Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
maxwax
maxwax 2025. 02. 05. 20:23
Előzmény: #160698  sasa44
Tudod, utólag már mondhatod, hogy olyan a genetikai kódod, hogy nem számít. hogy covid vagy influenza ellen oltott vagy oltatlan vagy. Egyébként nem tudhatjuk, mikor és mi ér el bennünket.
Nem estem át egyetlen fontos fertőzésen sem - himlők, stb -, a véremből kimutatható. Jó tíz évvel ezelőtt egy májusi napon belázasodtam. Orvos? Minek. Napközben dolgoztam, délután belázasodtam. A negyedik napon már közel 40 fokos lázam lett, így ügyeletre mentem vasárnap délután lévén. Átküldtek a klinikára, ahonnan már ki sem akartak engedni, mert valami "megtámadta" a májam. Nem volt kellemes az elkövetkező néhány hét. Okát soha az életben nem fejtették meg. A végső konklúzió az volt, hogy a fertőzés a májamra ment, nem a torkomra pl., ami jóval enyhébb lefolyású lehetett volna  és ennyi. Csak egy hétköznapi fertőzés, csak éppen rossz szervet támadott meg.
Schmidt
Schmidt 2025. 02. 05. 20:08
"Ahogy idősödök, egyre jobban rohan az idő. Hopp, már megint eltelt egy hét, hopp már február van, 2015 még olyan közelinek tűnik, de már 2025 van. Összefolynak a napok, dolgozni kell, pénzt kell keresni, olyan emberekkel kell jópofázni, akikkel szívem szerint inkább nem jópofáznék, olyan dolgokat kell csinálni, amiket a szívem szerint inkább nem csinálnék.
Az élet elrohan, a gyerekek felnőttek, a testem kezd elhasználódni, fájdalmak a semmiből, egyelőre ártalmatlan elváltozások egyik napról a másikra. Bár a gondolataim semmit sem változnak, belül én az vagyok aki voltam, a test szépen lassan öregszik. A napokban anyám kórházban volt, vészes vérszegénység miatt, így volt alkalmam látni több, az élete végefelé járó embert. Nem volt szép látvány és nem volt jó szagú. Egy néni, oxigénmaszkkal az arcán az anyám melleti ágyon, szerintem már épp a révésszel alkudozott, ki is jöttem a kórteremből, mert inkább kihagytam a mozit aminek az utolsó sóhaj a címe. Anyámat vajon mennyire viselhette ez meg, ő mellette feküdt napokig. A néni vajon hogy élte ezt meg, az utolsó napokat, perceket.. Anyám nagyon fél a haláltól, én inkább az odáig vezető úttól. Azt gondolhatná az ember, milyen jó, hogy ismeretlen ez az út, pedig nem az, nincs túl sok opció az árnyékvilág elhagyására, csak ugye az ember nem feltétlenül gondolkodik ezen, amíg nem muszáj.
Én például elég sokat ülök autóban, esélyes pl egy autóbaleset, mondjuk a szembejövő román kamionos éppen rágyújt és leesik a cigije. Ha mondjuk az ilyen hirtelen és váratlan dolgok elkerülnek, akkor az életmódomat tekintve akár valamilyen szívprobléma is jöhet, mondjuk 10 éven belül. Ha azt is megúszom, akkor is maximum olyan 20-25 évvel gazdálkodhatok még, amiből még legalább 14 évet dolgoznom kell valahogy, a maradék 5-7 év meg biztosan nem lesz fáklyásmenet.
Szép kilátások, de ez van. Jó lenne ezt a pár évet egy jobb világban megélni. Egy olyan jobb világban, ahol több milliárd ember sorsát nem befolyásolják önjelölt messiások, hataloméhes gonoszok. Az eszemmel tudom, hogy erre kevés az esély, főleg egyik napról a másikra kevés. Az emberi léthez hozzátartozik ez, az emberek messiásokat akarnak, mindig kell egy uralkodó, egy fáraó, vagy egy király, nagy birodalmak, amik rendszerint össze is omlanak, még egy birodalom sem élte túl önmaga nagyságát, most sem fogja egy sem. Az embereknek mindig kell valaki vagy valami akinek vagy aminek elhihetik, hogy nincs szenvedés csak kánaán van meg repülőrajt. Pedig szenvedés van, mese nincs. A keresztény hitvilágban nem is kell messzire menni a példáért. Mit tehetek én? Nincs túl sok lehetőség, ami van, azt jól meg kell becsülni. A péntek esték, a szombat reggelek, a hosszú hétvégék, a napsütéses harmatos reggelek, a szeretteim ölelése, amikor önzetlenül segítek. Szabad szemmel láthatatlan, mások számára érdektelen apró örömök.
És egyvalamire még rájöttem. Szenvedés nélkül szart sem ér az egész. A péntek este érzés is unalmassá válik a karácsonyi szünet végefelé. A péntek este a hétfő-péntek viszonylatában ér valamit. A legkirályabb étel is unalmas lesz 5 nap után, kell egy teszkós parizer az újrakezdéshez, az egész napos kirándulásból is jó hazaérni. Ez is az emberi természet része, a megszokás és annak elkerülése. A körforgás."
Bocs az offert, csakhat elgondolkodtato.
sasa44 2025. 02. 05. 20:00
Előzmény: #160682  badsector1
"Akkor olyanok okosok miatt halt meg kóbor jános és csollány szilveszter a covidban mint te."
Sajnálom, de most nem tudok egyetérteni veled.
Mindenkinek egyéni joga eldönteni, hogy ilyen helyzetben miként cselekszik. ebből kifolyólag azt sem tudom elítélni aki beoltatta magát és azt sem, aki nem.
Úgy veszem észre, hogy még mindig sokan nem értik, hogy  a születéskori genetikai állományunk dönti el, hogy ki, mire érzékeny. Ezt már a kolera, pestis, spanyolnátha járványok is bebizonyították.
Akkor sem halt meg mindenki, kivétel nélkül. 
Én pl. a tetanusz injekcióra vagyok érzékeny és nem a rozsdás szögre. Influenzás sem szoktam lenni.
Míg a környezetemben mindenki tüsszög, lázas, nekem még a torkom sem fájdul meg. Ezért nincs szükségem influenza elleni védőoltásra. Egyébként jelenleg 64 éves vagyok, így elegendő tapasztalattal rendelkezem a saját testem tűrőképességéről és működéséről már...
maxwax
maxwax 2025. 02. 05. 19:55
Előzmény: #160694  krida
Valami újabb téma? Uncsi vagy!
offshort
offshort 2025. 02. 05. 19:48
na ja , 
pedig tisztázni illene az ellenzék' részéről ezeket a kérdéseket!
-akár a migració, 
-akár az lmbtq, homo,  "nemátváltó műtétek" 
-ukran-orosz háború 

