszani a fuggetlenobjektivet. Tovabbra is erdekelne,h mi rosszabb lehet annal,ha elveszik a gyerekedet,ha nem a fideszre szavazol...na ezeket partolod te,mint allitolagos jogasz..sztem kopj fel,aztan nyugodtan allj ala. Egyedul a pedofilia szurta kicsit a szemed,merthat az tenyleg a legalja,abba nem mertel beleallni,de amikor a fidess eppen csaladokat szakit szet szavazaert es hatalomert,az neked szot sem erdemel. Dehat mindenkinek egyszer eljon az elszamolas,neked is. 
Sehmet
Sehmet péntek, 15:25
Tegnap valaki ebben a topicban - önmagát BÉT-es tőzsdezseninek vényezve - a For áj dzsi árfolyama miatt aggódott. Remélem, a mai nap megnyugtatta! :)
Sehmet
Sehmet péntek, 15:14
Előzmény: #203942  gazmber

Mindenki arra szavaz, akire akar, ezért én soha nem ítélnék el senkit morálisan - veletek ellentétben! A lányom sem arra szavaz, mint én és a feleségem. Szuverén, felnőtt emberek, majd viseli annak a következményét, ha olyanra szavaznak, aki még a jelenlegieknél is rosszabb. 
Én soha nem támadtam meg azért valakit, mert másra szavaz. Az embereket nem a politikai ideológiájuk alapján kell megítélni. 
Persze, ha valaki akcióba kezd ellenem, akkor a reakció sem marad el, és igyekszem abban felvenni az ő stílusát. :) 
gazmber péntek, 15:07
Előzmény: #203937  ________

vannak már azok a tavaszi szelek, melyek egy ~pórázon tartott KDNP.s-ből is elfújják a félelmet és előhozzák a 'keresztény eszméket' és kiáll a maffia mögül (?) a 'zsoltibácsi' hogy fog vajon őrjöngeni - ezt ha megtudja..?☺
https://telex.hu/belfold/2026/03/27/orosz-istvan-batonyterenye-kdnp-polgarmester-szafko-zoltan-tisza-part-valasztas
'A Tisza jelöltjére szavazna a KDNP-s polgármester'  ---
ronaldinyo péntek, 15:07
minden sikeres férfi megett ott van egy nőőőőőőőőőőőőőő-láthatjuk trump és felesége orbán és felesége magyar és felesége.imhol az emberiség.antikrisztus imádata van.tess ék egy igaz embert mutani -akkor megmarad az emberiség-csak egyet.

Topik gazda

________
________
3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek