Ha hallottal valamit a haverodtol, az amerikai nagybatyad szomszedjanak brokeretol, netan ratalaltal egy felfedezetlen gyemantra? Oszd meg velunk, beszeljuk meg/ki, elemezzuk fundasan, technikailag, politikailag aztan nyerjunk nagyokat!
A topicban olvashato tippek NEM SZAMITANAK BEFEKTETESI TANACSNAK es EXTREM KOCKAZATOT hordoznak, akar a toked 99%-at is elbukhatod veluk.
Csak óvatosan a DVLT-vel! 3 split volt benne eddig: 1.20 1:100 1.150 Ez annyi, mint 1: 300 000. Kezdőár a splitek miatt kb 1,5 millió dollár, most kb. 1,7 $.
DVLT bízom benne volt egy jó kör 2 körül vissza Viszont MLGO wimi HOLO mi lett velük? Anno írta vki az ATAI -t de szerintem a CYBN több lehet ?! RAD AL vajon mikor kerül a fő piacra? Olvasgattam hogy trump állítólag a shirtosokat vhogy szeretnè kontrollálni vajon lesz e belőle vmi?
Köszi! Qva Erste n azt hiszem ez nincs De ígéretes hajrá ☘️☘️ Ezek jók én sem vagyok egyiken sem. Philadelphia van egy amcsi speka haver ő vele beszélünk néha de van mikor eltűnik hetekre Koszi
GPRO tuzijatek nagyon hianyzik az idei emelkedes vegere. Jön a karacsony, historikusan ilyenkore emelkedni szokott. A speki gondolat:
- az 500PB video adatot licencelik majd nagy AI cegeknek - openAI, Meta, etc. partnerseg - Apple felvasarolja a technologia es a video adatbazis miatt - a ceg atalakul es a video licencelesbol a felhasznalok komoly penezeket tudnak keresni = megeri majd inkabb goprot venni, mint a kinai koppintasokat. - meglepetes hir, passz.
nagyon kene ennek egy rally vissza a 30 dollaros savba. Meg nekem is :D
Huuu ezeket nem hallottam így érdemben nem tudok nyilatkozni. Viszont én most megyek egy pump and dumppal amit BURU-nak hívnak (előzőleg említett RZLV-t tartom mert csak most razodott helyre a két nappal ezelőtti jelentés után) BURU: Minden adott ami egy pump and dumphoz kell. -Viszonylag jó ticker név -Small cap (szereti a retail) Most van 0.33$ körül afterben (+50%...) -Úgy látom egyszerre robbant be tegnap későn /ma hajnalban reddit pennnystockon és Afterhour-on -Sok ember nincs komoly applikacion (lásd Robinhood) hogy tudjon venni after market close -Szerintem FOMO elején vagyunk. Semmi fundamentum csak megyek a tömeggel (amúgy laser technológia talan, valószínűleg lesz dilutolva, Palmer Luckey követi a céget twitteren ennyi elég a pór népnek ahhoz hogy mögé lássa az Anduril / defense playt)
IVDA és CJET azok is jók lehetnek longba?! Meg a BINI esetleg??? Kitették hogy következő 3 évben nincs több RS és stabilizálják a dolgokat. Az INVZ meg szépen komótosan csúszik fel már egy hónapja. Ki mit gondol?
Ránézek majd De az egyik kedvencünk a phyl haverral Jelenleg 3,4 millió dodo a market cap azt most jelentette be hogy 1 billió dodo értékben lesz private placement kibocsátás 💪💪💪🚀🚀🚀
ATAI-nál konzervatívabbak (rész)realizálhatnak. Szép kör volt. Kövi célpontok: BMNR (ETH részvény), OPEN (afféle amerikai AI ingatlan.com)- természetesen csak bátoraknak. BMNR, SBET, ATNF - ETH Treasury részvények. Ősztől ezek nagyot mennek.
