Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
nyomják szépen felfele DAX-ot,shortolni nem merem,mert semmi jel lefele,de longolni meg nem fogom visszateszt nélkül,tegnap lett volna long beszállóm reggel de akkor nem voltam gép közelben,este fele meg lefele vártam volna,Trump bekevert
Kicsit utánajártam. Szoktam intézni céges pc alkatrész megrendeléseket. 2x16GB DDR5 memóriáakt vettünk 46000-ért, az most 185000 ft:D Így lehet fakítani, már értem miért emelkednek ennyire.
Seagate+4% AMD+4% WD+7% Qualcoom +9% Micron +12% Sandisk +12% Intel +14% Látjátok, ilyen az, ha chiphiány van, drágultak az alkatrészek, és csodálkoznak a prémium bevételen. Ami tök természetes, dupla árak mellett. A META + nvidia meg leszakadni készül. Ezek mire mennek? A fentiek? Ennyire jókat jelentettek?
Vagyis még mindig be vannak ragadva. Érdekes, hogy ennyire nem érik el a Margit nénijüket. Ennyi erővel a végtelenségig lehetne őket tolni. Mindig van friss mana, napi szinten +400-500. Kérdés meddig és mi értelme van ennyire felvinni. Tippre ezek big hand-ek, akik nem zárják a shortokat.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?