Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Nekem a következő nagyobb long beszálló 22K .már ha lejönne addig. Még csücsülök a shortomban bár aggódok 4 napra magára hagyni. Lehet lefelezem még haszonnal kereskedési időben és csak kisebb tétet hagyok.
WTI 110. + - néhány század. STOP 110.25-nél van............ Szinte karnyújtásnyira...nem higítok, semmi értelme. Most billentek le az indexek a 4h közép alá, eddig mire vártak? LONG VAN, mert 4h közép... l....szt van long. -5%-ban kellene vergődniük. A short realizálások visszafogják az esést.
Itt mindenki azt írja, mi "utólag" tudunk meg mindent, a nagybefektetők már előbb tudnak mindent. Pont ezért longoltak, stoppokat kifogták..és amikor ŐK úgy akarták: SELL, SHORT. És ezt a pillanatot nehéz kifogni, elcsípni. Már Trump beszéde előtt estek, valaki ismét tudott valamit. Előre..
Valaki tegnap feltett egy linket az aldzsazirára. Az iráni külügyminiszter arról beszél 1/2 órán át, hogy velük senki nem tárgyalt még. Üzengetésen. fenyegetésen kivül Trampli és usa nem tett még semmit. A bizalmi indexük a 0-án áll. Azonnal megshortoltam a DAX-ot NQ-t még egy-egty csomaggal. Be is jött.
Ajatolla, du..ja fel a seggébe a tollát, békéről áradazik, meg hogy tényleg tárgyalnak, másnap meg rommá akarják bombázni a fél világot. Szemét banda egytől egyig. A tőzsde szelleme vezérli őket, lehet rommá keresik magukat, ez a nagyok játéka, nem a kicsiké. inkább maradtam volna távol a géptől, utólag késő bánat.
Tegnap tegnap volt. Ma ma van. A 22620-as DAX shortom, csak Trumpnak köszönhetően térdelt le, mert nem tudott előbb pofázni. Hajnali 3-kor NAGY bejelentés. Nasdaq meg 200 pontot esett a szokásos 19 órakor, Tom szerint: "csak visszateszt" Béke-Szájkarate, ma meg --2% DAX. Olaj +8% mégsem esnek igazán, mintha valami jönne.
Amúgy naposon WTI-be szép inverz fejváll van kialakulóban..Ezt előbb is észrevehettük volna.. Lehet 116-ig bekötődik az összes megbízásom,aztán nézhetek a -200 ezremmel kifele a fejemből..
Na, nem rakok be több infót, ami nem ide tartozik. Viszont próbálom szorosan követni az iráni eseményeket. Ha a 35 ország sikeresen tárgyal Iránnal és a hajóik megjelennek a szorosban, akkor Trump elvileg nem tud inváziót indítani, mert útban lesznek. Érdekes sakkjátszma....🤔
Irán és a „Technikai Nyitás”Teheránból olyan jelzések érkeznek, hogy hajlandóak lennének a koalíció (de nem az USA!) hajóit beengedni az aknamentesítésre.
Ez a 35 országot egyfajta "békefenntartó" szerepbe helyezi. Ha ők bent vannak, a háború legveszélyesebb része (a blokád) megszűnik.
Hát igen... Utólag okos az ember.. Ugye csábító vokt már nálam is a 106-os ár..én ott szálltam be,aztán nem birtam magammal,107-nél is vettem,pedig az nem volt benne a tervbe,108-nál meg bekötött a sell limit megbízás. Mi lett volna a helyes? Dax shorttal 150 pont kivét most,és 108-nál elkezdeni olajozni..Utólag ugye milyen könnyű?🤣
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?