A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
Ez hová a jó édes any***a esik már? S egyáltalán miért?? 28% a közkézhányad, a maradék egy holding kezében van, s összesen van kb. 12,5 millió részvény. Mi a francért esik?
Random reggeli hírlevélben Virág Feri is megemlítette, hogy lassan jó lehet. Persze eddig már sok mindent mondtam a részvényről, azóta is csak esik. De amúgy túladott erősen.
Pont emiatt én már csak az osztikat forgatom vissza a bét-en, amúgy meg inkább NYSE és XETRA célpontokat nézek. A kaput nálam a 4ig tette be. Eladtam tavaly év elején, mert egy hulladék volt, erre megvette a nemzet strómanja, és feljött a tízszeresére. De persze el is játszogattak vele, hogy így legyen, részvényfelosztás, stb. Fog a halál ilyen környezetben kínlódni...
2017. szeptember 12. | 10:50előzmény: #299 -bubu-#300Akkor ők is bexopták:-)) Ha a kapzsiság hülyeséggel párosul...... Ahogy egy haverom mondta: inkább DHS-t 3800-ért mint Wabi-t 5000-ért:-))
2017. októberében beszélgettem Dr. Mohai Györggyel, a BÉT ex-vezérével, aki pont arról áradozott, hogy mekkora siker, hogy a tőzsdére tudták hozni a Wabererst. Ő személyes sikereként is aposztrofálta a történetet. Én - többek jelenlétében - tettem fel neki a kérdést, hogy milyen szempontból értékeli sikerként, merthogy szerintem csak az exitáló befektetők szempontjából az, az IPO-ban részvényt vásárlók szempontjából szerintem a legnagyobb lehúzás. Ő teljesen fel volt háborodva, hogy miért mondom ezt...
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link