Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
DAX -100...csúcsról. NQ meg lófaszt nem esik...... hogyne. -30 pont csak...... FED kamatdöntés + termelői adat jön. Én szar adatokra számítok, felraktam a stoppot a picsába. Irán újra szájkarate, bosszút esküdtek.
Mit nézel te cseh 2-őt? Olaj WTI 92 alatt ajándék.. Szépen menetel felfelé.. 92-96 sávkereskedés folyik egyelőre..közben pedig brutál szétbombáznak mindent.. Hosszabb távon még recesszió is lehet belőle.. Úgyhogy a 24 körüli Dax,meg a 25 körüli Nasi pont jó shortolásra..ha nem ma,akkor holnap-holnapután..de hogy innen nem felfelé fog menni tartósan,hanem lefelé,abban egészen biztos vagyok...
https://www.investing.com/commodities/brent-oil a nagy piros mellett bal és jobb oldalt is a 2 kevésbé magasra felérő zöld. OTP topicban is írtam: brent 100 dönt, döntött. látod. 100.3-101.3 a kutyát nem érdekli a +1% visszapatt, menetelnek tovább, mint a birkák, mert 100 alá várják, hogy "Minden fasza lesz".
H4-en látod az olaj fejvàllat,hogy kéne látni? Tegnap beírtam..🤣🤣🤣 Amúgy nem volt hibás döntés,mert 91,9 átlagáram volt,és 92,6-nàl zártam is. A hiba az volt,hogy tegnap este nem tarzottam meg 95,5-ről..😉
NQ-nál anno emlegetted a 24980-at, éppen csípte. napos közép fölé emelkedett. A korábbi napos "kupola" lefordulás, napos test-tetők éppen 24980. 4h sma200 felett. 4h-n az ellenállás 25080/25130.
olaj longot megléptem én is,indexeknél kivárok,simán be is szakadhat DAX nyitóban nyitó rést tölteni de akár fel is ránthatják ellenállás szintig .Az olajat legalább nem kell nézegetnem percenként,1-2 óránként is elég ránéznem.
NQ: volt egy átfogós zöld gyertya, SMA200-ról startolva. Azóta pedig ez a 3. zöld gyertya. Leírom újra, akár hiszed, akár nem: Hétfő: LONG Kedd: LONG Szerda: LONG ATH = Heti max/ de délutánra-estére lefordul. Csütörtök - Péntek: Piros Akkor van baj, ha jön egy jó hír, akkor megtépik, akkor csütörtök-péntek over.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?