Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......



magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy



ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
exley 2021. 06. 07. 18:30
#41880
Szégyen és gyalázat. 500 millárdból fejlessze a Jate, sote, ne akarja már telei tömni a .rizsevőket. Elég nekünk tömni a narancs oligarchákat ezer millárdokkal-csak azért ne hogy labancok tömjék teli a feneketlen belüket, a feneketelen bendőjüket, hogy a r@sseb enné le csi@ntjaikról a húst:)
exley 2021. 06. 07. 18:23
#41879
Mi Van? Kész 3,14csa+meleg málé...? A narancsnoknak elment az esze szvsz. 2021 decemberben grundoltak 2000 millárdot a magyar adófizetők pénzéből. A Magyarok ezt is szépen lenyelték:) Akkor nyúljanak zsebe, ha kell nekik a rizsevő akkor fizessék ki azt az 500 milliárdot :) Akkor ne álljon a magyarok elnyúvasztott péntze off-shor számlákon, hanem fizesék ki a rizsevőket, ha nem akkor tünjenek el a rizsevők a bús 3,14 ába:) Egyedül k@sa lali ki tudná fizetni saját zsebből a kínaikat:)
________
________ 2021. 06. 07. 18:07
Előzmény: #41877  ________
#41878
exley 2021. 06. 07. 17:16
Előzmény: #41874  Törölt felhasználó
#41876
Rizs evőket beengedni Csepelre, hát ez kiveri a biztosítékot a "magyar munkásosztálynál":) A "kerál" most az egyszer "mellé nyúlt"s :) Nem is értem egy minden hájjal kikent Mszsmps kiszes refeorm kommunista? Inkább hozta volna ide a dagit..:) Tramp 3,14,- csájából nem lehetet e nyelvét kivenni annyira beleragadt, most + Tramp ősellenségével parolázik?:) Ennek pasinak elmentek otthonról:) Hozhatott volna Indiaikat is aaazok már félig beillszkedtek...megnyithatta volna nekik a Kecskeméti régi ötös mellett a gettót vagy Tiszabőt, de pont a rizsevők? :)
Törölt felhasználó 2021. 06. 07. 14:57
Előzmény: #41873  euler
#41875
a fidesz tartalékolni fog, így a ellenzékhez köthető korrupciós ügyeket a választás előtt fogja bedobni. a zuglói, a kispesti ügyeket akkor fogják feltálalni. ezért kéne ezeket most lezárni ellenzéki oldalon,ha van kis eszük. de lehet a korábbiakat is előveszik még
korábban már elmondtam a sejtésem,hogy miért nem lett a Budai féle elszámoltatásból lezárt ügyek,a mi a 12 év 2/3 -al elég jól magyarázhatóak is. Nem volt rájuk szükség, így is megvolt a jogállam bedarálásához szükséges hatalom. Most majd jól jöhet nekik gondolják.
Törölt felhasználó 2021. 06. 07. 14:48
Előzmény: #41870  peter_s
#41874
az ellenzék sokszínű, így célszerűbb sokkal árnyaltabban nézni a szereplőit és a cselekvéseiket, a motívációikat.
ahogy én látom most a helyzet az,hogy mszp,dk, párbeszéd ezek nem fognak és nem érdekük elszámoltatást csinálni. LMP is nagyon gyanús. Momentum biztos akarja, és a Jobbik is valószínűleg, de ott még nem rajzólodott ki,hogy mennyiben sikerült az átalakulás egy modern gondolkodású párttá. Jakab mindenképp,de a többieken is sok múlik mennyiben készek rá. Azért ott elég sok a régi arc,akiket akár zsarolhatnak is a háttérben.
Az ellenzékben vannak fideszes beépített emberek ez valószínű. Nem önszántukból talán,de zsarolhatóak valamiért.
és végül Márki-Zay Péter említeném, aki a leginkább a jövő embere. Ha sikerül pártttá alakítania a mozgalmát és elég embert,akkor ő nagyon komoly tényező ehet hosszzabb távon. 
Miniszterelnök lesz ez biztos,megvan a kvalitása hozzá , akár már most is,ha az ellenzék a goldi által vázolt forgatókönyvet felkarolja, ami azért elég kétséges még, amilyen önzőek.
Ami biztos,hogy semmi sem biztos.
Viszont az új és tisztább politikai elit kezd formálódni. A következő 1-2 évtized az új és a régiek harcáról fog szólni és nem is mindig jobb és baloldal kontextusban, hanem az ellenzéken belül is.
A fidesz bukása kézenfekvő. A kérdés ki vagy kik fogják ott betölteni a keletkező új polgári konzervatív űrt.
Baloldalon is lesznek újak. Rögtön itt a Jámbor féle Szikra mozgalom, ami ha jól tudom erősen DK és MSZP kritikus, bár a jelek azt mutatják,hogy ők balról (radikális bal) akarnak előzni és nem középről(szocdem). 
Izgalmas és nagyon fordulatos időszak jön. 
Egy biztos a fidezs meg fog bukni, mert túl szélsőséges, túl népellenes , hazaáruló , túl gonoszak, ami már sok az emberek döntő többségének,csak még nem ismerték fel egyértelműen,vagy nem látnak alternatívát.
euler 2021. 06. 07. 14:27
Előzmény: #41870  peter_s
#41873
Off:
Ha elfogadsz tőlem egy tanácsot, próbálj kijönni ebből a saját magad által gerjesztett spirálból, mielőtt teljesen becsavarodsz!
Az egyéni kudarcok,  (képviselőség, Puzsér főpolgárm.?) feldolgozásának nem jó módja ha mindenkit "fanatikus turbóellenzéki agyhalott"-nak láttatsz (helikopter szindróma).
Régebben nem voltál ilyen. (Bocs, ez egy egyszeri kivételes reagálás volt).
.
On:
Az nekem is gyanús, hogy az mszp-s elszámoltató biztost (Keller-t), a saját pártja fogta vissza, de Budai Gyulánál ezt nem láttam. Ő az (igaz szerény) képességei maximumán pörgött, egyértelműen a "nagyvadra" hajtott, de csak Sukoró két börtönig tudott jutni. (ami még nincs is lefutva). Ennyire tellett a fidesznek 12 év alatt? Úgy, hogy már az elején felrúgták a 70/30-at? Nem életszerű.
Itt az elszámoltatás az ő időszakukra fog vonatkozni, remélem az általuk huszonakárhányszor leszavazott ügynökakták valamilyen nyilvánosságra hozatalával is, a jogállamiság visszaállításával, de elsősorban és legelőször a gazdasági bűncselekményeik elítélésével. (Itt lesz az alkalom, hogy bemártsák a politikai ellenfeleiket, hátha ez enyhítő körülmény lehet. - Engem nem zavarna.)
Rengeteg ügy van ami kevés munkával alkalmas  a vádemelésre, (Korrupcióinfó, Fekete könyv), és két nagyságrenddel súlyosabbak mint az elmúlt időszakokban. További súlyosbítás a bűnszervezet-szerű működés. Lehet csemegézni közülük. Elég néhány tucat jól kiválasztott, látványos és könnyen végigvihető ügyben ítéletet hozni, megspékelve néhány vádalkuval, és összeomlik a háttérhatalom. 
Nem olyan bonyolult ez, csak végig kellene gondolni higgadtan, és nem érzelmektől elvakítva.
Én nyugodt vagyok, hogy lesz elszámoltatás. Nem politikai váltógazdaság van itt már régóta, és ha lesz elszámoltatás, nem is lesz néhány ciklusig, mert a fidesz nem lesz alkalmas rá, esetleg végleg fe is szívódik.
 
