Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
köszi,ne engem oktass,hanem a daxli-nak szólj be,hogy mit ugrál össze-vissza :-)) menjen szépen egy irányba,és akkor béke van .Persze az utóbbi 12-13 évben megvolt az egyértelmű irány,hosszú távon.De napon belül stb. hadd kínlódjon mindenki saját belátása( pénztárcája) alapján.
a tanfolyam,atyám,maga is tudja,hogy az csak az első alap-kő....utána jön a fontos rész, több ezer óra figyelés-gyakorlás élesben. Nekem nem sikerül naponta milliókat összehoznom :-))) biztos valamit rosszul csinálok :-(((
leírtuk már neked ezerszer, hogy kell hitelesen napizó kereskedést beírni (ha már ennyire ez a mániád). de az, hogy "nyitottam shortot" utána persze semmi a zárásról, tehát feltételezhetnénk, hogy még megvan. aztán 100-150 ponttal feljebb meg "miért ment volna ellenem" tényleg nem érted, miért iszonyat hiteltelen, amit előadsz?
miért ment volna ellenem a piac?short nyitás után esett egy közel 100 pontot.Akkor csendben voltál,ugye? :-)))) Ha azért figyeled a beírásokat,főleg engem tisztelsz meg :-)),hogy utána,sokkal később ,poénos(számodra vicces)kötekedő commenteket írj,akkor tedd azt.Részemről ennyi.
és annak mi értelme, amit te csinálsz? reggel még "shortban vagyok" , aztán ha ellene megy, akkor nagy hallgatás (mint ugye most..) -"De,mindenki azt a színvonalat hozza,amit tud" - ezzel tökéletesen egyetértek, főleg rád nézve.
296-ról long-ban vagyok,nekem sikerült,igaz 300 volt az alja,de nekem sikerült "wonder women"....880-on lezártam,korai lehetett,de nem vagyok telhetetlen.Nyereségből mehetek én is olasz elit üdülőhelyekre pihengetni,mert megérdemlem :-)) az itteni fürdőhelyek zsúfoltak lettek ,sokan áztatják ott a lábaikat, go....-kat. Ha meg olvasgattad a beírásokat,akkor gondolom az se kerülte el a figyelmed, hogy mi áll a mostani emelkedés mögött,ami a tegnap este amcsi zárás után indult. Ennek mi értelme?folyton csapkodni a nem létező kakas szárnyakat?De,mindenki azt a színvonalat hozza,amit tud.
:)... nekem is érdemes volt éjjel felkelnem, szépen le lehetett kereskedni a hajnali daxlit... csupán aljon kellett venni, csúcson meg eladni... (ennyit szerintem megér az a kis fáradság) :))
nem bizony vagy csak nem hát...:) …egy támasz ellenállás azért attól erős mert a környékén fokozódik a vétel vagy eladás ….ha az ár átballag rajta és gyorsan (relatív ) visszaballag vagy fel alá grasszál oda vissza az ár rajta (lásd dax 200 napos MA és EMA pl.) nem túl sokat ér ,mert aki akart vett vagy eladott…..ráadásul hetesen célszerű egy sávról beszélünk már mivel túl nagy tf (ezt még a Gyula nick se érti)...(hetesen 800-850 tartotta az árat sacc egy évig)
A FED-nek hatalma van,ismét bizonyítottak , meglengetik a mérsékeltebb kamatemelést,és máris belehúznak a piacokba,tegnap este tőzsdezárás után óta. 820,mint korábban támasz ,most erősebb ellenállás lett.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?