A fenét segítette! Szerintem beépült nevelőtanár volt - mint Pozsgai Imre a rendszerváltoztatáskor, amikor ott volt minden párt alakuló ülésén, és berakta/berakatta az ügynököket - nehogy nagyon elszaladjon velük a tenniakarás lova. A Bíró igazgatója egyébként is Stumpf volt, a komcsi, szoci ügynökök aktáit bezúzató volt belügyminiszter vője.
Nos fogalmam sincs mért ragaszkodol ebbe a poloska szóhoz (ez belemagyarázni,meg akár mást is) áhh hagyjuk inkább Usa már kidobta,(megszabadult tőle) azoktól a szervezetektől amelyek végeznek,adnak erre pénzt KÜLFÖLDI BEFOLYÁSOKAT ELÉRJENEK MÁS ORSZÁGOKBA!!! Milyen munka ez legyen már ennek vége!! Dehát lehet ezt fű alatt is,az meg a másik!!! Nekem kell adnom pénzt arra is legyen köztük egy Árulró!!!
"Amit a Pride-on művelnek, az bunkóság. " te krida, hány pride-on voltál? Úgy beszélsz, mint aki rendszeresen megnézi! Mondtam én korábban is, hogy pünkösdista kis kukkoló vagy! Vonzanak, ugye? Hát persze! Ezt már korábban lemeccseltük, és látom, semmi megvilágosodás! Gyakorlod a "nyelveken beszlést"? Most is becsatlakozol a a fiadhoz? Mennyire beteg dolog...
Poloska""" a külföldi alapítványokból tömik civilszervezeteket""" akik az ellenzék mögött állnak(Pénzeik) erre gondolt,de ezt is kiforgatják!!! De színes a magyar nyel tudom én, mindenki mást ért rajta
Most képzeld el azt, amikor Orbán beszéde alatt ment az élőzés a Rákóczi úton végig álló buszokról, amikkel összehordtak annyi embert, akik a Múzeum körút felét se töltötték meg. És akkor hogy érezted amgad, amikor rájöttél, hogy ezek fele odarendelt közmunkás?
Ott vagánykodott MP Petike félfizetését Állami Alapítványokra költi. Minden választás állami indítatásu, ott lesz az a DK mögött (jóhogy be nem vallja,talán később)
Arról a Kériről beszélsz aki segítette Orbánt és Kövért, a Fidesz ősalapítóit a nyolcvanas évekebn a Bibó szakkollégiumban az ideológiai fejlődésükben, abban hogy tudással felvértezve küzdhessenek aztán a kádári rendszer megdöntésében? Ugye, ugyanerről az emberről beszélsz?
Mindent is tudó Bandi megmérte, hogy Fidesz hibahatáron belül beérte a Tiszát. Endre még egy kicsit le van maradva - pár millióval -, hogy ő is ugyanezt mérje. Egyéniben pedig nem találnak olyant, aki vagy nem kiebrudalt fideszes vagy nem átmenekülő balos, mert már saját, baloldali pártjából kiszorult. Hazudik a messiás, amikor azt mondja, hogy nem kellenek neki a volt elvtársak. Nálunk már mindenki röhög azután a Helyi TV-közvetítés után, amelyik egy, nemrég tartott tiszás rendezvényről készült, végigpásztázva a résztvevőket. :)
Az a gond, hogy ez nem vicces, elvtárs! Lehet, hogy te is erősítetted ezt a csapatot? De hála Isten, akik mögé beálltak ezek az elvtársak és elvtársnők az elmúlt évtizedeben, folytatva a '90 előtti bolsi hagyományokat, azok rendre megbuktak. :) A Tisza egyik főideológusa, a KISZ-díjas Kéri László már volt szoci és DK-s is. Éljen, az eddig nem politizáló fiatalság a Tiszában! :-D
Volt már ítt annyi párt,meg annyi (egyse monta fel az Olajat az oroszoktól,igaz szociba volt a LEGKIFIZETŐBB NYAKIG PANCSOLHATTAK BENNE,GYÜMÖLCCSEL,BUSZOKKAL ELLENJEGYEZTÜK)
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!