Ha hallottal valamit a haverodtol, az amerikai nagybatyad szomszedjanak brokeretol, netan ratalaltal egy felfedezetlen gyemantra? Oszd meg velunk, beszeljuk meg/ki, elemezzuk fundasan, technikailag, politikailag aztan nyerjunk nagyokat!
A topicban olvashato tippek NEM SZAMITANAK BEFEKTETESI TANACSNAK es EXTREM KOCKAZATOT hordoznak, akar a toked 99%-at is elbukhatod veluk.
A mai nap nehez lesz a Yolo trade-ben; a daytrade chart most szembe mozoghat a masodik wave(iv) korrekicoval. A futures yololistara SYM, EVTC SEZL neznek ki biztatobban. De csak az elso 20 percre mernem megprobalni. Sok fugg a nyito gap iranyatol, es fading=tol.
kitt-et konnyu megvenni az aljon, plane ma a trendtores utan, de eladni lesz mocskos nehez. legutobb eladtam 3.4-en es masnap 8 felett volt premarketben... most megint 3.2 korul jar, a forgalom is alakul, lehet kitartom a kis ribit holnapig
Gratula a KITT-ért, én túl mélyen álltam be ahhoz, hogy kapjak. Bezzeg a PDYN visszavételek mind teljesültek, a legmélyebbek is..:) Furcsa, hogy ennyire elszakadt a nyájtól.
Ismert erdei körökben az az általános nézet, hogy az RCAT-PDYN tandemből mindig az tud a legnagyobbat menni, amelyiket éppen eladtam. Tartani kellene a drónosokat, de lehet amint elérek egy szintet lezárok mindent és tényleg csak rövid skalpolra állok át tiszta lappal indulva.
KITT vetel, multkor tul hamar adtam el, most mehetne akar jocskan 10-en tulra is. a mai pdyn+rcat hir jot fog tenni a dronoknak, trump nyomni fogja a made in usa gyartast, johet egy speki rally talan megint.
Remélem te tartottál belőlük. Én ezen a szinten kvantumost már nem merek visszavenni, bár simán estig kitarthat a mostani hangulat. Reménykedem még egy nagyobb realizálásban a kereskedés elején.
Goldman es Morgan is jo Q4, es 2024 eves reportot jelentett, ezek a futures-ben mar emelik az indexeket. A szokasos yolo cegek, mint RGTI +8%, RR +7%, VRME +4%, PDYN +4% a futuresben. Jo napnak igerkezik a yolo tradere ma, lasd ez elozo daytrade chart kilatast.
RGTI újra 9 dolláron, én itt kiszálltam (némi veszteséggel persze, mert tegnap visszavontam a vételeimet 6 körülről). Jánosnak igaza lett, ezt délután is tartani lehetett volna YOLO-ra.
2020-ban teljesitett jol, fel ev alatt 4x, azota az enyeszet. Most RIZZ, SKBD es hasonlokat kene keresni, ami a mai fiatalsag szlengje :D Yolo az a keso 30-asoke mar.
Én meg hozzá nem piszkálok egyikhez sem. Múlt héten pár perc alatt -2k USD. Jobban féltem én a pénzt annál. Inkább vettem biztonságosnak gondolt teslát. Kb péntekig tartom. 440 körül dobnám.
Ha lenne YOLO tickerű vállalat, vennék mint a cukrot. PDYN-t megint eladtam, igy biztositva a további emelkedést. Régi haverjával, RCAT-tal legalább most árban paritásban vannak, utóbbinál kellene valami új megrendelés, mert hir nélkül nehezen tud majd megkapaszkodni 10 fölött.
YOLO trades
A topicban olvashato tippek NEM SZAMITANAK BEFEKTETESI TANACSNAK es EXTREM KOCKAZATOT hordoznak, akar a toked 99%-at is elbukhatod veluk.