A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
Gyuri úr már rég eladta a cégét. Megszivatta a pénzügyi befektetőt, aki féláron fog tudni kiszállni. 5 év, és ez a cég összeomlik. Bilk a végén kiköt az estben.
:DD Iszonyat szopatás zajlik. Hívtam poénból az erste brokit a központin, mondtam előre miről kérdeznék (5100-6300 ipo bevezetés és a jelenlegi kilátások), de sajnos egész nap házon kívül van :DD
Napon belül se. Még TDT sincs rá, illikvid. Waberer Gyuri közben valahol tapsolja el a büfik pénzét. Nemrég próbálkozott a BILK-el, ott is ment a marketing ezerrel, csak a madarak már nem jöttek.
Nekem sincs, de tényleg gusztustalan volt az a pozitív reklám, amit itt egyes médiumok és elemzők lenyomtak tavaly nyáron (új blúcsip és társai). Az ilyen nyilvánvaló átveréseknek előbb-utóbb az egész BÉT fogja meginni a levét, mert a kisbüfik inkább kaszinózni fognak, mert azt is biztosabb "befektetésnek" tartják...
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link