Ha hallottal valamit a haverodtol, az amerikai nagybatyad szomszedjanak brokeretol, netan ratalaltal egy felfedezetlen gyemantra? Oszd meg velunk, beszeljuk meg/ki, elemezzuk fundasan, technikailag, politikailag aztan nyerjunk nagyokat!
A topicban olvashato tippek NEM SZAMITANAK BEFEKTETESI TANACSNAK es EXTREM KOCKAZATOT hordoznak, akar a toked 99%-at is elbukhatod veluk.
Kacagni fogsz, Revolut.Ultra csomagot vettem és előtte nem használtam ilyesmire.Szórakoztató, ahogy 500-1000 dollárokat ugrál az egyenleged akár 5-10 percenként.Azonali pozició felszámolási lehetőséged van.2-15x tőkeáttét.brent pl. 10x.Lac 5x,rigetti 5x stb.sőt coinok.
DJT. jól kereskedhető.Duplázni fog 2-3 hónapon belül.Szépek egyenlőre a támaszok és az emelkedések.Én 4x szorzóval swingelem, kicsit drága de kitojt ma közel 1k dollárt DJT,RIGETTI,IONQ,LAC.Csak a LAC nincs lezárva.Napi szinten számolnak fenntartási + költséget.Getty Images akár figyelemre méltó is lehet.
A mai yolo listabol egyedul WBA tudott normalisan emelkedni nyitas ota, a tobbi azonnal lefordult. persze ekkora Mag7 deringolad napon nem csoda, ha semmi nem megy a yolo-bol igazan.
Tegyük fel, hogy ezúttal is eljátszák a "jó adat rossz nekünk, ezért beverünk mindent, de estére rájövünk, hogy annyira mégse rossz az, ha erős a gazdaság" cirkuszt, szerintetek mivel lehet legbiztonságosabban erre bazírozni? A kvantumos cuccoktól egyelőre még félek, az bármennyit eshet (RGTI-m van, de csak 150 darab), drónosoknál beálltam jó mélyre, talán egy kis robotika, vagy space is játszhat.
Hát igen, az igazi YOLO-hoz kell a forgalom is. Hülye ARQQ lassan ott tart, ahol szerdán nyitás előtt kidobtam az utolsót, inkább higitanom kellett volna, de persze simán leverhetik ma 20 alá is.
Nekem a PDYN gyanús. 2-3 napig agyatlan mennyiséggel tépik, utána értelmezhetetlenül kis mennyiséggel beesik. Ez az a papír, amiben a beszállást érdemes a forgalomhoz igazítani
Egy adag PDYN-t reggel az első felrántásnál a biztonság kedvéért adtam (lehet többet kellett volna) én még mindig bizonytalannak és idegesnek látom a piacot. Remélem csak a hozzám hasonló nyuszik kezéből akarják kicsavarni az árut és némi kötelező beejtés után PDYN felmegy ma 9 fölé, RGTI meg mondjuk 12-ig. A drónosokban kicsi még egyelőre a forgalom
Ffie elvileg lesznek alacsonyabb áru autók. Kérdés h tudtuk már ezt eddig? Jelenleg csak ondas van, de gondolkozom a laes vetelen! szerdán kellett volna.. Habár meg talán nem túl drága (akar közép távra! )
IONQ hianyolom. Az osszes kvantumos ceg kozul nekik van a legtobb szabadalmuk es egyuttmukodesuk. Annyi szabadalmuk van, mint az osszes tobbinek osszesen. RCAT, PDYN van mar, bovitem a pakkom. Ez viszont nem yolo trade, szeretnem a nagyobb mozgasokat tradelni, ezekben nem szamitok 100%-os emelkedo napokra.
YOLO trades
A topicban olvashato tippek NEM SZAMITANAK BEFEKTETESI TANACSNAK es EXTREM KOCKAZATOT hordoznak, akar a toked 99%-at is elbukhatod veluk.