Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Gaboracing 2025. 11. 26. 10:17
Előzmény: #192297  ronaldinyo
Tettek ezért, nem? Lerohasztott egészségügy, több halott, kevesebb kifizetés...Hogy a fenébe lehetett az, hogy Szhelyen a kardiológián nem volt működőképes vérnyomásmérő...Ott voltam, hallottam, a nővérke csak rihegett-röhögött. Előadta hogy nincs nagy gond.. Reggel fél 6-kor hívtak hogy nem várt meg az édesanyám... Szóval így is lehet spórolni, egyszerűen csak hosszú várólisták, ledöglött egészségügy, a betegek elhullanak, ergo nekik nyugdíjat nem kell fizetni. 
ronaldinyo 2025. 11. 26. 10:15
Előzmény: #192294  Gaboracing
még örülhet hogy terrorizmusért nem börtönözték be-mert ugye van uj terrorista törvény-mindenkit be lehet varni aki az államellenes akár beszédben stb.
ronaldinyo 2025. 11. 26. 10:14
Előzmény: #192297  ronaldinyo
szoval van mibül fizetni 
ronaldinyo 2025. 11. 26. 10:13
Előzmény: #192296  Gaboracing
2010 ben 3.5 millio nyugdij volt most 2.7 millio-mindenki számoljon és ebben benne van az 50 ezer nkovidnyugdijas halála plusz halott
Gaboracing 2025. 11. 26. 10:11
Figyelj Krida! Ezt már elég sok helyen elmondtam az SZJA-val kapcsolatban.
Magyarország egy fogyó és öregedő nemzet. Ha a KSH statisztikáiban utánanézel a népesség változásainak 20-25 évig akár, akkor azt fogod látni, hogy a CSOK, Bababváró és fiszem-f@aszom támogatások ellenére is jelentősen csökkent a születések száma. Ez pedig azt jelenti, hogy bárhogy is kapálózik a kormány, ebből nem lesz gyerekboom, tehát 18 év múlva nem lesz tömegével belépő aktívkorú befizető a rendszerben. Nézzük a másik oldalról, ha nincs utánpótlás, akkor azt jelenti hogy öregedés van.. Egyre nagyobb rétegű nyugdíjast kell eltartani egyre kevesebb aktívkorú dolgozónak. Ha ebből még kiveszed az anyákat élethosszigtartó SZJA mentességgel, illetve a 25 év alattiaknak sem kell SZJA-t fizetni, úgy hogy egyre kevesebben vannak, akkor a matematika mit sugall neked? Kijön az egyenlet vagy nem? Egyre kevesebb befizető, egyre nagyobb réteg eltartására. Továbbmegyek. Nagyon szép sztori ez az önzetlenség a kormány részéről. Csak ott vagyunk átverve, és most próbáltam szépen írni, mert egyébként azt akartam írni, hogy átb@szva... Hogy az állam működéséhez szükséges X mennyiségű pénz. Nyilván ilyen kedvezmények hatására ezt a csökkent számú befizető réteg+ az összes forgalmi adó és a többi hatályos adónem jelen formájában nem fogja fedezni. Így vagy új adónemek fognak bevezetésre kerülni, vagy az eddigiek mértékét fogják emelni, igen, a Fideszre gondolok....Csak ilyen apróságok, hogy 55Liter gázolajnál, teletanknál mint magánszemély 14-15.000Ft adót fizetek be az államnak( Jövedéki adó+ÁFA)  Azt képzeld el, hogy 2026 júliusától jön a reklámadó a maga 7.5%-val. Engem, mint fényképészt, aki FB, Google hirdetéseket használ érinteni fog. Érted? Beszopom én is. És azért szopok, hogy XY-nak oda tudják adni az SZJA mentességet, mindezt úgy, hogy mint látszik, a nemzet sorsa nincs megmentve, mert nincs gyerekboom!
Gaboracing 2025. 11. 26. 09:56
Előzmény: #192290  krida
1 millió munkahely? Amibe az is beleszámított, ha valaki külföldre ment el dolgozni? Értsd, nem magyar cégen keresztül... Vagy az  1millió munkahely, mint a közmunkaprogram? Háát ez aztán hatalmas siker. Az egyik részéhez a kormánynak semmi köze a másik pedig egy látszatintézkedés. Ez lenne az a teljesítmény amit ki tudtok tenni az ablakba?  Egyébként te hol élsz, de legfőképp mit gondolsz rólunk? Azt hogy annyira hülyék vagyunk hogy ezekre a dolgokra már nem is emlékszünk és ezért bátran felhozod ezeket 0.0% valóságtartalmú érveidet? Ne minket nétzz madárnak....
Gaboracing 2025. 11. 26. 09:51
Előzmény: #192289  krida
Kridácska... Ha és amennyiben lejáratta MZP önmagát, akkor segíts már, miért kellett a feleségét gyerekgyilkosként beállítani? Ugye az általad felvázolt dologból az jött le, hogy nem kell félni tőle. Végezetül pedig annyit, szerinted egy ilyen kampány rendben van? Mit szólnál ha anyádat állították volna be gyerekgyilkosnak?
sityaki 2025. 11. 26. 09:02
Öröm, hogy van itt valaki (Te), aki "átlátja a legalapvetőbb összefüggéseket" mind a magyar és európai gazdaságpolitikában, mint a világpolitikában.
rockmaster 2025. 11. 26. 08:25
"Lázár János szerint még két választást meg kell nyerniük ahhoz, hogy lehessen valamit csinálni a MÁV-al."
Alatta top comment (fb):
"Lakodalomban láttam gyorsabb vonatot"
:)))))))))
bronz 2025. 11. 26. 06:11
1 millió új munkahely, amibe beleszámítják a külföldön dolgozó magyarokat és a közmunkásokat.
krida
krida 2025. 11. 26. 06:06

