Ms_issippi

Regisztráció: 2011-06-08 16:18:25

Hozzászólások száma: 2 445

Utolsó hozzászólás: 2021-04-18 11:54


Tapasztalat: 3
Aktivitás: 2
Népszerűség: 4

Kedvenc topikok db Utolsó hozzászólás

felfüggesztés(ek):

Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2018-12-19 21:44-ig (0 nap, 5 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
A következő fizikai fenyegetésnél végleg tiltunk.
Moderáció:
Felfüggesztés a "MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország" topikban - 2020-01-27 08:33-ig (61 nap, 0 óra, 0 perc)


A moderálás a "MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország" topik #31382 sorszámú hozzászólása alapján történt.


A moderátor indoklása:
TROLL
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2020-06-18 09:07-ig (1 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
finomabban, légy szíves.

utolsó 20 hozzászólás

CoronaVirus vasárnap, 11:54
Megyek is, a meddő filozofálgatáshoz nincs kedvem.
CoronaVirus vasárnap, 10:19
Hagyjuk a természetes immunitást, a vakcinára várok.
Amit te hit kérdésnek gondolsz az nálam valójában kellő óvatosság és mégcsak nem is a hetedik érzékem sugallatára történik. Majd ha látok hiteles tanulmányt arra vonatkozólag hogy a vakcinázottak nem fertőznek annyira, akkor majd elhiszem. Neked kár is lenne erről győzködnöd, neked azt sem hiszem el, hogy nagyon sok eü dolgozó fertőzött a vakcina után, hisz honnan lenne rálátásod a 100 ezer eü dolgozóra. 
Amiről én dumáltam az csak annyi, hogy nagyon etikátlannak tartom, hogy egy doki annak tudatában hogy fertőzött, dolgozik. És amikor jön egy új variáns ami ellen nem véd az oltása... akkor sem fertőz annyira?
CoronaVirus vasárnap, 09:37
A feleségem nem állt be a csordába, viszont a korház udvarán mindenkit beterelnek egy 4 m2 konténer irodába, ahol percekig többedmagukkal papírokat töltögetnek ki. Az udvaron felállított katonai sátor az meg csak dísz.
Arra vonatkozólag, hogy pfizer után kevésbé fertőznek, én még csak mendemondát hallottam. Kiváncsi lennék, hogy milyen módszerrel lehet ezt követni. Talán mert a még nem oltott csaladtagjait nem fertőzi meg? Vagy miből lehet ezt tudni? 
Az hogy vakcina után már nem fertőznek, egyáltalán nem magától értetődő. Én a magam részéről ebben nem hiszek.
CoronaVirus vasárnap, 09:06
Ezt vártuk az oltástól. Megvéd a súlyos betegségtől, de elkaphatjuk a fertőzést. Nade a pozitívakat miért nem zavarják el táppénzre? Eddig az volt a protokol, hogy amig nincs két negatív teszt, addig az illető nem mehet vissza dolgozni. Basszák meg terelik be az embereket oltoközpontra ahol covidos egészségügyisek fogadják őket? A feleségem elment vérvételre egy korházi laborba és elkapta. 
ORBÁN TAKARODJ !!! szombat, 08:46
Nem köpik ki. 
Fürjest indítják 22-ben egyéniben a XII. keruletben. Egy ideje építgetik a karakterét a médiában csak most ovatosabbak lettek ezzel a Fudan contra diákváros szarkavarással; hazudozással. Kiemelték nehogy ráégjen.
Palkovicsnak már mindegy. Leszálló ágban van, majd egyszer érdemei elismerése mellett hagyják kiszállni és kap valahol az oceánon egy szigetet.
MOLly tulajok topikja péntek, 15:24
Ne titokzatoskodjál már!
 Ki vele, mi fog történni ha ez a koalíció nyerne? Kiesel a pikszisből?
