Nem hallottad? A DK már elfogyott, MSZP meg nem is volt. Majd a Voxpopuli megmagyarázza, hogy miért foglalkozik vele. . A gondok ott kezdődnek, hogy a Tisza miért nem indul. Ha indul verhető lett volna a fidesz...(olvasd tovább a saját hsz -edben!) . Arra meg mi a garancia, hogy a hölgy nem tagja a titkos 27-eknek? :))
Nem vagy egyedül. Engem is letiltott a kolostromalac már majd 1 éve. Pedig csak röhögő fejeket raktam a sok baromságra, amiket kiírt. Egy kibaszott közszolga és a saját népét tilja ki, mert kiröhögik a sok hazugságát. Mondjuk kerülőúton sajnos így is eljut hozzám a sok hazugsága, amit kiír.
párszor betettem: "NEM ÉRTEM OV-n MÉ NEM KÉRIK SZÁMON A 2015-ÖS ÍGÉRETÉT:"CSÖKKENTENI KELL AZ OROSZ ENERGIA KITETTSÉGET!!" ERRE NÖVELTÉK .Leleplezés, riposzt, a xar visszagyűrése a hatékony kommunikáció alapja!pIACI ALAPON CSÖKKENNE!!Nyavajgással, lényegről kussal xart érnek, egy egészségeset kérdezni sem tudnak a médiacsótányok, az újságírók kihaltak."
Nagyon jóindulatú vagy. Szerintem meg azon dolgoznak, hogy mindenképpen kapcsolatot tudjanak felmutatni a Tiszához, mert akkor akár a választásból is ki lehet zárni a pártot. . A lefoglalt pénzt/aranyat előbb utóbb vissza kell adnia, de a választásig nem fog megtörténni.
Ezen el lehet mosolyogni, de ha ilyen nagy Dk-Mszp fellegvár Kazincbarcika akkor egy logó alatti indulót miért is nem indítottak? HMMM? Ezt jó lenne megmagyarázni. https://vtr.valasztas.hu/onk2024/valasztopolgaroknak/varmegyek-telepulesek/varmegyek/05/telepulesek/153?tab=results&filter=representative 2024-ben ezen összetétel jól sikerült ott, most se lenne másképp, hisz ezen pártok még élnek. De ha egy DK indul akkor is verhető lett volna a fidesz. No itt kezdődnek a gondok. Vagy ennyire már nincs támogatottságuk, amit nem hiszek, hisz az egy olyan rész, vagy a dk már megint a narancsra játszott. Egy logó sokkal többet hozott volna ilyen helyen a konyhára.
Egyetértek! kövér senkiházi lacival ellentétben mi nem munka alapú, hanem hazugság alapú társadalomban élünk. De óvatosan, mert ez a senki, bárkit felakaszt(ana). Életében nem dolgozott egy napot sem, ahogy a kormány sem. De szép lassan lejár a mandátumuk..........
Továbbra is mondom a fidedszes hazugsággal szemben, hogy nem indult Tiszás tegnap. Mint reggel írtam hosszú órákig beszélgettem egy Tiszás jelölttel. Szó nincs indulásról április 12-ig. Tiszás induló NINCS HA TETSZIK A HAZUG BANDÁNAK HA NEM!! Nincs ott a Tisza a logó, indulás így nincs. Nem nehéz felfogni, de a hazugság az hazugság! Ha én önállóan elindulok egy választáson nem tehetem meg Tiszásként, de függetlenként igen és ha mögöttem van az egész ellenzéki had attól én még független vagyok. Egyszerű nem, ja a mélysötét brigádnak nehéz felfogni ezt is:)) Ami tény tegnap szó esett, hogy miért is nem érkezik Közép-Európa és hazánk udvartartásához az Amerikai elnök, Trump. Nagyon egyszerű a válasz, mert biztos benne, hogy a nagy barátja viktátor bukni fog. Az elemzések alapján 3-6%-os növekedést okozhatott volna az elnök érkezése, és egy Putyinnal való találkozó további 10% akár a narancsos kommandó javára. Lehet mondani, hogy van neki baja, de ha tényleg ennyire stratégiailag fontos neki Európa ezen része akkor egy fél napos kiruccanást viktor barátjáért megtehetett volna. Az ő arcát nem adja ami bizony talán, eléggé befürdött a háborús hülyével is, ezt nem kockáztatja a másik agyalágyulttal. Jön náluk a félidős választás, jobb a biztos, mint egy bukott bizonytalan amit ők is tudnak. Ettől függetlenül ha bármilyen geopolitikai dolog miatt kényszerül Európába, még el is látogathat ide, de az elemzések szerint ennek kicsi az esélye most. Volt egy miniszterre ami nem elhanyagolható, de egyrészt több országban volt jelen másrészt mégsem az elnök. Érdemben ez nem emelte fel a fidesz népszerűségét, ellenben tovább csökken hisz a háború hmm azaz békepárti barátja jó nagy zűrt okozott:))
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!