Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
simán megfordúlt NQ 1-2 óráson is,itt azért szokás szerint zárnám ha lenne longom és megvárnám a kitörés visszatesztjét 1-2 óráson nézve,a nyitórést is töltheti kb,onnan űjra long 30200 köré
nem voltam shortban, tiszta lappal.... olaj shortoltam ma 4x, ezt a pici beesést vártam, ami azóta újra long.. dax visszajött..nq tartja magát... vicces.
29633 átlaggal várja a bugyuta, fogyatékos az usa nyitást, tegnapi Z 29490. gyakorlatilag a tegnapi gyertya "teteje " körül ülök. azért egy 29500-al megadhatnák a lendületet, ha értitek a célzást.
érdekesek ezek a30 perces fordítok,nem igazán vagyok benne stabil,pedig most is láttam,hogy az utolsó eső szakasz fölé ment a reggeli felrántásban igy elvileg nem mehetett volna új aljra,és nem is ment :)Mindenesetre lehet,hogy 30 perc lesz szeptembertől a legnagyobb idősik amit nézek annak az idősiknak az algoritmusait próbálom kiellemezni és levinni kisebb idősikra,napon belül jónak tünik.Kiváncsi vagyok a folytatásra mert elvileg márt újra long igy 30200 környéke újra képben van szerintem
29480-ról pattant 29600-ig. Tehát miért ne szálltam volna ki 29500-nél? Így nézve. JA hogy utána újranyitottam 550 és 580-nál, azt meg lezártam lentebb. Ettől még persze lehetek fogyatékos. mai nyerő +9,4%., fogyatékosként is.
minek a futit nézni, ha látod a CFD-t? olaj shortom volt, ma már a4. 1 -2 tizedek, most picit bő 4 tized 85.13-84.7 pedig fordulatnak semmi nyoma 15:30-kor korrekciós emelkedést várok.
hát igen mikor olyan buta valaki , hogy dt-re nyit egy pozit 100-200 pötty reményében aztán tátott szájal szépen befoscsizva végig ül 800 pöttyös emelkedést , majd miután kijön szinte nullában és büszke rá mekkora zseni volt ( ja nagyon nem) ...:) .....annak fedőneve fogyatékos remény tréder , akit broki cégé szeretni fog ..:) https://ibb.co/Mx2nkFz1
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?