Mert annyira azért nem csipi,hogy csökkentsék a költségvetésbe befolyó összeget,meg talán annyira nem ostobák,hogy azt higgyék,hogy az ÁFA csökkentés hozna tartós ár esést.
Jól mondod,eldőlt,de nem a rendszerváltás után ha nem már előtte, azt tegyük hozzá,hogy Orbánék azért a családtámogatási rendszeren keresztül a középosztályt próbálják megerősíteni igy lassítani a folyamatot,de max lassítani lehet.ennyi.Egyébként valóban a felzárkóztatásra kellene nagyobb energiát fordítani.
Ez az ellenzék is megéri a pénzét. Nekem sem a fidesz-kdnp moslékkoalíció, sem pedig olyan moslékkoalíció nem tetszik, amelyikben benne van az mszp és a dk. Azt érted, hogy a kormány miért volt meg tök jól egy évtizedig a 13.-havi nyugdíj nélkül és miért folytatta a hálapénzes egészségügyet? Azt érted, hogy a fidesz szemét miért nem csípi a 27%-os áfa? A nép akarja a magas áfát?
Ez így van,én is emlékszem arra amikor az ÁFA csökkentés után csökkentek az árak majd pár hét után már minden ott volt ahol az ÁFA csökkentés elött ,a kereskedők szépen visszavitték az árat,ami logikus,hiszen úgy gondolkodtak,ha eddig megvették az emberek drágábban akkor ezután is megfogják.Árat kizárólag hatósági árral lehet tartósan csökkenteni,de ott meg a libsik kezdenek nyafogni,hogy az maga a kommunizmus :))Ott az üzemanyag árának a befagyasztása,jött is a nagy sírás ,rívás,a libsiktől.
Piros volt a paradicsom nem sárga, Magyarország előre megy, nem hátra! https://www.youtube.com/watch?v=jssAHHsjsQE A kormánypropaganda nem biztos, hogy gondolt a cigánynóta ütemességére. A cigánykérdés viszont egyre égetőbb és sem a kormány, sem az ellenzék nem foglalkozik vele. Valószínűleg azért, mert az ország visszafordíthatatlan elcigányosodása már rég eldőlt. A cigányoknál magasín kettő fölött van a termékenységi ráta, a többieknél mélyen kettő alatt.
Azt kifelejtetted, hogy erről sem a kormány tehet, mert a kereskedők LENYELNEK minden kedvezményt! Hiába csökkentettek Áfá-t mindent visszaemeltek!Nézzünk akkor egy kis történelmet: 2015-ben a szarvarmarha, juh és kecskehússal kezdődött az áfacsökkentés (5 százalékra), aztán 2016-ban a lakásáfa és a sertés tőkehús áfája csökkent ugyanilyen mértékben. (A lakásáfa csak átmenetileg, fő szabályként a múlt év végéig.) 2017-ben érintette a baromfihúsok, a friss tej és a tojás áfája ment le 27-ről 5 százalékra, az éttermi étkezésé és az interneté ebben az évben 18 százalékra, a következő évben már ugyancsak 5 százalékra. 2018-ban a hal és a sertésbelsőség is az 5 százalékos áfakulcs alá került a 27 százalékosból, 2018-ban az UHT- és az ESL-tejek szintén. A szálláshelyek áfája először még az előző kormány alatt, 2009 júliusától mérséklődött, 18 százalékra, majd 2020-tól az is 5 százalékra olvadt. Önmagában az áfacsökkentés nem hozott tartós árcsökkenést, még ha volt is ilyen átmeneti hatás!
Miért, ott vetted a tejet ?Én mondjuk a LIDL-be járok időnként ha már bolt,úgy egyébként pékségben pékárút,húsboltban meg húsárut ,zöldségesnél meg zöldséget,gyümölcsöt szoktam venni,ha lehet kerülöm a tartósítószeres, adalékanyagokat tartalmazó,félkész,kész csomagolt árukat ,azt csak szemétnek tartom.Jó lenen ha az emberek tudatosan vásárolnának,és nem tömnék magukba azt a sok szemetet akkor nem lenne annyi egészségügyi problémájuk.
Örülj neki,hogy túlélted a szakszerű kezelést :))Nálam mondjuk minden labor jó volt néztek mindenre ,a terhességre talán nem,elvégre férfi vagyok,úgy egyébként egy köszvény ellenes gyógyszer után kezdtek fájni az ízületeim szép sorban az összes,eredetileg csak a bokám fájt amikor felkerestem a körzeti orvost,meg se nézte,csak felírta a miluritot,hogy talán köszvény.Ha tehetem messze ívben elkerülöm az orvosokat ,mert a tapasztalatom,hogy többet ártanak mint használnak,azóta,hogy lekopogjam jól vagyok.Az a röhej,hogy az emberek jelentős része a gyógyszerek okozta mellékhatásokba hal bele,csak ezt annyira nem szeretik reklámozni.
