Ha hallottal valamit a haverodtol, az amerikai nagybatyad szomszedjanak brokeretol, netan ratalaltal egy felfedezetlen gyemantra? Oszd meg velunk, beszeljuk meg/ki, elemezzuk fundasan, technikailag, politikailag aztan nyerjunk nagyokat!
A topicban olvashato tippek NEM SZAMITANAK BEFEKTETESI TANACSNAK es EXTREM KOCKAZATOT hordoznak, akar a toked 99%-at is elbukhatod veluk.
Ha nem a "NAGY KITOREST" varnank, akkor tegnap 1 dollart, ma 2 dollart siman el lehetett volna tenni reszvenyenkent, nagyon mutatta magat, hogy mi lesz. Mivel ez eddig szepen trendelt, jok a hullamok, en igy sajnos a 12 vagy 20 dollaros reszvenyenkenti nyerore palyazom. A fibo celarak oda mutatnak. Nagyon kene a jo hir! RCAT-nak is, mert az is agyfasz kategoria.
Szerintem pomperj tanácsai a témában elég jók voltak, magamtól sem szivesen tartottam volna őket napokig. De ez NQ-t figyelős piacnyitás után 2-5 perccel belépős 1 órán belül kilépős módszer működni látszik. Csak ki kell nézni pre-market-ben melyiket fogják húzni és kiválasztani 1-2-3 részvényt. Persze így jó óvatossá válik és nem lehet óriásit szakítani, de kis skalpolásra jó. A piac meg most nagyon volatilis és az utóbbi napokban inkább esik, szóval szerintem nem igazán kedvez ennek a műfajnak.
Szerintem jól tetted, ez most (is) tényleg kaszinó. RGTI-m nagy részét 8 fölött kidobtam, simán visszavághatják mínuszba. RCAT és ONDS fut leginkább nálam, ha már a PDYN-el túl óvatos voltam.
Nehéz ügy, az egyiket időben adtam a másikat túl korán :D De igazából nem érzem Nasdaq-ban az erőt így meg attól tartottam hamar összeesik az egész és minden zuhan, úgyhogy kicsi plusszal elvonultam.
NDX futures https://imgur.com/a/eXv7ODu . Bizonytalan, hogy a jan6 ota eso NDx vajon tegnap talaj fogott vagy meg egy eses varhato? Ha talajt fogott, es kesz a (c of Y), akkor ma jo skalp[olassi lehetoseg lesz. Ha megse, extrem ovatossag, stoploss muszaj ! A yolo trade nem arrol szol, hogy atvisszuk a napi csucs-futokat masnapra ! Abbol csak baj lehet.
YOLO trades
A topicban olvashato tippek NEM SZAMITANAK BEFEKTETESI TANACSNAK es EXTREM KOCKAZATOT hordoznak, akar a toked 99%-at is elbukhatod veluk.