“Valaki hátha tud segiteni. Friss számla fel van töltve új tbsz. Bármelyik etf amit csak nézek mind megvan itt, de nem enged kereskedni. Komplex és tőkeáttételes kereskedést nem engedi. Ezt most így nem is értem, nem tőkeáttételesek az etf-ek. Egy sima VUAA sem működik. Megoldható ez valahogy? Próbáltam engedélyeztetni is de:
Összetett vagy tőkeáttételes tőzsdén kereskedett termékekre (CLP) vonatkozó kereskedési engedély megvonása üzenetet kaptam.”
.
Lehet kereskedni veluk. A fo szamlat (nem a tbsz-t) alakitsd at margin szamlara cashrol es utana kerd erre az emlitett kereskedesi jogot. Megadjak es tbsz-en is fogod tudni opciozni ezeket.
Összetett vagy tőkeáttételes tőzsdén kereskedett termékekre (CLP) vonatkozó kereskedési engedély megvonása üzenetet kaptam.”
.
Lehet kereskedni veluk. A fo szamlat (nem a tbsz-t) alakitsd at margin szamlara cashrol es utana kerd erre az emlitett kereskedesi jogot. Megadjak es tbsz-en is fogod tudni opciozni ezeket.
Interactive Brokers
Megköszönném, ha olyasvalaki(k) aki itt kereskedik, megosztaná tapasztalatait. (költség, felület, helpdesk, utalások- pénztranszfer, ilyesmi..)
köszi,
eF