Ez színtiszta kormánypropaganda. Mi abban a meglepő, hogy a kormánynak több erőforrása és lehetősége van a választási szavazatvádárlásra? 2006-ban Gyurcsányék is átmenetileg 20%-ra csökkentették a 25%-os áfa kulcsot, amit a fidesz 27%-ra emelt. Ehhez képest kövér betűkkel írod az adócsökkentést. A 27%-os áfa a rezsit is emeli. A 13.-havi nyugdíjat a baloldal adta fedezet nélkül és a fidesz szintén fedezet nélkül adja és nem fokozatosan a terv szerinti 1-2-3-4 hetit, hanem az egy heti után egy havit. Az ember fia azt gondolhatná, hogy választási év van. Úgy látszik, stadionokkal nem lehet betömni az emberek száját.
Na látod,nem kellett volna vissza vinned azt a tejet amit 2 éve vásároltál és akkor nem buktál volna rajta 100 FT-ot,amikor újra megvetted.Te nem vagy egy tudatos vásárló :)De ne aggódj rátok is gondolt Orbán,most már több nappal a szavatossági idő lejárta elött tudtok akár féláron tejet venni,ha visszajön Gyurcsány akkor ezt eltörlik és max 1 nappal a lejárta elött kapod meg a tejedet 50 %-ért,ezért ne feledd szavazz a Fideszre szavazz az olcsó leszázalékolt élelmiszerre :)
"Hazánkban a bérek az egyik leggyorsabban növekednek az unióban... Ez gyorsabb inflációt von maga után." . Tehát Te is elismered, hogy az életszínvonal nem emelkedik olyan mértékben, mint ahogy a propagandagépezet súlykolja. Ha megemelem a fizetésed 20%-kal, miközben az infláció minimum ugyanannyi, akkor mennyivel is élsz jobban? . Az a tej, amit ma vásároltam a "magyar üzletlánc" boltjában 299 Ft-ért, az 2 éve 200 forint alatt volt ugyanitt.
Megkérdezhetem, hogy milyen fajta gyógymód segített? Nekem van egy masszőr ismerősöm, állítólag csodákra képes. Egy olyan "mestertől" tanult, aki Kínában járt képzésre.
Nekem akupunkturás kezelést hajtottak végre. De egyre többen használják a régi népi gyógyászatot is. (pl. pióca, köpölyözés). Nem használnak semmilyen vegyszert.
Sokat hallottam ezekről a módszerekről, meg nagyon sok csoda gyógymódot is, mint az ezüst kolloid ivás, meg a a hidrogén peroxid belsőleges használata. Nagyon érdekes, hogy soknak segít, de még többnek nem. Tudom, ahány ember, annyi nyavalya és mindnek más lehet az alapja. Az egyik rokonom is olajokkal meg főzetekkel gyógyít, de nekem nem nagyon használt. Lehet sokkal többel kellene próbálkoznom. Nagyon sokszor elegendő, hogy hiszel valamiben. Nekem is volt már több ilyen sikeres kúrám, de aztán a következő ismétlésnél már nem működött.
"Persze nincs is miért fejlődni, hiszen az evolúció nagyon lassú, így az emberi test nem sokat változik." . Szerintem pedig lenne lehetőség fejlődésre. Gondolj csak a keleti gyógyászatra. Egészen más mint amit nálunk használnak. Nem a betegséget próbálják kezelni, hanem a kiváltó okot megszüntetni. Nekem nagyon erős migrénem volt, gyakorlatilag gyógyíthatatlannak minősítették, csak erős gyógyszereket tudtak felírni. A keleti gyógyászattal majdnem nullára csökkentették a migrénem (gyógyszer nélkül).
Nekem is az ízületeim fájtak, egyszer a bokám, aztán a térdem, aztán a másik . Kértem a körzetit, hogy csináljunk egy teljes vérképet, nézzünk meg mindent, még a terhességet is (hímnemű vagyok :-)). Így jött ki a borrelia, amit a kullancs terjeszt, de nem volt kullancsom, legalábbis nem tudok róla. Ráadásul erre van 2 teszt, az igm és az igg, ami azt mutatja, hogy most, vagy régen volt a fertőzés. Nekem az jött ki, hogy mostanában, az igm volt pozitív, az igg meg negatív, de ennek állítólag fordulnia kéne 2-3 hónap után. Ráadásul a igm- nél még nincs ízületi fájdalom, a net szerint. Az infektológus 3 hét kemény antibiotikum kúrát írt fel, majd a következő véreredménynél még mindig negatív igg jött ki. Ez akkor nem borrelia, de a chlamydia pneumoniae tesztnél az igg pozitív lett. Akkor azzal lesz a baj, jöhetett másik antibiotikum kúra. Közel 190 centi vagyok és nem sovány így megjegyezte, ez magának meg sem kottyan. Végül a vérképemben semmi nem változott, csak a vörös vérsejt csökkent le, meg a májteszt adatom ment fel háromszorosára, meg egy két ilyen apróság. Az infektológus meg azzal zárta, hogy mindent megtettünk, amit a nagykönyv leírt. Ha gondjaim lesznek megismételjük. :-)
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!