exley 2021. 06. 07. 13:05
Előzmény: #41870  peter_s
#41872
Kari-gerit pórázon tartja a" köpvös":)
Törölt felhasználó 2021. 06. 07. 12:30
Előzmény: #41870  peter_s
#41871

A helyzet közben úgy fest, hogy Jakab lesz Orbán kihívója és nem Karácsony vagy Dobrev.
Még egy olyan lehetőséget is belekalkulálok, hogy az ellenzéki összefogás egy olyan jelöltet fog megnevezni teljes összhangban, aki támadhatatlan és még mindig a háttérben van.
peter_s 2021. 06. 07. 12:17
Előzmény: #41861  euler
#41870
Mindenki nyugodjon meg: nem lesz semmilyen elszámoltatás, helyette a szokásos maszatolást, bullshit és látványpolitizálást láthatjuk majd. Aki nem fanatikus turbóellenzéki agyhalott, pontosan tudja és látja, hogy azok nem fognak semmilyen elszámoltatást foganatosítani az Orbán-rezsimmel szemben, akik megemelték Tarlós István végkielégítését és díszpolgári címmel tüntették ki, majd ígértek stadionstopot, Tiborcz-adót, Budapesti Tudományos Akadémiát stb. ezenfelül elkaszáltak minden olyan javaslatot, amely az ügynökakták nyilvánosságra hozatalát szorgalmazta. Lehet itt álmodozni, de az elmúlt 30 év garnitúrája nem fogja felelősségre vonni saját magát, ezt láttuk, tapasztaltuk az elmúlt évtizedekben. Orbán is azzal kampányolt, hogy elszámoltatnak, elégtételt vesznek, még nemzeti konzltált is erről, végül semmi nem lett belőle. Az ellenzéknél már most látszik az előválasztás előtt a nyomorult politikai helyezkedés, tülekedés a parlamenti helyekért és pozíciókért, senki nem akar valódi megmérettetést, ezért olyan alkuk, visszalépések történnek, amely az előválasztást csak bohózattá és színjátékká silányítja, közben belehazudják mindenki pofájába, hogy ez valódi demokratikus előválasztás lesz. Már eleve tudja mindenki, hogy KG lesz Orbán kihívója és Dobrev lesz a helyettese, miről beszélünk akkor? Ezek megélhetési politikusok, nem érdekük semmilyen elszámoltatás, felelősségre vonás, hiszen a status quo fennmaradása a hatalmuk egyetlen biztosítéka, ezért nem kockáztatnak és nem lesz változás. Még annál is szoftosabb színház lesz, amit Igor Matovic rendezett Szlovákiában, ahol elvitték vezetőszáron a politikusokat, másnap meg kiengedték őket. Látványpékségnek tökéletes volt de eredménye semmi.
Törölt felhasználó 2021. 06. 07. 11:35
Előzmény: #41861  euler
#41869
Szeretném, ha majd idővel ( ha a jogi környezet engedi) halmazati büntetésként megkapnák a jussukat azon esetek után is, amikor a demokratikus játékszabályok megsértése tetten érthető volt. Elrettentő példaként de amúgy is, bün nem maradhat büntetlenül.
sztanil 2021. 06. 07. 11:20
Előzmény: #41847  euler
#41868
Törölt felhasználó 2021. 06. 07. 11:07
Előzmény: #41855  euler
#41867
Erőltetettnek gondolom és túlzónak azt az érvet,hogy ehhez jópofát kéne vágni. Amit el tudok képzelni maximum,hogy kezet fog hivatalos módon. De a mosolygás és az lazaság,mintha haverpok lennének a megalázkodás non plus ultrája, ami egy jó nagy pofon a kérlelhetetlen ellenzék imidzsének,ha nem a lerombolása. Egyszerűen ezután nem tudom elképzelni,hogy komolyan képesek lennének értem harcolni és visszaszerezni az ellopott pénzeket. Karácsony ugyanez volt Zuglóban. Tétlenül nézte,hogy az MSZP halomra lopja magát,és egy kellemetlenkedő  embert tesznek el láb alól. Ugye van ott valaki,aki még mindig nem került elő és a rendőrség nem is nyomozott utána.
 
