Nincs szükségem a segítségedre,eddig se volt!...Annak a kétségbe esett anyának,aki a karjában a beteg gyerekkel kereste az ügyeletet,neki kellett volna a segítség. A te történeted pedig neki se segített volna....
"véleményem szerint az EU erre várt.Ha 26-ban marad,mehetünk vele együtt a levesbe....És tegyük hozzá gyorsan:meg is fogjuk érdemelni" . Felek ez az optimista verzio. A lehetosegunk 2022 ben volt. Ezt elkurtuk. Addig vartunk vele hogy jott Trump es nem hogy 4 ev de 4 het alatt szetbarmolt mindent es az EU nak nincs ideje rank varni. Felgyorsultak a dolgok es mi ki fogunk esni a pizisbol. Visszakerulni meg kurva nehez lesz.
Kb 10 éve keményen elvágtam az ujjam, lifegett. Budaörsre mentem valami ügyeletre, azt mondták gáz, de itt nem tudnak semmit csinálni, menjek a Jánosba. Ott először voltam, hasonlóan keringtem fél órát a sötétben (amúgy kiváló airsoft játékot lehetne ilyenkor: romos épületek, sötét, sok búvóhely, senki sehol), majd megtaláltam az illetékest. Nyilván vártam újabb fél órát, mire bejutottam, majd egy olyan tekintetű faszi akart valamit kezdeni vele, aki vagy 3 napja nem aludt vagy be volt mindenezve. És inkább hazamentem, valamivel összetákoltam, azt hiszem spéci összehúzókkal. Végülis mozog azóta is.
Ezt meg csak úgy itt hagynám az EU-s csúcs margójára ahová nem hívták meg Vityánkat. Egy OV idézet az évértékelőről:”Nekem Demján Sándor azt mondta, ha le akarsz ülni az asztalhoz, ahol a nagyok játszanak, nézz körül, és keresd meg a balekot. Ha nem találod, akkor tudd: te vagy az” ( bocs, ha volt már)
"A mi dolgunk az lenne hogy meg ez elott mi kidobjuk vagy mi is megyunk vele.": véleményem szerint az EU erre várt.Ha 26-ban marad,mehetünk vele együtt a levesbe....És tegyük hozzá gyorsan:meg is fogjuk érdemelni.....
de amugy orban miert vetozza tovabb?Eddig nem az volt hoyg a nyelvtorvyen miatt vetozott azt amr megszavaztak neki most miert vetozza megint? Jah hoyg a nyelvtorveny is kifogas volt? xD Traktoros egy kibaszott nagy bohoc jovore nem tud mar elmenekulni ha levaltjak sotet idok varnak ra.
Holnap meg en is. Az EU tagsag feltetelei vannak amiket teljesiteni kell. Viszont en mindenkepp azon dolgoznek hogy EU tag lehessen Ukrajna nem azon hogy ne lehessen. . Mondjuk en nem magyar lennek hanem mas EU s allampolgar en evekkel ezelott eltoroltem volna a veto jogot ( nagyon fontos dontesekre ott a 2/3 es 3/4 es tobbsegu dontesek ). Es reg kitettem volna az olyan orszagokat akik lathatoan DIREKT dolgoznak az EU ellen egy masik orszag erdekeben. Az EU immunrendszere meg mindig nagyon elnezo de egyszer ki fogja dobni az idegen testet. . A mi dolgunk az lenne hogy meg ez elott mi kidobjuk vagy mi is megyunk vele.
A kerdes hogy ugyanazt folytatna-e. Vagy mint Meloni o is beleallna a megvalasztasa utan. . Jelenleg MP keruli a temat mert tudja a mai Magyarorszag teljesen atitatott orosz propagandaval igy ezt a teruletet nem erolteti. Amugy teljesen logikusan kerul is legtobbszor kulturharcos temakat es gazdasagiakra oszpontosit. . Sajnos fajo dolog de jelen Magyarorszaga igenis Ukran ellenes. Teljes az orosz propaganda es dezinformacio sikere hazankban.
