Nem bántásként mondom. Nekem 15 évvel ezelőtt nem volt olyan lehetőségem, hogy akkor lakásvásárlásra gondolhattam volna!
Nem az Orbán kormány jóvoltából ma mégis másképpen állok ehhez!
Nektek fel sem tűnik, hogy egy élet alatt mit tud felhalmozni egy "egyszerű" ember és egy kiváltságos helyzetbe került honfitársa!
De amit itt kitalálhattatok a kormány embereiről, az is vérlazító, ahogy viszonyultok hozzá!
Az ellenzéknek, vagy a követőinek ma olyan szegénynek kellene lenni, ahogyan írjátok, mint az Abaúji cigánysoron! De mégsem úgy van!
Ha nem esnêtek túlzásokba, nem is lenne mit szóvátenni a propagandátokban.
Mégis személyes sértésnek vettétek, ha egyes linkjeitekkel nem értettem egyet! Persze a hibás csak én lehetek, ilyen esetekben?
A MP jelenségről, országjárásáról is csak jót tudtok mondani, pedig mindenütt ugyanazt mondja!
A prájd törvénybe is mást szeretnétek beleérteni, pedig ma is szabadon közlekedhetnek a tiltakozni vágyó embertársaink.
Ilyenkor el lehet gondolkodni mi lehet az igaz történet! Ki tálalja és miért?
Nem a Donald rágó a téma!
Nem az Orbán kormány jóvoltából ma mégis másképpen állok ehhez!
Nektek fel sem tűnik, hogy egy élet alatt mit tud felhalmozni egy "egyszerű" ember és egy kiváltságos helyzetbe került honfitársa!
De amit itt kitalálhattatok a kormány embereiről, az is vérlazító, ahogy viszonyultok hozzá!
Az ellenzéknek, vagy a követőinek ma olyan szegénynek kellene lenni, ahogyan írjátok, mint az Abaúji cigánysoron! De mégsem úgy van!
Ha nem esnêtek túlzásokba, nem is lenne mit szóvátenni a propagandátokban.
Mégis személyes sértésnek vettétek, ha egyes linkjeitekkel nem értettem egyet! Persze a hibás csak én lehetek, ilyen esetekben?
A MP jelenségről, országjárásáról is csak jót tudtok mondani, pedig mindenütt ugyanazt mondja!
A prájd törvénybe is mást szeretnétek beleérteni, pedig ma is szabadon közlekedhetnek a tiltakozni vágyó embertársaink.
Ilyenkor el lehet gondolkodni mi lehet az igaz történet! Ki tálalja és miért?
Nem a Donald rágó a téma!
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!