MOLly tulajok topikja csütörtök, 18:34
Nikliszon a szívemből szóltál.
A törvényesség felett fog  őrködni. Úgy mint Patyi András  a Nemzeti Választási Bizottságban ahol évek óta képtelenség egy népszavazási kezdeményezést elfogadtatni.
MOLly tulajok topikja csütörtök, 17:22
Egyébként most is van alapítványa  a Molnak. Miért nem oda transzferáljaák a részvényeket? Egyértelmű, hogy "birtokon" kívülre akarják eljuttatni.
MOLly tulajok topikja csütörtök, 17:17
Bullshit! 
Csak a részvényesek érdekeit kell figyelembe venni. Legyen tekintettel a környezetvédelemre ( de akkor ne akarjon természetvédelmi területen fúrni ) és egy-egy  jól sikerült év után lehet támogatni a nyereség egy töredékéből reklámhordozókat. Ez még ok, de az 5% elfogadhatatlan nagyságrend. 
MOLly tulajok topikja csütörtök, 15:06
Kizártnak tartom hogy nem kell. Mindenesetre próbáltam utánanézni, hogy a valamikori Otp-Mol részvénycsere hogy zajlott. Sajnos nem találtam infót arra vonatkozólag, közgyülésen szavaztak-e róla.
MOLly tulajok topikja csütörtök, 14:22
Jó lenne majd látni a kgy. jegyzőkönyvet. Lehet, hogy az alapítványról nem is volt szó.
CoronaVirus csütörtök, 09:51
Egy pillanatra azt hittem, hogy a 
∆T-t kritizálod, de nem! Ezennel kijavítom a ∆T- t ∆t-re. Hátha így érthetőbb.
CoronaVirus csütörtök, 09:22
Legfőképpen az a probléma, hog a hullámok hossza nincs figyelembe véve.
(Halálozás2/∆T2):(Halálozás3/∆T3)
MOLly tulajok topikja kedd, 15:02
Senkinek ne legyenek illúziói arra vonatkozóan, hogy ez a társadalmi felelősségvállalásról szól. Ahogy a Közgáz alapítványoknál is benne van az alapítói okiratban hogy az alapítói jogok még ogy. választás elött átadhatók, itt is benne lesz. A Mol közgyűlésben kb. 40% az állami befolyás mértéke, ott is át fog menni a javaslat. szvsz.
CoronaVirus kedd, 12:21
Igy lesz. Mondjuk engem nem igazán hívogattak. Pedig kb. 700 ezernél regisztráltam.
CoronaVirus kedd, 12:02
Az a helyzet, hogy a felesegem korhazi vervetel utan az 5. naptol 16 napon at lazas volt. A dokija elnapolta az oltasat, elobb ker egy IGG tesztet. Ha netalan az o tesztje negativ, akkor állok az  oltas elé. Ha pozitiv akkor en is csinalok egyet. Ha hamarabb hivnanak oltasra, akkor a felesegem tesztjeig huzom az idot. 
CoronaVirus kedd, 11:36
"Az özvegy mesélte, hogy két haverjával együtt ment el oltásra az exe"
Mennyire szavahihető a holgy? Nekem nem tűnik életszerünek, hogy baráti társaság együtt megy oltásra. A kocsmába indultak és utána belógtak az oltopontra?
Komolyan kérdezem, mert  a korai ráoltásból kovetkezo lehetseges malőr engem is ovatosságra késztet.
ORBÁN TAKARODJ !!! hétfő, 08:37
Szájernek nem az a bűne hogy homo (jobb helyeken a kutyát sem érdekli), hanem az hogy ennek a megosztó; kirekesztő rezsimnek az egyik fő teoretikusaként mérhetetlen pusztítást vitt véghez a társadalomban, a fejekben.
A közéleti szereplése első pillanatától lehetett tudni róla, hogy egy rejtőzködő, ezzel csak a "MI MAGYAROK"-kat csapta be. 
Az hogy végül pont a saját kis közössége elleni fóbia szítása lett a veszte, az a sors fintora. Erre mondják, hogy akasztják a hóhért. Ezért sajnálom, de remélem, hogy egyszer az igazi bűneiért meg fog bűnhődni.
ORBÁN TAKARODJ !!! 2021. 04. 11. 20:57
Ezt mikor irta Ákos?

friss hírek További hírek