Figyeli vki most BINI előtte MULN volt Bárhol vették tetemes - te atyaeg aki 52 wk periódusban végig shortolja többet hoz mint a BTC 16 év alatt Szegény longosok :(
Volt afterhours-ban 1.72 is, pár perccel azután, hogy teljesült az 1.2-es eladásom. A SPAC egyesüléssel kapcsolatban beadtam az SEC-nek vmi dokksikat, elvileg arra húzták meg.
Vhogy én is így hallottam MLGO mi a fuck van vele? Aztán MVST Ta alapon jól ment erre visszaadta a fő zónákat mivel egyik szar újságíró azt írta róluk nem lesz hatékony az aksi amin dolgoznak Mintha itthon lennénk szégyen
GRYP A Nasdaq-on ha 30 napig 1$ alá esik az árfolyam, akkor először figyelmeztetnek, majd akár ki is dobhatják az adott céget. GRYP figyelmeztetés alatt állt tavaly szeptember óta. Június 6-án megfelelt a kötelező 35M USD market cap és az 1$ feletti árfolyamnak is.
Ma 5. napja van 1$ alatt.
Ha ezután 10 napig ismét 1$ felé megy, akkor minden oké. Ha megint 30 napig 1$ alá megy, jöhet a dorgálás a Nasdaqtól. Legalább is ha jól értelmezem Chatgpt által bemutatott NASDAQ szabályokat.
Van lehetőségük reverse split-re is, a board már jóvá hagyta. De valamiért még nem lépték meg. Vajon itt fogják ráncigálni őszig? Ha igen, elég jól meg lehet majd fogni 20-30%-ot :)
ATAI-val próbálkozom egy jo kis combos adaggal, max eladom ha nem indul meg, de elnézve a PSIL kitörés közeli állapotát, szerintem izgalmas trade, pár hétre hónapra. Természetesen HIGH RISK, de YOLO-s.
Valóban izgalmas témák amiket felvetsz. Musk Trump vitában nem vettem észre hogy nagy esés lett volna, ha erre gondolsz. Ha a TACO -ra gondolsz, talán nem véletlen mi miért történik. A kötvénypiac valóban aggaszto, de a 10 éves kötvény kezdett hülni. A 30 éves valóban jó magas lett, bár történelmi kontextusban az sem vészes. Ha esik a részvénypiac akkor nagyon eshetnek a kicsik, ez tény, bár a kis részvények átlaga IWM és társai nem túlhevültek és olcsóbbak mint a megacap-ek. Bár ezeket az értékeltségi mutatókat sosem szerettem mert nem mutatnak semmit. Az NVDA 5$ alatt volt a legtúlértékeltebb 2017-ben 40-50-es PE-vel szóval ezeknek az elemzéseknek nem sok értelme volt az árazásra vonatkozóan. A saját Proxyjaim most kezdenek kitörni amúgy.
Nem szeretnek daytradelni. Viszont amikor tweet/X-ben uzenget egymasnak 2 vezeto es ettol beesik a piac, akkor azt gondolom, hogy ez akar egy nagyobb eses kezdete is lehet. Igy inkabb kiszallok megnezni, hogy mi lesz a vege, foleg ha plusz 0 kornyeken ki tudok ugrani. Erdekes, hogy az elmult hetekben mar okozott egy eladasi hullamot az 5%-os 30 kotveny, most mintha nem vettek volna meg eszre... Sajnos pont ezek a kisebb reszvenyek, (foleg ha meg profitot sem tudott termelni) amik a legnagyobbat fogjak esni.
En ugy tekintek ra, mint egy tokeattetesteljes piai poziciora. Sajnos csutortokon kiugrottam -0-ban minden ilyen jellegu papirbol. Aztan tegnap amibe visszaszalltam, az maradt kicsi minuszban. Amibe nem szallta be, az meg szaladt fel, pl.: QBTS vs RGTI
YOLO trades
A topicban olvashato tippek NEM SZAMITANAK BEFEKTETESI TANACSNAK es EXTREM KOCKAZATOT hordoznak, akar a toked 99%-at is elbukhatod veluk.