A NER eredményes a káosz teremtésében is! Még egy egyszerű tömeges oltást is képtelenek megszervezni. ----------------------------------------------- Vakcina: van, üres létesítmények (sportcsarnokok) vannak, igény: van, emberi erőforrás: nincs, EMMI : van!
A kormányfő reggel közölte, hogy aki Pfizerre regisztrál, ma beoltják. Hosszú sorok állnak a kórházak előtt, tapasztalataink szerint egyelőre összevisszaság van, végül kit is oltanak be és kit nem. A Honvéd kórház előtt 700 méteres sor volt, de délre elfogyott a Pfizer, aki marad a sorban AstraZenecát vagy Sinopharmot kaphat. Az EESZT a háziorvosoknál is összeomlott, receptet sem tudnak felírni
A Rákosi-rendszer kommunikációjánál "szebbet" szinte elképzelni sem lehet, aztán mi lett előle? Ha úgy gondolod, hogy pusztán a kommunikációja alapján, Schiffer neked megfelel, senki sem kifogásolhatja! Tudod milyen az ártány disznó? Nem jó neki sem a koca, sem a kan! :D Amikor Schiffer politizált, senkivel és semmivel nem értett egyet, kizárólag önmagával.
..nem lövet, h@#v@szt, oszt jó napot. Annyira össze tolta a huligánokat és tüntetőket, az Asztóriánál, hogy a belga Martens felpattant egy repcsire és azt mondta "vad emberek közé többet nem jön". Majdnem itt hagyta a fogát megveszett a hatalomért, akarta, törtetett, krumpilzot az nő csak azért dugta az orrá alá mit hadovál fleto, hogy kapja be a csalit, bekapta "cumit"tövig, mindent csak ő, és ő és ő senki más most megkapta, szegénykém, sajnálom, most a c@vid a fejére hullott, ez már a nevéhez tapad. Ezt a "gyalázatot nem mossa le róla századok". Nem is lett volna neki szabad ebbe a kényes ügybe bele folyni. Tévedett, hatalmasat. A virológusokra kellett volna bízni ezt az ügyet, "darab sajtért betette a fejét az eogóba"gérf. Az általam nagyra becsült TGM azt írta róla, hogy művelt intelligens, Róna Péter Napoleon kűlügyminiszteréhez hasonlította , olyat tett mint Talerand. Amikor ő egymaga a közösséget átalakította érték közöségből érdek közösségé. Ezzel meg is pecsételte a közös piac sorsát.
Én nem címkeztem fel a fogalmat...a politikai liberalizmus önmagában létező fogalom nem csak jelzős szerkezet, önmagában főnévesült. Mint az izmusok általában. Szóval ennek a résznek fuss neki mégegyszer!(inkabb ne). Amikor a “felvilágosult abszolutizmusról”beszélsz mint lehetséges analógiáról az teljes fogalom tévesztés... sejtem mit szeretnél mondani (a mondatod másik feléből), de sajnos nem nem erről van szó, ez nem jó szó rá. S azt hiszem nem is lehet egy szóval jellemezni s nem is szabad. Persze a politikusoknak és itt a fórumon egyszerűbb. Társadalom tudomány fogalomkészlete nem változik olyan gyorsan mint a napi politika - aktuális érdeke szerint- kívánná. Szerencsére. Sajnos nem beszélem a mai magyar politikai “új magyart”. Bár érteni velem mikor mire próbál utalni. A meghatározó rezsimek mindig szeretnek új nyelvet kialakítani( lásd: kommunisták). Egyébként a régi fogalom készlettel is fel/leírható ami most van és meg mindig pontosabb, pláne ha konkrét jelenségeken keresztül vizsgáljuk. Lásd: túltolt PC, a teljesen félre vitt genderizmus, safe space stb. ertelmezese. De ezek a jelenségek mint okok nekem ahhoz édes kevés , hogy közben egy autoriter, demokracia értelmezést folyamatosan relativizáláso , mindent átpolitizáló, korrupt kisebbséget -mint a NER -szekeret toljam. Legyen elég annyi, h az adókat befizetem amit ők eltapsolnak rendszeresen valami olyasmire amire szerintem nem kellene.
ha az MNB a hivatalos inflációs szintig emeli az alapkamatot + eltörlik az összes un. "támogatást" + dergulálják az ingatlanfejlesztést gátló jogszabályokat rövid idő alatt a töredékükre zuhannak vissza a lakásárak...
Mivel a kommunikációs stílusról, és normális közbeszédről volt szó, nem kell ismernem ahhoz, gogy meg tudjam állapítani azt, hogy ő normális hangnemben, érvekkel alátámasztva kommunikál. Azt próbáltam érzékeltetni, hogy ez a fajta kommunikáció ma Magyarországon kb. 7%-ra elég.
Ha megnézed, hogy hol vannak a lakásárak, és összeveted a CSOK-kal, akkor három gyerek mellett is kizárólag a "módosabbakat" támogatja. Egy öttagú családnak szükséges lakás árából vegyünk ki tíz millát, a többit kik, és honnan tudják előteremteni?
ebben a műsorban inkább az Antonio Gramsci féle neomarxista kultúrharc koncepció köszön vissza Gramsci a kommunista propaganda kudarcát az európai közgondolkodást domináló keresztény kultúrában, moralitásban vélte felfedezni ergo Gramsci szerint a kollektivista nirvánába vezető úthoz elengedhetetlen a klasszikus értelemben vett keresztény kulturális hegemónia megtörése, aláaknázása, elpusztítása és mivel itt ideák harcáról van szó ezt elsősorban ideológiai eszközökkel kell elérni nem pedig fizikai erőszakkal külön pikantéria, hogy Gramsci az olasz kommunisták vezéreként az olasz fasiszták fogjaként alkotta meg életműve javát akik nemhogy nem akadályozták a kommunista kolléga munkásságát, hanem még azok publikálását is engedélyezték... van vmi olyan sanda gyanúm, hogy kifejezetten érdekesnek találták a némiképp más ideológiai platformon álló "kolléga" által felvázolt stratégiát...
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!