Most, amikor a cégek hagyják el Németet a magas energiaárak miatt - most jelenleg kiderült, az MAN is menekülne (drága a telephely, magas az energiaár), sőt a Dacia is hagyja ott Romániát, és megy Marokkóba (mert ott olcsóbb a munkaerő) - mindez lépéskényszer a cégeknél, másképp nem tudnak versenyképesek maradni - Orbán képes volt ilyet mondani:
„A magyar emberek, a munkások és a mérnökök miatt érkeznek most, a legnehezebb európai gazdasági, háborús időkben is egymás után Magyarországra a nagy, jelentős, fejlett, külföldi, komoly technológiával működő cégek”
Bárki más vezetné ezt az országot, széttárná a kezét, és azt mondaná: "Magas a munkanélküliség, mennek el a cégek tőlünk, vállalkozások mennek tönkre, dehát szankciók vannak, nem tehetünk erről, majd az IMF kisegít..." Szerintetek bárki más teremtett volna 1 millió munkahelyet? Bárki más alatt gyakorlatilag megszűnt volna a munkanélküliség? Bárki más harcolna azért, hogy nálunk ne az egekben legyenek az energiaárak, és a cégek jól érezzék magukat itt, és jöjjenek ide???
.
Monnyon le!! legalább hozna egy jó kis SZJA-emelést!!! :)
krida
krida 2025. 11. 26. 05:23
Előzmény: #192286  Gaboracing
Lejáratta ő magát, mintahogy MP is lejáratta. Csak a liberálisok nem látták/látják... 
bronz 2025. 11. 26. 04:22
Előzmény: #192284  Gaboracing
Ez jó volt, felmosta a padlót a propagandistàval.
Kár, hogy nem 4 évvel ezelőtt volt MZP ezen a szinten, simán behúzta volna.
Nekem az is tetszik, amikor a hódmezővásárhelyi pedofideszesekkel teszi ugyanezt, sokat fejlődött,megedződött.
bronz 2025. 11. 26. 04:18
Orbán Balázs tovább tolja a hazugságot.
Most épp a cica tulajdonos (főként) nyugdíjasokat érintő Pedofidesz által kitalált 18000 Ft-os cicaadóval próbálja őket rettegésben tartani.
Annyira kontraproduktív, amit csinàlnak, de hajrá! Csak így tovább nagynemzeti, nagymagyar, nagykeresztény pedofilmosdatók!
Gaboracing 2025. 11. 25. 23:03
Előzmény: #192285  krida
Visszakérdezek. Szerinted miért? Hány percet kapott a kampányt megelőzően pölö a köztévében? 5 percet. Milyen lejáratókampány folyt ellene? A feleségét gyerekgyilkosként bélyegezték meg. Összeháborúpártizták, összegyurcsányozták. Ez folyt még a csapból is. A habitusa pedig nem tudta felvenni ezzel a kampánnyal szemben a kesztyűt. Szóval LOL-ozhatsz, amennyit csak szeretnél. Mi változott azóta? Most viszont ott tartunk, hogy a közhangulat jelentős mértékben változott és nem a fidesz irányában. Fiú-fiú... értem én hogy érvelni szeretnél, csak nincs hozzá éles lőszered.
krida
krida 2025. 11. 25. 22:51
Előzmény: #192284  Gaboracing
Mzp? Lol. Szerinted miért nem vitte győzelemre az ellenzéket?
Gaboracing 2025. 11. 25. 22:09
Krida, Sehmet!
MZP az M1-en. Nézzétek! Ilyen az, amikor a fideszes narratíva tükör elé van állítva!
https://www.youtube.com/watch?v=fyJrwoWgtjI
dexter 2025. 11. 25. 21:47
Így zsarolja a fidesz a romákat. Szerencsére kezd nekik is felnyílni a szemük, hogy számukra a fidesz a rossz választás.

Nem fideszes lett a polgármester, most kivéreztetik a falut // Alsószentmártonban jártunk
https://www.youtube.com/watch?v=MVZO_ZnWtsk
Shortelek 2025. 11. 25. 19:59
Előzmény: #192266  realmadrid
Mindig vannak olyanok akik a szarban érzik jól magukat.

Topik gazda

________
________
3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek