Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
aha, látom az investinget rajzoltad. a CFD amúgy sokkal jobb képet mutat. A hullámok teljesen látszódnak valójában az NQ teteje nem 27300, hanem 27400. látom,h csak m30. Ilyenkor nem számít,h közel 20%_ot ment az NQ? 22700-27400?
En is daytradelek, az utolso 2 honapban szinte kizarolag. Foleg az NDX-et es a proxy-jait, a nagyobb Beta-sokat. Lattam tobbszor, mennyit dolgozol, gratula, remelem tudod tartani 80% felett a gain/loss aranyt. Az utolso NDX/SPX 30min chart ez volt. Nagyon toppynak latom, ma a FInancialForecast-ban van egy szoveges ertekelesem is. Sok szerencset, neha benezek. , https://imgur.com/a/Is9WsLK
Aludjá, hitetetlen. Nq short se lenne rossz most 27150-ről. 27070-ig esett, most 27100. Tartom, kőkemény vagyok. Olaj azóta 102.6 a kutyát nem érdekli. tegnap 101-nél az nq simán volt 26880 is. szóval... long van. NQnál, kérdés meddig. A legszarabb helyen vagyok 27k.
Hagylak aludni. :D https://www.investing.com/indices/germany-30-chart 23940-23770 GAP befigyelhetne. vagy 23400-23480. Olajár plafon, DAX meg +2000-ben tartja magát. shortosoknak illene már kiszállnia, mi a tökre várnak?
Mit nem értesz.. Vesztettem egy csomó pénzt a shortokkal.. Most 24-eztem. Tegnap reggel óta fent vagyok.. Kimerültem. Nem nyitok pozit sem 50 pontért,sem 300-ért. Nem lehet úgy nyugodtan pihenni,hogy közben poziban vagy..Nincs szükségem a folyamatos stresszre.. Tegnap is korán kiszállogattam..Sokkal többet foghattam volna,de nem rinyálok ezen. Majd szép lassan visszajön a vesztő,amikor tudok koncentrálni..
A goldman Sachs április előtt azt írta, hogy erős long jöhet, mert túlpozicionálták magukat shorttal a nagyok. Nem eladtak rv-ket, hanem shortoltak. Igazuk lett. Most pedig a fordítottját várják. Igazuk lesz ismét? Hátha.
NQ 1h bollinger tető 27200 körül volt 1H SMA 27190 27185-ig szúrt fel, és már 27130. Spiller: nincs TA ugye? Dehogynem. Esésben minden szart visszatesztelünk, aztán mégis long van, lehet. Sajnos.
Amit furcsálok benned. Hogy 1h tetőnél, 1H SMA50-nél még 50 pontot sem kockáztatsz mostanában. Rád se ismerek. NQ most nálam 27150 WTI 100.5... "Szerda ATH, úgy,h már a kedd is piroslott." 27150 SHORT STOP 27200, aztán alszol, majd kistoppol a picsába. Ennyire nincs keret?:D Főnök! Azóta már 27140. Tudod viccelődök, lehet néha jobb kimaradni, mint mindig poziban lenni, ez az én példám, hibáztam. 27000-as nyitás, és 27150-nál pislogok megint. HA meg böfögnek egyet, újra 27300-27400, és térdelés... Amúgy már 27130, tehát esett 20-at. WTI majdnem heti max, aztán öröm és boldogság van, hagjyuk már de tényleg.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?