A Fidesz vezetéstől egy teljesen független Fidesz szavazó nagyvállalkozó öletheti meg. Oszt, szoroz, és látja, mennyit romlik az üzlete kormány váltás esetén
most tűzszünet van, folynak a háttértárgyalások magyar péter és rogány tóni között, hogy mekkora vagyonnal engedik ki magyart a mafffiából, ha magyar semmi extrát nem mond később, akkor sikerül megegyezni.
Ezért írtam, hogy ezek nem kormányoznak, hanem tetszési indexeket elemezgetnek. Kb. a COVID, vagyis 2020 óta egy nagy zéró a teljesítményük, nincs fejlődés, csak visszafejlődés: gazdasági, morális és társadalmi szinten. Nem csodálkoznék, ha újra tömegek indulnának el nyugatra!
egyelőre semmit nem mondott, üres lufi semmi konkrétum, semmi bizonyíték, utalgatás, ezzel napirenden tartotta a témát, de ezt nem lehet hónapokig csinálni
A pedofilok pedig uralkodnak. Neked sincs egy önálló gondolatod, nagy vezérünk ócska bölcsességeit szajkózod. Mellesleg miért jó nekünk, ha összeakasztjuk a bajszunkat az USÁ-val? Qui prodest?
Szerintem Magyar Pétert meg fogják ölni. Nem Orbán utasítására, egyszerűen egy nagy vállalkozó megöleti, mert pénzügyileg rosszul jár, ha Kormány váltás lesz. És minel hamarabb hal meg Magyar Péter, annál kevesebb információ lát napvilágot. Tehát szerintem idén megöletik. Hogy ki, azt nem tudom, pl. egy építő ipari vállalkozó.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!