Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Az Erste Netbroker pro-ban tuti megvan. Ime egy példa a dax-ra: Bocs, nem engedte bemásolni, még próbálkozom vele. De a certire jobb klikk és a kötések alatt hozza mindet.
Sziasztok! A diófa alól írok nektek a nyugágyból:-))! Hol lehet látni, hogy mely certikből milyen áron és mennyit vettek? Az Erste netbroker ezt nem tudja. Régen a portfolion volt igaz késleltetve. Nagyon köszönöm!!
Egyet nem értek a napon belüli kereskedőknél.. Ha tavolabbról nézzük a grafikont,mondjuk úgy két és fél hónapja 15500 és 16400 között van,szűkebb értelembe pedig 15.700-16.100 közötti utakat járt be leggyakrabban.. Most kb a sáv közepén van 15.900-nál,és éppen felfelé kapaszkodik. Miből gondoljátok ilyenkor hogy itt az ideje a short nyitásnak? Hány pont reményében születik meg egy ilyen döntés?p
Jó reggelt. dax long zárult 15875-nél. Részleges réstöltésre szavaztam.Rés 901-van. Be is töltötte,az előbb. USA nyitásáig arra gondolok vissza csoroghat így 897-ről short.
Az eredeti tervem is az volt,amikor beesett 15.700 alá,hogy onnan long,de megzavart ez a sok technikai elemzés..meghát Usa indexek sem nagyon támogatták a DAX fordulatot,így hát az első nap lezartam a longot,16.620-nál.. Késő bánat..
Hát most állítólag a 15.700 mint támasz megszűnt,ezt mondjak az okosok,de nekem még mindig az tűnik valószinűbbnek,hogy folytatódik a 16.100-15.700 közti sávozás,és ez a beesés xsak egy leszúrás volt...
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?