Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Nasiban brutál long lesz ma.. Gondoltam időben szólok,reggel is jeleztem,nehogy azt írd +1000 pontnál amit szoktál,hogy "utólag könnyű.." A hajnali fordulóhoz képest már majdnem +500 pont idáig..
rajzoltam egyet: https://kephost.net/p/MjI4MDI3MQ.png DAX 24610-24700 belelátható a mai napba, ha viszont mégis visszafordul, akkor alul a 24040 környéke foghatja, ha fogja. ellenállás: 24580-24610 van előtte. addigra megvan a 100 pöttyöd, ha csak 100-ra mész. DAX éjszaka: 4h közép lefele átvitte a 4h sma200-at. NQ legutóbb erre eséssel reagált, dax visszaveszi? Rommá kellene verni mind a 2-t ;-).
m5-öt elkezdte lefele tolni, próbál az m5 fölé zárni. m15-m30-1h, akármi, 25200ról indult, ha így nézem, kis tf-en túlvett. nagy tf-en meg oda repül, ahova akar. 24480-24500 előző ATH + MA50. ez a letörés szintje. legyen szerencséd.
https://kephost.net/p/MjI4MDI1MQ.png kíváncsiságból ránéztem az NQ m5-re, (futi, ahogy te látod) jelenleg a piros csökkenő csatiban közlekedik, aminek kb. a tetején van. emelkedő aljakkal tetőkkel próbálják átütni, tehát látok én is esélyt arra, hogy "esetleg" kitör, korrekciózik ma. Ezért kell a stop.
Ez most mi akar lenní? Ez a válaszod a 24.248-as tűpontos longos meglátásomra? Egy elismerő szó jobban esett volna..vagy sérült volna tőle az egód? Igen hibásan láttam az inverz fej vállakat..tévútra is vittek..nem vagyok tévedhetetlen,egy szóval se mondtam..
DAX egyelőre még mindig csökkenő aljak tetők, mivel nyitásban mélyebben kezdett, mint a tegnapi min. Az SMA50-et nézi 24500 körül. vagyis bőséges korrekciók van túl. Ha csak sima SMA50 visszateszt, akkor irány dél, kőkeményen 23920. (DAX) = SMA200. NQ ha nem tér vissza a napos bollingerbe (nem jön be 24560 fölé agresszívan), a bolin kívüliség okozhat egy pánik zárást.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?