Törölt felhasználó 2021. 06. 07. 10:56
Előzmény: #41852  badsector1
#41866
A fidesz logikája nehezen kiismerhető  és kizárólag az a célja, hogy a szavazóinak számát maximalizálja. biztos lehetsz, ha ilyenre vetemedtek,hogy kezet fogjnak egy Tordaival,aki pár éve még a Parlamentben csalózta le őket, mert egymás szavazógépein nyomkodták a gombokat, akkor ott van ok is.
Gondolom végeztek most is közvéleménykutatást erre és úgy vélték,hogy most ez kifizetődőbb Ezzel nem is kell foglalkozni , legyen az ő "bajuk". Az a nagy baj,hogy Tordai szépen belement a csapdába.
A kormányt kérlelhetetlenül támadó Párbeszéd egyik tagja vígan kezet fog egy olyan miniszterrel, aki törvénysértő módon visszaélt hatalmával , ami az ellenzék egyik fő támadási célja azóta is.
sanka 2021. 06. 07. 10:51
Előzmény: #41861  euler
#41865
Így van azonnali beavatkozás kell, egy tucatnyi fideszes főembert leváltani azonnal, egyszerre elkapni az összes szemétrevalót, csak így lehet, nem lehet hagyni, hogy orbánc úszítani kezdjen.
exley 2021. 06. 07. 10:42
Előzmény: #41861  euler
#41864
Fletó, talpig vasban viteti el a narancs "keresztapót".:) ...ha megválasszák őket, de a "húsz mililió román munkavállaló" "beakaszt" neki:) A magyar parlamenti választásokat Romániában kell megtartani:) nem lenne vita 4/4 lenne "csaba királyfinak". Mehetne tovább a "zsuga":) Felesleges bele nyúlni a narancs sárga darázsfészkébe, ráadásul itt a "sárga veszedelem". össze kellene fogni a sárgák ellen. Mindenkinek narancsot kell a dni a szájába:)
user01
user01 2021. 06. 07. 10:41
Előzmény: #41862  exley
#41863

A fiatalság.
Ők a társadalomra veszélyesek. Mármint az orbán-rezsim annak tartja őket.
 
Ezek a fiatalok nem élték meg első kézből a rákosi- és kádár-rezsimeket. De most bepótolhatják a tapasztalatszerzés terén "elszenvedett" hiányosságot, az orbán-rezsim alatt megismerhetik azt, milyen "társadalomra veszélyes"-nek lenni.
euler 2021. 06. 07. 10:35
Előzmény: #41853  Törölt felhasználó
#41861
Egyetértek, csak az utolsó gondolatodhoz annyit, hogy ha "alkotmánysértés" miatt akarjuk felelősségre vonni az érintetteket, akkor itt nem lesz elszámoltatás.
Tucatnyi főkolompos nagyon gyors leültetése gazdasági bűncselekmények miatt, (amiket már most elő kell készíteni) tudja megrengetni a rendszert.
Az Alaptörvénnyel és az Alkotmánybírósággal is kell persze gyorsan kezdeni valamit, jobbára átírni és feloszlatni, de felelősségrevonást nem lehet rájuk bízni.

Topik gazda

________
________
3 4 4

aktív fórumozók


friss hírek További hírek