Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
dehogy!azt a tegnap 675-nél zártam.Ma reggel újra indult-zárás.Aztán 790-ről újra. Ritkán viszek át pozit napon túlra. a mai long lehetőségeket kihagytam. Gondolom te nem határidőben utazol :-)
zsuzsa37! Tartottad a tegnapi shortunkat 14740-ről? Én vettem hozzá még 820-on is. Úgy látom el kezdett gyümölcsözni. Reménykedem a 14200-körüli kiszállásban.
Én tegnap, 22-én mentem egy egyszerű vérvétel beutalóval a Zesztékába. Március 11-re kaptam időpontot... Ráadásul szerintem kivételezett lehettem, mert volt, aki 22-ére kapott.
Sajnálom.Kitartás!Meg kell őket is rugdosni kicsit,és akkor lehet eredményt elérni náluk is.Az utóbbi 10 év, hosszabb -rövidebb kihagyásokkal nálam is erről szólt,és igazad van,sajnos .Az utóbbi 2-3 évben óriásit zuhant a magyar egészségügy hatékonysága!!
Erről én azt gondolom, hogy goutierres is tudja azt amit más is a világban... Nevezetesen, hogy ugyanilyen "békefenntartás" zajlott már koszovóban (nato és nem ENSz felhatalmazással) Akkor senki sem emlegette szerbia nato általi megszállását. Utána jött a népszavazás, és Koszovó önálló államként való elismerése... putyin ült és figyelt... most miliméterre ugyanaztr a forgatókönyvet játsza ... némiként álszent felháborodás mellett... És ezt mindenki tudja, ha nem illik beszélni róla... Talán emiatt nem olyan nagy a reakció a dologra... De szokás szerint tévedhetek is... Kergyed szerintem nem keresgél túl rossz helyen amikor a FED-et emlegeti... Persze ha biztosan tudnánk, akkor mi billegtetnénk a piacokat, és nem más... :)
Sajnálom,én egyetértettem veled, de képtelen voltam reagálni.Az utóbbi hetekben több családtagommal járom az egészségügy bugyrait és látom a sötét valóságot.
"...mi a terv ???... 50 -200 pötty 200-600 pötty vagy 2-3000 pötty ….napon belül,..."
(Kivételesen) jól írta, atyám... nekem speciel "2-3000 pötty napon belül" (ahogy fentebb írta is), de néha azé' (nem mindig) várnom kell vele 1-2 hetet is... akkó' én má' swinger vagyok?
kérdés mindig mi a terv ???... 50 -200 pötty 200-600 pötty vagy 2-3000 pötty ….napon belül, pár napos swingre 1-2 hónapra vagy esetleg 3-10 évre tervezett-e a pozi…..más gondolatmenetet kell használnia egy dt-snek , aki napon belül 2-4x vehet fel ellentétes irányú pozit ,meg egy swingernek….általában utálják is egymást és össze ugatnak (állítólag)
Sok szól a hosszútávú short mellett szerintem! Minden tőzsde a 200 napos mozgóátlag alatt, DAX halálkereszt, és mindenhol az MACD is eladást jelez. Bár én csak ugatom a holdat!
figyelgettem a mozgásokat.Lehet,nem a FED-től akarnak kierőszakolni egy
kisebb kamat emelést márciusban,és nem emiatt van az
emelkedés,korrekció. Hanem valami más miatt! DE.Leírtam ide is ,már tegnap este,szerintem magamat
próbáltam meggyőzni,hogy long-ot kellene nyitnom erre a hír
foszlányra,mégsem mertem megtenni.Senki (közülünk)nem reagált erre az
elképzelésemre.Nem bíztam magamban,hogy jól gondolom,márpedig ez nagyon
fontos kellene hogy legyen!!!Kételkedtem...aztán tényleg beindultak
fölfele az árfolyamok, short-ot nyitottam, a követő stop-om,bent volt,még a zoltanov nick-nek is külön írtam,hogy óvatosan a short pozival, háború ide, háború oda,ez két irányú utca. És igen,még mindig rugdosom magam egy kicsit,amiatt,hogy nem léptem meg a long-ot. Nem unatkozásból irok,ahogy emerald nick utalt erre.... 825 az árfolyam most....lövésem sincs ,hogy most innen short vagy long??akár rövid távra sem.....az amerikai határidők is korrigáltak a mai max-hoz képest.Egy olyan szcenárió lehet,hogy ismét megpróbálja a dax elérni a mai eddigi max-ot,14900 környékét amcsi nyitás környékén,vagy utána....persze csak akkor,ha nem jön( vagy nincs időzítve) valamilyen háborús hír :-)))
Unatkozik, ír amit ír ez is a tanulási folyamat része..Én spec nem igen szoktam olvasni, sem az Ő, sem mások kereskedési beírásait. Ma már csak bezavarnak. (Ám anno, én is szófosásban szenvendtem itt. )Amit olvasok: azok a vicces, poénos szövegek amit itt jónéhányan írogattok. Azokon kacarászok és teszitek szebbé vele oly sokszor a napom! . 😍Ezt Nektek srácok: https://m.youtube.com/watch?v=NY2IpSCV-Nk
Zsuzsa én nem oktatlak... én nem érzek késztetést a kereskedésem beírkálására. te neked (valami miatt) fontos, hogy itt elismert legyél. akkor viszont csináld úgy, hogy hiteles legyen. ha nem érted, tényleg ne beszélgessünk erről, csináld úgy, ahogy eddig, aztán van aki hisz neked, van aki nem. ennyi.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?