MP már elkezdett beszélni (ez valamikor 16:50 körül lehetett), mikor a Telex egyik újságírója azt írta a hírfolyamba, hogy ott ragadtak sok emberrel a Liszt Ferenc térnél és nem tudnak tovább menni.
Hősök terén? El se jutottunk oda. Rengetegen ragadtak az Andrássyn. Még az Oktogonnál is több tízezren nézték a kivetítőn a műsort. Persze a kivetítők között voltak üres szakaszok, de a vonulók többsége nem jutott el a Hősök tere közelébe se.
Nem volt blokkolva ott senki. A GSM celláknak van egy max. kiszolgálható kapcsolat száma. Ez függ a lesugárzott terület nagyságától, ill. a rendelkezésre álló frekvencia tartományban lévő slotok számtól. A tüntetésen megjelenik ennek a 100-szorosa. Ezért fizikai képtelenség kiszolgálni a résztvevők 99%-t, ami nyilván úgy tűnik, hogy blokkolva van. De ez teljesen természetes.
Pubi, te nem tudod milyen az, amikor egy ekkora tömeg egy esemény végén hazaindul. Igen, sokan hamarabb elindulnak, mert tudják, hogy ha 20 perccel a vége előtt indulnak el, akkor 1,5 órával hamarabb érnek haza. Ezt sokan most is megtapasztalták, pl. vidékről jött két rokonom, akiket nem tudtam rábeszélni arra, hogy ne várják meg a végét. Megvárták, így jártak.
Pislogd végig ezt a rövidke videót. Csak hogy képbe kerülj, a menet eleje kb. 80 perc alatt érte el a Hősök terét. Ekkora a Hősök tere már megtelt, és a 2,5 km-re lévő Deák tér még tele volt. Tudjuk, képtelen vagy felfogni, hogy ez mekkora tömeget jelent. Ehhez képest bármelyik békemenetetek csak egy silány utánzat.
Errő írtam délelött. Ezt most olvastam. Az idézet egy edélyi magyarról szól. Sok fidesses nem jut el eddig a felismerésig, vagy nem meri még saját magának sem bevallani, mert az azt jelentné, hogy úgy érzi elveszít egy biztos pontot az életében, amibe sok energiát fektetett.
"Ez
a fiú egyébként, harmincas évei vége felé, elkötelezett Fideszes volt
mindig is, aktívan érdekelte a magyar politika, és sokáig lelkesedett
Orbánért. Egy ideje nem lelkesedik láthatóan, a Fideszes rendezvényekre
ugyan még eljár, de valami megváltozott benne. Megálltunk beszélgetni,
elmesélte a filmet, hatott rá, megrendült. Zavarban van, kihúzták a lába
alól azt, amit a felnőtt korában berendezett magának, most nem tudja,
merre tájékozódjon, mibe kapaszkodjon. Amibe eddig kapaszkodott, abba
már nem tud: a "nemzetinek" mondott oldalt már egyáltalán nem látja
nemzetinek. Inkább rémületesnek, bajt hozónak, korruptnak, erőszakosnak -
legfőképpen önzőnek. Mi van helyette? Merre tapogatózzon, azt nem
tudja."
tudja a fidesz is, hogy ennyi ember nem véletlenül gyült össze vasárnap a HÖSÖK TERÈN . "Technikai hibákról" meg ök nem tehetnek :) . ez egy FÖPRÒBA volt április 12 elött
Én sem tudom! Amit viszont igen, hogy semmi 4-5-G nem működött, nekünk ez kellemetlen volt! Nem a hovatartozás zavar, hanem az, hogy gyakorlatilag blokkolva voltunk! :-))) Sajnálatos, de megoldottuk!
Ez egy igazi gyöngyszem, Lázárinfo Kecskemét. Ne beszéljenek a kecskemétiek a 127 milliárd Ft eltűnéséről, mert azzal ártanak a városnak. :D https://www.facebook.com/reel/3287167604781354/
Én nem tudom kik ültek rajta, de az FB-ra raktak ki képet a Tiszás
rendezvényről (sőt maguk is szerepelnek az egyik képen, 3-an voltak, 2
pasi és egy nő). Rendes képeket raktak ki, szóval nem gondolom, hogy
fideszes provokátorok lennének. A kirakott képek alapján inkább tiszásoknak
tüntek.
Kezd európaivá válni a fórum ezen része! Büszke vagyok Rátok, ellenzékiekre! Jó csapat,! Ezt tapasztaltam vasárnap is! Megértést, szeretetet, elfogadást! 12.-én eljön a Csoda! Mindenképpen! Én hiszek Hua Mulánban! A lányom ezen a filmen nőtt fel! :-)))), persze ez csak egy apa emlékezése.
Neked semmiről nincs fogalmad. Bámulod a hír tévét, aztán csiripeled a kampányhazugságokat. Boldogan írod, hogy a beszéd közben elmentek az emberek, aztán kijelented, hogy nem is voltál ott. Mi alapján állítasz ilyent? Olyan videók alapján, amit a fidesz AI val rakott össze? Vagy odaküldi a csicskáit, hogy lengessenek ukrán zászlót, aztán azt terjeszti? Alattomos rohadékok! Ez ugyan olyan, mint mikor az egyik fórumtársam végig mínuszolta az összes hozzászólásom, aztán mondta, nézzem meg a népszerűségi mutatóm. Idióta kispöcs! Ennyit tudnak csak? Saját maguk csinálják maguknak a lejáratást. Eladnák még az anyjukat is, ilyenek hogyan képviselhetnék a nemzetet? Ja, nem is akarják képviselni, csak saját maguk és csókosaik királyi jólétét.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!