Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
annyira nem szívesen nyitottam meg a shortot,és ma reggel mégis arra ébredtem,hogy teljesült. első támasz 12570,erősebb támasz 12510-520 között, 12450.. ellenállás 12770-112820-12900
Amúgy látva a dax 600 pont feletti feljövetelét én mára minimum amcsi nullás de inkább pozítiv kereskedést vártam. nekem meglepetés, hogy most ők mennek vissza. SP már -85 pont majd 2%. csorognak lefelé.
köszönöm. Egy részlét magam is így gondoltam. Már fentebb is volt egy jó lehetséges long indulási pont, de háború az háború. Itt valóban a gond az ,hogy a megszokott amúgy is nehéz terep tán még inkább az lett, legalább is a hozzám hasonlóknak.
nos “békeidőben” azt írnám, hogy 1. havi emelkedő trendvonal nagyon jó long belépő, mint támasz ami a nagyok érdeklődését is felkeltheti 2. ha befibózzuk az eddigi esést ( nem tudjuk , hogy a mai alj lesz -e az esés alja) ,harmadát ,felét korrigálhatja az esésnek az ár elméletileg 3. de Mr. Pánik letojja a TA-t az rsi-t és a támaszokat , mindent üt…..a rajz hetes (ami nem azt jelenti , hogy a hétre szólna) és dt-re alkalmatlan http://keptarhely.eu/view.php?file=20220307v01x6mjvx.png
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?