Ha hallottal valamit a haverodtol, az amerikai nagybatyad szomszedjanak brokeretol, netan ratalaltal egy felfedezetlen gyemantra? Oszd meg velunk, beszeljuk meg/ki, elemezzuk fundasan, technikailag, politikailag aztan nyerjunk nagyokat!
A topicban olvashato tippek NEM SZAMITANAK BEFEKTETESI TANACSNAK es EXTREM KOCKAZATOT hordoznak, akar a toked 99%-at is elbukhatod veluk.
Csak óvatosan a DVLT-vel! 3 split volt benne eddig: 1.20 1:100 1.150 Ez annyi, mint 1: 300 000. Kezdőár a splitek miatt kb 1,5 millió dollár, most kb. 1,7 $.
DVLT bízom benne volt egy jó kör 2 körül vissza Viszont MLGO wimi HOLO mi lett velük? Anno írta vki az ATAI -t de szerintem a CYBN több lehet ?! RAD AL vajon mikor kerül a fő piacra? Olvasgattam hogy trump állítólag a shirtosokat vhogy szeretnè kontrollálni vajon lesz e belőle vmi?
Köszi! Qva Erste n azt hiszem ez nincs De ígéretes hajrá ☘️☘️ Ezek jók én sem vagyok egyiken sem. Philadelphia van egy amcsi speka haver ő vele beszélünk néha de van mikor eltűnik hetekre Koszi
GPRO tuzijatek nagyon hianyzik az idei emelkedes vegere. Jön a karacsony, historikusan ilyenkore emelkedni szokott. A speki gondolat:
- az 500PB video adatot licencelik majd nagy AI cegeknek - openAI, Meta, etc. partnerseg - Apple felvasarolja a technologia es a video adatbazis miatt - a ceg atalakul es a video licencelesbol a felhasznalok komoly penezeket tudnak keresni = megeri majd inkabb goprot venni, mint a kinai koppintasokat. - meglepetes hir, passz.
nagyon kene ennek egy rally vissza a 30 dollaros savba. Meg nekem is :D
Huuu ezeket nem hallottam így érdemben nem tudok nyilatkozni. Viszont én most megyek egy pump and dumppal amit BURU-nak hívnak (előzőleg említett RZLV-t tartom mert csak most razodott helyre a két nappal ezelőtti jelentés után) BURU: Minden adott ami egy pump and dumphoz kell. -Viszonylag jó ticker név -Small cap (szereti a retail) Most van 0.33$ körül afterben (+50%...) -Úgy látom egyszerre robbant be tegnap későn /ma hajnalban reddit pennnystockon és Afterhour-on -Sok ember nincs komoly applikacion (lásd Robinhood) hogy tudjon venni after market close -Szerintem FOMO elején vagyunk. Semmi fundamentum csak megyek a tömeggel (amúgy laser technológia talan, valószínűleg lesz dilutolva, Palmer Luckey követi a céget twitteren ennyi elég a pór népnek ahhoz hogy mögé lássa az Anduril / defense playt)
IVDA és CJET azok is jók lehetnek longba?! Meg a BINI esetleg??? Kitették hogy következő 3 évben nincs több RS és stabilizálják a dolgokat. Az INVZ meg szépen komótosan csúszik fel már egy hónapja. Ki mit gondol?
Ránézek majd De az egyik kedvencünk a phyl haverral Jelenleg 3,4 millió dodo a market cap azt most jelentette be hogy 1 billió dodo értékben lesz private placement kibocsátás 💪💪💪🚀🚀🚀
ATAI-nál konzervatívabbak (rész)realizálhatnak. Szép kör volt. Kövi célpontok: BMNR (ETH részvény), OPEN (afféle amerikai AI ingatlan.com)- természetesen csak bátoraknak. BMNR, SBET, ATNF - ETH Treasury részvények. Ősztől ezek nagyot mennek.
Figyeli vki most BINI előtte MULN volt Bárhol vették tetemes - te atyaeg aki 52 wk periódusban végig shortolja többet hoz mint a BTC 16 év alatt Szegény longosok :(
Volt afterhours-ban 1.72 is, pár perccel azután, hogy teljesült az 1.2-es eladásom. A SPAC egyesüléssel kapcsolatban beadtam az SEC-nek vmi dokksikat, elvileg arra húzták meg.
