Ha hallottal valamit a haverodtol, az amerikai nagybatyad szomszedjanak brokeretol, netan ratalaltal egy felfedezetlen gyemantra? Oszd meg velunk, beszeljuk meg/ki, elemezzuk fundasan, technikailag, politikailag aztan nyerjunk nagyokat!
A topicban olvashato tippek NEM SZAMITANAK BEFEKTETESI TANACSNAK es EXTREM KOCKAZATOT hordoznak, akar a toked 99%-at is elbukhatod veluk.
Amint kidobtam az ARQQ-t, rögtön felrántották hír nélkül ma 30 százalékkal vazze...:) És úgy, hogy az RGTI meg mínuszban van. Pedig olyan szépen lehoztam az átlagomat, hogy aránylag kevés veszteséggel kiszórjam. Na, megyek keresek egy megfelelően szilárd falfelületet fejjel való ütemes ütlegelésre.
Utolsó adag ARQQ-tól is megszabadultam, ettől legalább nyereséggel. Most egy ideig nem piszkálom szerintem a YOLO-piacot, ONDS-om még van valamennyi, levittem 1 dollár alá az átlagárat, a következő felhúzásnál az is repül majd.
Hetek óta az első igazán szép YOLO-nap, kár, hogy: 1, engem a kvantumos, drónos cuccok túlnyomó többségéből már kiráztak 2, amúgy sem nagyon merek kötni, február óta extra óvatos lettem.
Ma este minden jó - lett Phil76 haver írta vegyek RETO t vhol akkor volt 0,55-0,6 közt azóta 1 felett de nem mertem mert 1,7 rol esett be 0,45 re Gyáva népnek 😔
Így utólag már volt épp elég figyelmeztető jel januárban is ahhoz, hogy ideje félreállni YOLO fronton (vagy tényleg csak rövid trédekre utazni szűkebb stoppal), gyakorlatilag egész februárban eresztett lefelé szinte az összes sztártermék. Ettől még én arra számítok, hogy jön még felpattanás a kis vackok terepén is (még ha a decemberi, januári magasságokat nem is érjük el).
SPYban matol recovery kezdodhet, ami a-b-c forma lesz, es a varhato rally vegen (amit legalabb SPY=6040 kornyekere varok) okosnak tunik a beragadt pozicioktol megszabadulni. Mert megeshet, hogy a marcius honap nagy esest hoz: az a febr13 Goldman projekcio bejohet. Olyankor nem szokott a yolo mufaj sikeres maradni. FF topikba feltettem a daytrade varakozasokat.
Ez az MLGO nagyon hektikus magyar piacon nevelkedtem néha infarktus szélén van az ember Vettem 4,4 Meg kis HOLO vettem 1,2950 Rigetti favoritom is 😔 de pár év múlva abból lehet laza gondtalan élet WIMI van pár hete jó mínuszban
Szerintem nem ezt az irányt szeretted volna, mint amerre épp mennek..:) Hogy én mekkora amatőr voltam, amikor nem állítottam be stoppot erre az ARQQ-ra, arra szavak sincsenek. Már mélyebben van, mint december óta bármikor. Verik az egész szektort, de hogy ezt a nyomorultat miért a legjobban, arra nem láttam hírt.
Köszi szépen! Hétfőn nézzük mi lesz MLGO RETO HOLO Ja és a WIMI is amit mondott phil76 amcsi cimbi Te mit gondolsz a LITM? már szethigitottam magam de csak esik és esik pedig a Trump ezeket felkarolja!
Erste jó bank 😔 Vettem tegnap higitasbol az MLGO bol 1,18 dodoért most 3,2-3,35 közt van és nem lehet elad ni! Igaz van 6-8 dodoert is lehet így járok jobban? H marad Erste köszi!
#NBIS rossz az előző hsz. linkje, torolheto. De ff-be irtam, h sztem jo lett a jelentes, inkabb magas elemzői varakozasokat latok. Ti hogy latjatok. Eleg nagy az esés valoban.
Mondjuk azt is mondta mellé Microsoftos főmufti, hogy 5-10 éven belül lesz ebből rendes felhasználás, szóval még egy ideig tudnak 100x-ozni a majdani reményekre a Quantum-os cégek, mert rendes bevételük, pláne nyereségük majd talán az évtized végén lesz :D
Most nem stratégiával vágtam bele ezért jó kérdés. Fair value-t 2.4$ körül írja egy-két elemző. De ma pre-marketben is már 26% plusz (2.21$). 2025 Q4 earnings jövő hét csütörtök....Szerintem sikerült elkapni az alján ezért várok vele legalább addig és újraértékelem. A legjobbat nyilván egy merge bejelentés tenne... Ennek a részvénynek van előtörténete és nagyon sokan ragadtak benne 3-4$ között. Elég sokan fogják tartani addig. 3$ alatt nem adom el szerintem A short float % sem rossz. (20%++): https://www.reddit.com/r/Shortsqueeze/comments/1ibsbiz/mvis_is_primed_for_another_21_but_bigger_squeeze/ Egyebek: "The founder of Anduril who bought the IVAS contract posted to r/MVIS yesterday that he is a believer in MVIS technology" "Anduril CEO Brian Schimpf told Breaking Defense in December that he expects 2025 to be another big year for mergers and acquisitions for Anduril, with the company regularly evaluating “hundreds” of potential acquisitions per year. https://www.youtube.com/shorts/N2SzOkWdf3w
Én ma beleugrottam egy LIDAR playbe. Ha nem jön össze akkor se gond. Nem nagy pozíció. Ticker: MVIS (Microvision) Fórumok alapján Anduril / EagleEye összefüggést sejtenek vele de lehet totál összefüggéstelen spekuláció. (https://www.uploadvr.com/palmer-luckey-describes-anduril-eagleeye-helmet-soldiers-superhuman-senses/) Mindenesetre egy próbát fillérekkel megér hátha jön rá valami bejelentés.
