Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Mekkora mák........ahogy állt úgy állt.....lezártma:DDDDDDDDDDDDD 23455!!!:D visszahullott 23000-ra A KUTYÁT NEM ÉRDEKLI:DDDDDDDD csdobos?:D dupláztál?:)
Mi az Isten történt! Megütöttem a JACKPOT-ot. Bakker. Ááááá. Full tőkével longba voltam. Az Admiral nem engedi lezárni nekem se a DAX-ot. A többit le tudtam. SP, DJ, NQ. Csináltam prinscreet. Ezt meg kellett örökíteni.
Ezt hajnalra értettem.. Figyel.esen olvasd a posztomat légyszives.. Ha holnap hajnalig lefelé megy,és nem indul el felfelé,arra írtam,hogy ki meri tartani a 48 óra lejártáig.. Most persze én is tartottam még,és nyitottam rá újakat is. Csak lefagyott ez a szar,és folyamatosan + 0,8-at mutat,és nem engedi lezárni..
-Private Banking friss:-DAX Hatalmas résekkel indult el az esés március elején. A tavaly áprilisi mélypontról húzott korrekciós szintek alapján a 21 875 környékén található csak erősebb támasz. De mivel ez hamarosan meglehet még nem zárható ki, hogy a 21 093 vagy a 20 313 is tesztelésre kerülhet.Ellenállások: 23 438; 24 264; 25 000. Támaszok: 22 656; 21 875.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?