persze ezen kérdések egy része a fidesz propaganda által generált kérdések, 
de mégis fontos kérdések a választásokkor!

sztem 22- ben is nagyszámú szavazat veszett el ezen kérdések bagatellizálásakor! 
Schmidt
Schmidt 2025. 02. 05. 19:43
Franciak meg befenyitettek Muskot, a nacit??
krida
krida 2025. 02. 05. 19:41
Újabb szomorú hír, ezúttal Los Angeles-ből: "Children's hospital L.A. stops initiating hormonal therapy for transgender patients under 19." 
Trump intézkedései már Californiát is elérték?! Pedig milyen jó volt a libbantak aranykorában, Biden alatt, amikoris a gyerekeket is lehetett orruknál fogva vezetni és rávenni idiotozmusukra és a nemváltó műtétekre akár a szülő háta mögött is.
Úgyhogy nem értem mér ünnepli ezt annyi amerikai, eccerűen Trump bénázásáról van szó 🙂
Schmidt
Schmidt 2025. 02. 05. 19:36
Orban egy fasz.
Amugy AKCIOS ma minden a boltokban. Vegyel barmit, ugyis olcsobb, mint jovo heten!
Zipfer 2025. 02. 05. 19:33
Előzmény: #160688  badsector1
Orbán Viktor(2018): Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek egyet velünk.
maxwax
maxwax 2025. 02. 05. 19:26
Előzmény: #160678  krida
Te tudsz olvasni? Biztos, hogy nem olvastad el, amit írtam, de nem számít, mert megint be akarsz tolni egy gumicsontot, mert nincs érved, nincs tudásod, csak egy "kis" káosz a fejedben.
Törölt felhasználó 2025. 02. 05. 19:19
"Ezek" ilyenek...éppen a telexen van egy interjú egy mentálhigiéniás szakember, tartalomgyártó, hogy az influenszer tüntetésen való részvétele miatt munkától esett el, "feketelistára került"...a "rendszerellenesekre" nem jut pénz!  
M5
M5 2025. 02. 05. 19:18
Csoda,hogy nem lőtték még le!!!
badsector1
badsector1 2025. 02. 05. 19:12
"Bayer Zsolt listázná a bírókat, akik részt vesznek a február 22-i tüntetésen"