Itt az a hír hogy a kínaiak a mesterséges intelligencia után Quantumban is előre akarnak tőrni. Szóval ez rövidtávon esès de hosszabb távon nagyon nagy emelkedès előtt vagyunk ahogy egyre jobban beszívárog a Quantum a hírekbe pláne hogy jóval nagyobb haszna van mint az MI nek.. mire erről a legtöbb ember èrtesül már 10 x I'll. 100x árfolyamokat fogunk látni a legtöbb Quantum rèszvènyben
NBIS 28 korul kerdezgettem itt, de senki se reagalt. Abbol is kimaradtam. SMCI megerzesem jo volt, de a jelenteskor kiszalltam, olyan bizonytalannak tunt. Rohadt szar a jo tippeket nem megjatszani.
Tippem szerint fel fogják építeni “komoly” mediaplatformmá, de most nagy hullámzás megy benne, de érdekes mód elég kiszámíthatóan. Hétfő-csütörtök nyitás magasan, rögtön le, 6-7 környéken fel (ebédido) aztán le. Néha meg pár dollár beszakadás vagy ugrás minden különösebb ok nélkul. De például fehérházi sajtótájékoztatóra széket keptak első kérdezéssel mint minicég. Meg elég nagy nevek részvényesként. Meg hivatalos fehérházi csatorna indultbrajta. Nem egy youtube kaliber de isten tudja mit akarnak építeni mint feltétel nélküli trump tamogató médiacég. Én tartom, meg napizok is vele, utóbbi eredmenyesebb, aztán ki tudja a következő jelentésukre kiváncsi vagyok hátha bevétel is lesz, megha nem is nyereséges egyből. Pozitív meglepetés nem nagy kihívás az eddigiekhez képest :D Én tartom aztán kiderül. Ha bejon az lendületes lesz szerintem.
Ki tudja? Sokan mondják már túl sokat ment de sztem anno Bitcoin nál is ezt mondtak 10-20-50 dollárnál azt mivé fejlődött! LITM az is egy rejtély, hírek óta csak esik
Itt a fórumon Banditának és Nomadnak van még emlékem szerint, volt 1-2 köröm benne. Ha jön valami Trumpos médiás hir, fel fogják spekázni, de nekem már nem fűlik hozzá a fogam.
Ezt az ARQQ-t már nagyon unom tartani, minimális forgalommal monotonon esik vagy két hete, már a stocktwitses hülyegyerekek verbális pumpálása is elmarad, nemhogy a korábbi megbizható visszahúzás. Higitottam kicsit 17 alatt (nyilván annyit sem ér ténylegesen, illetve ki tudja ezeknél a kvantum vackoknál).
Azert a mai yolo kiralya AMOD volt, +178%. En elszurtam a tradet, ugyan jol vettem 3.26-on az elso percben, de tul koran eladtam. persze sejthettem volna, (mert valami AI ceg), hogy van benne tobb kakao.
RGTI-ben az a jó, hogy nagyon likvid, ritka, hogy egy beverés után nem pattan vissza legalább néhány százalékot. NNE-t vettem (bővítettem) a nyitáskori lecsapásban, eddig még ok, de nem igazán meggyőző. A többi részvényem csendben döglődik tovább
Végül vissza tudtam venni az ONDS-ot 1.88-on délután, nemrég adtam el, de igazából nincs most bennem a YOLO lendület, várnék egy bezuhanást rövidtávon (oszt lehet még sem jön), ARQQ-ból szeretnék kimászni, már iszonyatosan régen meg van, nyolc, vagy akár kilenc kereskedési napja, ami egészen borzalmasan sok.
Azon kívül, hogy én kiszálltam belőle pénteken (amit meg visszavettem volna, azért nem jött le értem) nincsen tudtommal, ideje volt már a felengedésnek. Talán valami konferencia jön, ahol fellép a CEO
UMAC, PSQH, SMCI figyelo pakkokat megvettem, az elso ketto kb 170M cap, mindkettoben donald trump junior a board tagja. chart alapjan jonak tunik az ar, fundasan borzaszto draga. trump jr kb lölö szintu szellemi langoszlop, de megjelenese sok mutyit, hatszelet jelent. a hirek ota mindketto csak duplazni tudott, tartjak a szintet.
SMCI fundasan tul szep, hogy igaz legyen, kedden jelent. 30 alatt szerintem be lehet ugrani, fel fog menni 40-ig keddig.
Lehet mert ma is jó a forgalma a nagymenőnek kiáltott Ionq forgalma gyengusz de a DWave is megyeget egyszer csak elszáll amióta beírtam 13% plusz igaz amcsiban ez nulla
YOLO trades
A topicban olvashato tippek NEM SZAMITANAK BEFEKTETESI TANACSNAK es EXTREM KOCKAZATOT hordoznak, akar a toked 99%-at is elbukhatod veluk.