Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Ez tény. Látod ebben egyetértünk. De ha a dax tst kiütik, most nincs másik... dupla csúcs lett. Lefordulhatna. De várok egy short kirázást 23480 fölé: 23500/23580. 580 sűrűn fontos szint.
sok-sok sz...s után múlt pénteken lezártam az Ersténél a DAX ETF 3x shortomat. 30 EUR-ért zárták le, 3 napig számolták el, visszaváltottam 2% devizadiszkonton majd várok még 2-3 napot míg a HUF-ot jóváírják. Így röpke 1 hét alatt pénzemhez is jutok. Nyugtassatok meg, hogy nem minden bróker ilyen zsivány. Cserében a zsíros jutalékokért megtehetnék hogy időben jóváírják. (tudom a törvényi t3-ra fognak hivatkozni). Mert az IB-nél rögtön átzongorázzák.
Sokan arra számítanak, hogy a fellendülés kiterjedhet eddig
gyengélkedő ágazatokra is, például az autóiparra, amely már elkezdett
magához térni, valamint az infrastruktúrához kapcsolódó részvényekre,
például az alapanyag-, energiaipari berendezések, közművek, gáz- és
ipari vállalatok részvényeire. A német államadósság ezzel
szemben jelentősen megemelkedhet, így az államkötvénypiacon az irányadó
10 éves hozamok közel 50 bázisponttal 3 százalék közelébe emelkedtek.
Az éremnek két oldala van. Egyik: a te logikád. 22500> 23300 = 800-at nyersz, nyerhettél volna 1000-et is. (én ezt a logikát szeretném követni, ha újra nem certivel kereskedek) A többiek inkább rövidre, 100-150-eket fognak, vagy 200-at, és close. Nem törik magukat, hogy több legyen. Kinek mi a szimpatikus.
Pár napos kép: https://kephost.net/p/MTgxNTk1Mg.png 1 és 2-es esetben dupla aljból ÉSZAK, korrekció."Bikacsapda". https://kephost.net/p/MTgyOTgxNw.png Látszólag kitör, de mégis visszarogy a sávba, sávalj csattanás "várható-nem várható", nem vagyok Rocco. Legkevesebb 19150-re várnám, de inkább 18700/18500-ra. A képen alapján "AKÁR" 17800.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?