a náci mentalitás ismét kibuggyant belőle.
Törölt felhasználó 2025. 02. 05. 19:05
Előzmény: #160685  Törölt felhasználó
És arról még nem is beszéltem, hogy mi, magyarok, köszönettel tartozunk a Muttinak, mert ha nem vették volna át a menekülteket, még mindig a Keleti-pályaudvarnál táboroznának.
badsector1
badsector1 2025. 02. 05. 19:04
Előzmény: #160681  Colas
Szerinted Németországban 40-50 év múlva az iszlamisták leszenk többségben, szerintem Magyarországon meg a cigányok.
Minket melyik fog közelebbről érinteni?
Törölt felhasználó 2025. 02. 05. 18:55
Előzmény: #160681  Colas
Most akkor Orbánék megint liberálisok? Mert olyan sehol Európában nem történt, hogy ellenőrizetlenül helyezzenek szabadlábra jogerős büntetésüket töltő embercsempészeket. Arról nem beszélve, hogy 40-50 év múlva az Alföldre nyugodtan telepíthetnek tevehajcsárokat, mert részben a környezetvédelem, részben a csalàdpolitika miatt nem lesz csak 1-2 millió magyar. Attól pedig tekintsünk el, hogy barátai alapján Orbán inkább Hegedűs, mint Dobó.
M5
M5 2025. 02. 05. 18:35
Minden rendben,Hajrá Fidesz!!!
badsector1
badsector1 2025. 02. 05. 18:26
Előzmény: #160678  krida
Akkor olyanok okosok miatt halt meg kóbor jános és csollány szilveszter a covidban mint te.
Colas 2025. 02. 05. 18:20
Előzmény: #160679  krida
Nyomják nyugodtan. Majd jön a kijózanító pofon. 2016-ban, mikor magyar, de Németországban élő nő ismerősömet próbáltam meggyőzni Merkel hibás elképzeléséről, akkor vehemensen védte, papolt nekem munkaerő hiányról, népességi hiányról,  humánumról, emberségről, beilleszkedésről, szocializálásról. Most mélyen hallgat. 20 év múlva majd ő illeszkedik be, burkában járva. Vagy addig még gyűjt és akkor keletebbre költözik. 40-50 év múlva nem kell már nőkkel vitatkozni sok európai országban. Netet nem használhatnak majd, vezetők nem lehetnek, politikusok nem lehetnek stb. És ezt a folyamatot fehér, európai nők támogatják, nagy élharcosai. Hát legyen, ha ezt akarják Európa elárulói... Férfi vagyok, fiam van, aki olyan, mint egy afgán ránézésre. Aki egyébként nem érti miről beszélek és járt 2000 előtt Berlin főterén, az most ismét sétáljon ott egyet. Majd talán felfogja... A legnagyobb bajom, hogy a pártok 10 éve vitatkoznak a migrációs kérdésről. Mi lett volna, ha anno az egri várban Dobóék is vitatkoztak, meg szavazgattak  volna a török helyzetről, míg azok másznak be a várfalon keresztül. 

Topik gazda

________
________
3 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek