Erdekes okfejtese volt: elzarkozott a tuntetes tamogatasatol, mondvan, az politikai kiallas. Igaza volt, mert a regnalo kormany altal mukodtetett rendszerben nem megoldott a gyerekek vedelme. A regnalo kormany pedig fideszes ergo ha ott lapullt a zsebeben a meghivo, akkor nem adhatta a nevet egy ilyen rendezvenyhez. Viszont, ha ellenzeki kormany lenne, akkor hiszem, meg a focis ultrakat is vitte volna es nem lett volna politikatol mentes a rendezveny. Az embereknek sokszor faj, ha egy-egy ismertebb arc elkotelezodik a fidesz mellett. Azert sokan kegyvesztettek lettek a rajongok szemeben ez miatt. Curtis pedig miert is volt ott? Milyen peldat mutatott eddigi eleteben? Foci? Drog? Csaladon beluli eroszak? Mert sok fiatal kedveli es ezzel akar szavazatokat remel a fidesz?
A hétre nekem annyi elég volt, hogy hárman lemondtak a fidesz vezérkarból, 150.000-en kiálltak az ellen, amire a fidesz az aláírását adta, majd egy ultrazárt fideszfészekben O1G próbálta tálalni azt nagy semmit, amit tavaly kontárkodtak
Curtis egyebként valóban nem politizál, de ha már megfizetik, akkor reklámozza a moszkovita hazaárulókat.
Törölt felhasználó2024. 02. 18. 13:32
"Curtis: Én csak zenélni szeretnék, nem politizálni" - majd elment Orbán évértékelőjére és bejutott, a Bloombergnek, Reutersnek pedig nem jutott hely... Gondolom jók a kapcsolatai Rogánnal és Tomikával, az oviban mindháromnak csak egy CSÍK volt a jele.
"Globális újítás lehetett a pénteki tüntetés a Hősök terén Világszinten is történelmi, egyedi lehetett a pénteki, Hősök terén Odakint most szörnyek járnak címmel meghirdetett tüntetés, mondta a Qubitnak Mikecz Dániel politológus, mozgalomkutató, a Társadalomtudományi Kutatóközpont tudományos főmunkatársa. A kutató szerint ugyanis nincs nemzetközi példa, előkép arra, hogy a közösségi média tartalomgyártói offline tüntetést szervezve demonstráljanak egy közpolitikai esemény miatt. Mikecz szerint a közösségi média legismertebb alakjai általában a társadalmi ügyek mellé állva sem hagyják ott az online teret, leginkább az úgynevezett clicktivismként emlegetett internetes aktivitásra szoktak csak buzdítani – ez például az, amikor egy ügy mellett kiállva valaki felcímkézi vagy ideiglenesen lecseréli a profilképét. A pénteki, a szervezők szerint legalább 50 ezer embert megmozgató tüntetéssel viszont nemzetközi példát állítottak. Mikecz hozzáteszi, hogy a tüntetést szervező Pottyondy Edina, Osváth Zsolt, a Nemakarokbeleszólni, a Jólvanezígy és a Fókuszcsoport influenszerei „közéleti tőkéjét nem a kihalófélben lévő hagyományos értelmiség konszenzuson alapuló szakmai tekintély adja, de nem is a nehezen megfogható tudományos vagy művészeti eredmények”, hanem a YouTube-on, Facebookon, TikTokon és Instagramon levő követőik száma."
És ezt úgy értsd, hogy nem mindig volt teljesen kilőve, sokszor csak kis sávszél ment. Egy kép elküldése max tovább tart, de aki ezzel érvel, az csak annyit bizonyít, hogy teljesen fogalmatlan hülye jogász. Mert élő közvetítést így nehéz tolni, belátható.
Törölt felhasználó2024. 02. 18. 12:54
"Odakint most szörnyek járnak, szörnyek, akik gyerekeket bántottak, szörnyek, akik a gyerekek helyett a bántalmazókat segítették, szörnyek, akik urambátyám alapon kegyelmet osztogatnak, a MAGYAR ÁLLAM CSŐDÖT mondott" - részlet Pottyondi Edina 2024.02.16-án legalább 150.000 ember előtt elmondott beszédéből
A pedofilbotrányban érintett kormány feje vállalta már a felelősséget? - Azt hallom Kocsis Mátétól, hogy a jobboldalon a hibáknak vannak következményei, de nem látom!
A feleségem időnként mondogatja, hogy ne írogassak már ezeknek a narancsos "okosoknak", a végen majd lesittelnek. :)) A közvetlen család is utálja moszkovita hazaaruló fideszt. A távolabbi fidesz rokonból már a harmadikat tette el lábalól a fideszes egészségügy, én meg fizethettem a temetési költséget. 2022ben úgy érezték, hogy győztek, hát valóban győztek, de már nem tudják a tévedésüket tovább élvezni.
"Én hiszek a harcban, az ész harcában a vak
erők ellen, melyek: a világ vak erői, vagy az én lelkem csüggedései és
indulatai... Igaz: ezek a vak erők hozzátartoznak ahhoz a minden észnél
magasabb Valamihez, amiben végre is meg kell nyugodnom: de a harc is
hozzátartozik, s az is, hogy eszem a saját törvényeit kövesse, s
aszerint vezessen... Magunk is része vagyunk tán a vak erőknek: de ezt
bízzuk csak a vak erőkre..." (Babits Mihály: Örökkék ég a felhők mögött)
Azt nem tudom, hogy végig volt-e, de amikor küldte, akkor volt, és ebből azt a következtetést vontam le, hogy ez az egész tünti alatti időszakra nem állt a mobilnet lekapcsolása, mert ezt rajtad kívül sem a Telekom, sem a Vodafon, sem más nem jelezte. Az eseti problémák pedig nem alkalmasak még induktív módszerrel sem az általánosításra.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!