Vhogy én is így hallottam MLGO mi a fuck van vele? Aztán MVST Ta alapon jól ment erre visszaadta a fő zónákat mivel egyik szar újságíró azt írta róluk nem lesz hatékony az aksi amin dolgoznak Mintha itthon lennénk szégyen
GRYP A Nasdaq-on ha 30 napig 1$ alá esik az árfolyam, akkor először figyelmeztetnek, majd akár ki is dobhatják az adott céget. GRYP figyelmeztetés alatt állt tavaly szeptember óta. Június 6-án megfelelt a kötelező 35M USD market cap és az 1$ feletti árfolyamnak is.
Ma 5. napja van 1$ alatt.
Ha ezután 10 napig ismét 1$ felé megy, akkor minden oké. Ha megint 30 napig 1$ alá megy, jöhet a dorgálás a Nasdaqtól. Legalább is ha jól értelmezem Chatgpt által bemutatott NASDAQ szabályokat.
Van lehetőségük reverse split-re is, a board már jóvá hagyta. De valamiért még nem lépték meg. Vajon itt fogják ráncigálni őszig? Ha igen, elég jól meg lehet majd fogni 20-30%-ot :)
ATAI-val próbálkozom egy jo kis combos adaggal, max eladom ha nem indul meg, de elnézve a PSIL kitörés közeli állapotát, szerintem izgalmas trade, pár hétre hónapra. Természetesen HIGH RISK, de YOLO-s.
Valóban izgalmas témák amiket felvetsz. Musk Trump vitában nem vettem észre hogy nagy esés lett volna, ha erre gondolsz. Ha a TACO -ra gondolsz, talán nem véletlen mi miért történik. A kötvénypiac valóban aggaszto, de a 10 éves kötvény kezdett hülni. A 30 éves valóban jó magas lett, bár történelmi kontextusban az sem vészes. Ha esik a részvénypiac akkor nagyon eshetnek a kicsik, ez tény, bár a kis részvények átlaga IWM és társai nem túlhevültek és olcsóbbak mint a megacap-ek. Bár ezeket az értékeltségi mutatókat sosem szerettem mert nem mutatnak semmit. Az NVDA 5$ alatt volt a legtúlértékeltebb 2017-ben 40-50-es PE-vel szóval ezeknek az elemzéseknek nem sok értelme volt az árazásra vonatkozóan. A saját Proxyjaim most kezdenek kitörni amúgy.
Nem szeretnek daytradelni. Viszont amikor tweet/X-ben uzenget egymasnak 2 vezeto es ettol beesik a piac, akkor azt gondolom, hogy ez akar egy nagyobb eses kezdete is lehet. Igy inkabb kiszallok megnezni, hogy mi lesz a vege, foleg ha plusz 0 kornyeken ki tudok ugrani. Erdekes, hogy az elmult hetekben mar okozott egy eladasi hullamot az 5%-os 30 kotveny, most mintha nem vettek volna meg eszre... Sajnos pont ezek a kisebb reszvenyek, (foleg ha meg profitot sem tudott termelni) amik a legnagyobbat fogjak esni.
En ugy tekintek ra, mint egy tokeattetesteljes piai poziciora. Sajnos csutortokon kiugrottam -0-ban minden ilyen jellegu papirbol. Aztan tegnap amibe visszaszalltam, az maradt kicsi minuszban. Amibe nem szallta be, az meg szaladt fel, pl.: QBTS vs RGTI
Nekem az a gyanum, hogy a veget jarjuk a bull-os napoknak/heteknek. Es elvileg az utolso ralliban a kis papirok mennek. Mar evek ota mindenki is tozsdezik, mindenki reszt akar venni a “nagy buliban” . Minden dip-et meg kell venni… De sajnos a fak nem ernek az egig… fajdalmas lesz, ha leall a zene… mindenki legyen ovatos, abbol meg baj nem volt!!
USA-ban jó ideig nem lesz engedélyezve a retail körében a pszilocibin. Még a kannabiszt sem sikerült szövetségi szinten legalizálni (állami szinten sok helyen főleg csak dekriminalizálták) még. Kizárólag orvosi célra lehet esetleg pszilocibint használni, kereskedelemben nem. Itt a pletyka lesz a lényeg, illetve a nagyon szép grafikai alj ha megnézed a PSIL ETF-et. Jó esetben lehet egy kisebb rally nyáron, majd visszateszt és novembertől egy nagy rally, ami majd nyilván összedől mint egy rozzant kerti budi. Az engedélyeztetés úgy is évekig tartana, szóval nem a valós engedélyeztetést kell lekereskedni. Hanem a vélelmet.
Egyszer csak lesz jóval több is mind2 Most Erste megint fekete pont tényleg jobb ezeket plus500 zack stb kereskedni Ma 13 kor e-mail, vegyek BNAI most 48% plusz már de Erste baszik listázni ezt is
Bár most végig gondolva, elég nagy az ellenszél. A legnagyobb problémám, hogy a varázsgomba hatóanyagát nem tudom, hogyan fogják levédeni. Ha jól tudom Amsterdam-ban is lehet ilyen gombát venni legálisan a boltban. Ha elérhető természetes formájában a hatóanyag, akkor miért venném meg az általuk készített gyógyszert valaki, illetve, ha elkezdik arulni és fogy, miért ne másolná le azonnal egy nagyobb gyógyszergyártó?! Egyébként sokat lehet hallani PTSD-ben szenvedőktől, hogy hatásosak a pszichoaktív kezelések, illetve a depresszióra is sokan alkalmazzák sikerrel. Mexikóban külön iparág alakult ki, ahol hasonló anyagokkal kezelik (bár nem mindenki panasszal érkezik) a PTSD/depresszió mellett más lelki traumákat. Nagyon érdekes téma
Matthew Zorn, an attorney known for suing the federal government over cannabis and psychedelics policy, is now joining it. Zorn has been appointed Deputy General Counsel at the U.S. Department of Health and Human Services (HHS) under Secretary Robert F. Kennedy Jr., with a focus on psychedelics policy, according to two sources cited by Marijuana Moment's Kyle Jaeger. The outlet also reported that Zorn is being referred to internally as the department's "psychedelics czar." The hiring was further confirmed by Politico reporter Natalie Fertig, who also cited two sources familiar with the matter.
#NBIS #Nebius #Volozh shortos robot, azóta voltak eleg jo beszallok. az elso pakkomat sikerult ath-n megvenni, most levittem az atlagomat kb $35-re. Vki még figyeli, tartja, tradeli?
3 napja lett vége a quiet period-nak, jönnek a hírek... Lock up van a részvényekre, tehát shortra nem lehet őket kölcsönözni, low float mellett ezért megy ennyire.... Stocktwitsen már 30 USD és 50 USD árakat olvasok.... most nehéz kitalálni mi legyen, de sztem 1/3-át én eladom ma nyitóban
Szia, Nem követem már meg HOLO-t sem, belefáradtam az állandó splitekbe... amit ma veszek az a GRYP, vagy nézd meg ROMA-t, sajna Erste az utóbbit nem akarja felvenni
Szia Rray, Úgy emlékszem te írtál a MicroAlgo (MLGO)-ról. Követed még? Kezd eléggé jó áron lenni a részvény, csak az a bajom vele, hogy az általános adatokon kívül nem találok semmilyen infót a cégről, pedig lehet, hogy lassan érdemes lenne egy próbát tenni vele.
Szia, TOPW szépen meg, amint eléri a két számjegyet, akkor énis adok belőle... Ami nagyot fog menni most az a GRYP, Trump új IPO, ja jövő hónapban lesz HUT-al a merge, 5-8 közé felmehet egészen gyorsan... Csak Erste nem akarja nekem felvenni.... ma újra hívom őket... Rray
MVST valóban szép kitörés előtt állhat. Ezen felül amit nézegetünk: COMM, LYFT, OUST, RUM, PRCH, EOS, STNE, REAL. Szerintem kicsit később APPS. MÉG az US2000 nem igazán szép, de talán a mélypont meg volt, tehát a hátszél is kialakulóban van egy nyár eleji rallyhoz. Csak óvatosan.
Az a fura, hogy Webull ha rákeresel, akkor robotika tevékenységet így, a leírás pedig luxury.... nem tom, de sztem 8-10 ig felszaladhat ilyen alacsony floattal...
Skacok, van egy jó tippem, TOPW-t nézzétek meg, Zmanx ajánlotta, alacsony a float, IPO, nagyot mehet.... utóbbi napokban megjött bele a forgalom is... :)
YOLO trades
A topicban olvashato tippek NEM SZAMITANAK BEFEKTETESI TANACSNAK es EXTREM KOCKAZATOT hordoznak, akar a toked 99%-at is elbukhatod veluk.