Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Olvastam olyan elemzést, aki szerint Biden "totális" hatalma a kontroll nélküliség miatt ROSSZ. Ugyanerre a kimenetelre másik elemzés azt írta, JÓ, mert nem lesz béna kacsa... Erre így aztán bármit rá tudnak húzni. 🙂
Elég lazán kezeltem a 700-as szintet, igazan 725 lett volna az ... Jelen esetben DAX fölé szeretne nyitni... Már ez a szint is határeset futiban... shortom nem tűnik jónak... 780 fölé nem tudom magammal vinni... Amit Isten adott, isten elvette... Atyám vezekelni szeretnék mohóságom miatt... Mi a büntetésem? Kalapevés? 🙏🙏🙏
Ebben is van igazság, de én úgy gondolom, hogy a republikánusok sem a saját ellenségeik, nem feltétlen gáncsolnák el a gazdaságélénkítést, cserébe nagyobb kontroll maradna. Most 78%-nál már megfordult az állás, a helyben leadott szavazatok nagyobb arányban kerültek a republikánus jelöltekhez. Most nincs “stop the count”...
Ez nem feltétlenül lenne rossz,hisz így,lenne a legnagyobb mozgás tere Bidennek egy gazdaságélénkítő programhoz ami a covid után nagyon is ráfog férni az USÁ-ra,mindenesetre ha a demokraták nyernek azt Trumpnak köszönhetik,a republikánusok meg megérdemlik a bukást.
17% feldolgozottságnál nagyon vezetnek a demokrata jelöltek. A republikánusok jelen állás szerint bukni fogják a szenátust is. Erre a piac: Szarunk az adóemelésre, csak a $2000 dollár érdekel, minden zöld :D
Törölt felhasználó2021. 01. 05. 23:06
13730 nak elvileg fognia kellene,ha így lesz akkor 13435 környéke lehetne a következő szint,így utólag ma óráson 13780 ason volt az órás vissza teszt szint,valamiért nem láttam,és az USA tegnapi mozgássorának a folytatására tippeltem 10 percesen nézve,15 percesen viszont kialakult egy dupla csúcs az említett órás vissza teszt szintnél ami lehozta,annak gratulálok aki ez alapján kereskedett Dax-nál ,ami nem jött be Dax-nál, az Usa indexeknél viszont igen,ott van most egy fázis csúszás ha a mai nap csak egy szimpla vissza teszt volt új alj nélkül,holnap kiderül .
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?