Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Ilyenkor azt mondom, hogy rohadjanak meg:DD 10:07-kor írtam: Én ezt a scenariot várom: https://kephost.net/p/MTc5OTE0NA.png Réstöltés miatt túl fog menni. 23185 tp-t kevésnek gondolom, az csak 1 szár. testek szintje 23135, alatta a FŐ ugrópont: 23020 Előző napokból van egy leszúrás 23075 környékén, tegnap ott nagyon nagyon sokat erőlködött. Így az ideális TP (HA ESIK) 23100 , inkább picit 23075 felett. pont 200 -250 EUR pont.
USA indexek 200 napost szurkálják, masszív felpattanásnak nyoma sincs. XTB long-short: 80-20. Szvsz most nem fogja meg a 200 napos őket. Meglássuk. Én shortban vagyok érdekelt már jópár hete. DAX necces, mert hadiipar húzza fel, de nem tudom elképzelni USA nélkül a német csodát. Óvatos duhajok álljanak félre, bátrabbak nyomják az eladás gombot. :)
Én amit látok. Tegnapi zárót visszanézte: 23120... Korrekció mindig van: 23176, tegnapi MAX 23185, megpróbálták, de jól láthatóan elakadt, vagyis fals kitörés. További zakót várnék nap végéig A gondom az, hoyg USA sűrűn visszahúzza magát 0-ba USA nyitásra, 14:00-14:30 tól várnék egy zöldülést 15:00-15:25-ig, hogy GAP nélkül nyissanak, pici UP, becsapósan... majd ZAKÓ.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?