“Magyar Péter szerint viszont mindenki tudja, hogy Ukrajna egy háború sújtotta ország, és esélytelen, hogy a következő évtizedekben az Európai Unió tagja legyen.” Szerintem nem azt mondja, hogy Ukrajna ne legyen EU tagállam…
""Orbán Viktor: Ma még úgy tűnik, hogy én vétóztam..." . Hát mégis ki a faxom vétózott?" . Majd 20 ev mulva a tortenelemkonyvekbol olvassuk hogyan szallta meg az orosz halozat europat es az USA konzervativokat. Abban benne lesz hogy nem Orban vetozott hanem az oroszok igazabol.
o1G a héten rendesen lajáratta magát Brüsszelben, össze-vissza magyarázott, szavazott, majd hebeg-habog, hogy mások is így gondolják, meg amúgy sincs nincs pénz már ruszki ügynöknek is megbukik hamarosan
Ha Magyar Péter ugyanazt a politikát követi Ukrajna kérdésében mint Orbán akkor is eun kívül akarnak minket látni ha jövőre nyer MP vagy neki szabad mert a Tisza tagja a néppártnak?
Csak azt nem értem, hogy a vezérünk szerint katasztrófa az EU meg talán szét is fog esni stb. Lehet, hogy ki is lépne. Akkor mi a faxért zavarja, hogy Ukrajna csatlakozni szeretne?!
"Az elmúlt napokban kétszer is tanácsoltam, hogy mindenki tartsa szárazon a puskaport és dolgozzon ki B-tervet a családjára, illetve saját magára vonatkozóan. Nos, itt következik az Eurasia Group nevű stratégiai agytröszt egyik vezetőjének háttérbeszámolója a tegnapi EU csúcsról.Igen, a kormányfői háttérbeszélgetéseken felmerült, hogy az orosz ügynök tevékenysége miatt hazánkat kirúghatják az EU-ból.Erre nincs jogi felhatalmazás, de hát rendkívüli időket élünk.Nos akkor jöjjön a háttérbeszámoló:„Tegnap este Orbán szimbolikusan kiállt az EU26 ellen Ukrajnával kapcsolatban. De ennél sokkal bomlasztóbbnak is bizonyulhat - megakadályozhatja az Ukrajnának nyújtott további segélyeket, megnehezítheti az EU lehetőségét, hogy lefoglalja Oroszország befagyasztott vagyonát, vagy fenntartsa az Oroszország elleni uniós szankciókat.A magas rangú tisztviselők tisztában vannak azzal, hogy ez nem mehet így a végtelenségig. Végül is, vajon az EU többi vezetője tényleg hagyja-e, hogy Orbán veszélyeztesse az Unió azon képességét, hogy alapvetően megvédje magát és polgárait, amikor a tét ilyen nagy? A válasz: biztosan nem.Szóval egy csomó ötletről beszélnek... beleértve a magyarok kirúgását is! A szkeptikusok azzal érvelnek majd, hogy jelenleg nincs jogi mechanizmus erre. Ez igaz. De az egzisztenciális válság idején a szerződéses megfontolások a múltban elolvadtak..Az EU nem akadályozta meg az EU-t abban, hogy 2009-2013 között 100 milliárd eurót folyósítson Görögországnak, hogy talpon tartsa azt. Az EU egészségügyi kompetenciájának hiánya nem akadályozta meg, hogy az EU Bizottságot, hogy több milliárd adag COVID-19 vakcinát szerezzen be és alkalmazzon.Az egyetlen dolog, ami számít, az a többség akarata. Ez az akarat most az orosz agresszió megakadályozására összpontosul. Ez Ukrajnában kezdődik. Gyorsan csökken a kedv arra, hogy bonyolult megoldásokat találjunk ki Orbán vétóinak folyamatos megkerülésére. Bölcsen tenné, ha óvatosan lépkedne.” https://www.facebook.com/kancz.geopolitika/posts/pfbid02GfVgjL1DKJgLmWrQjgUAbJjD5giayJ3JaGngALn1w9BME3F3djd6YcEvxRuSiFNhl
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!