Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
A dax40 kosár részvényesei xarnak a háború végére , maga a háború lökött friss tőkét még pluszban a fegyvergyártókba (amúgy). A háború alatt futott ATH-kra a dax40 , tavaly úgy megijedtek a háborútól a részvényesek , hogy a dax40 23 % körül emelkedett (amúgy vagy esetleg emígy) ...DD)) https://www.youtube.com/watch?v=6OJioczPq5A&list=RD6OJioczPq5A&start_radio=1
Amúgy mit árazhatnak? A háború végét? Kb. egy éve azt árazzák. miközben putyin kijelentette,kb nem érdeke leállítani a háborút, akár egész Ukrajnál elfoglalhatja. gratula.
Érdekes amúgy ez a BoJ féle realizálás várás. Ha tudom, hogy esni fog az index emiatt, akkor shortolok. Viszont mivel ők tudják,h realizálni fognak, atomra shortolnak, a longokat próbálják fent zárni, a shortokat meg kimaxolva eladni. Egy idő után egyre nagyobb hullámokat vetnek, amit elkezdtek 3-4 napja. nagyobb le- nagyobb fel, egy idő után valamelyik eltörik. Ha realizálás jön, miért pont felfele törne el? tök logikátlan. amúgy...
Érdekes lehet. DAX napos bolitetőt pöckölte, és lóg rajta. nq 4h ma50-et üti felülről. 4h közép lefele tart, a korábbi támasz 25440-460 (gap) megtartása kellene. ha nem tartja, irány le 25250 újra. 440 egyúttal napos közép. én tartom még a shortomat. vagy margit néni zár, vagy a "TP". Bonti is ha várt volna, +ban lett volna, én is várok. Hétfő zöld, 4 piros után szerintem indokolatlan.
én várom az1000-es napot. elkezdték kiszélesíteni a bolit. ezt kell látni. +1000 -600+hirtelen 300, szélesednek a nagy tfes bolik. 4h alj 25200, bővül, lefele néz, tehát ha izomból esne, simán tolhatná, míg eddig stabilan tartotta. csak érdekes,h ta miatt mindig pattog először.
daxit telebacták a szponzik shorttal , így mókás kezek megrugták kicsit az árat és az adományozó szekció bekaksizott zárt vagy a stopja így reggel csináltak egy mini sc-t ....napos dupla csúcs környékén vagyunk lassan....gyakorlatilag naposon oldalazgat az ár kb. 1000-1300as sávban sacc május óta. https://keptarhely.eu/view.php?file=20260102v02ztdy0g.png
0:00 Előre le kell fektetni a befektetési stratégiát, akkor lesz kisebb a kockázat 3:55 Van már AI-buborék? és lesz valamikor? 11:30 Ki nyeri a legnagyobbat az AI-boomon? 15:35 Az amerikai tőzsde és politika mozgásai 23:08 Mindenki menjen és vegyen aranyat? 32:54 A kripto adott egy amerikai álmot, de nagyon kockázatos 36:46 Európai befektetési helyzet 41:14 Miért szeretik a befektetők a lengyel piacot? 47:14 Melyik ligában focizik a magyar tőkepiac? 52:38 Állampapírkörkép 57:46 Megéri befektetési céllal ingatlant venni? https://www.youtube.com/watch?v=Al4TfwvIfs4&t=3530s
Megszokottan nem érted...nem ők veszik meg . Beesik az ár a japó eladás miatt (nas100) 500-2000 pöttyöt és jön a buy the dip globál brigád , mert olcsó és covid óta mindig bejött ( persze itt jön móricka a géniusz felfedezése egyszer majd nem fog). Ráadásul a nasit az 50 napos környék ( sávban KELL gondolkodni) pontosabban kissé alatta a h4 200 MA megfogta. Jó elméleti long belépő és visszafelé fel a tuti bíg shortra várók stopjai segítették az emelkedést + napon belüli skalpolok és algók...:) De szerintem is maradjunk ennyiben.
Már leírtam , hogy ha és amennyiben nagyobb (extrém) rv csomagokat adnak el figyelve az aktuális ajánlati könyveket az adott részvényeknél lassan adják el nem borítanak , mert akkor alacsony áron dobnák a cuccokat. Eladás ...szünet , hogy megvegyék eladást ...szünet...stb. stb. További kérdésekkel a japó jegybankhoz tessék fordulni. A hülye gyerekek nem jegybankoknál szoktak robotolni. Ez akár egy eladói nyomást okozhat ha túl gyorsan adnák el. Ha mondjuk par hónap alatt szórjak ki azt meg nem veszi észre a rajongó tábor főleg a 7 mágusnál. A covid óta a buy the dipre szocializálódott már globális réteg elég megbízható vevőkör. https://www.youtube.com/watch?v=bhYRgCnTdmg
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?