wallasz

Regisztráció: 2017-08-20 15:51:30

Hozzászólások száma: 1 118

Utolsó hozzászólás: 2020-09-28 09:38


Tapasztalat: 2
Aktivitás: 5
Népszerűség: 5


utolsó 20 hozzászólás

BIF tulajdonosok topikja hétfő, 09:38
Majd megveszi könyvből...
BIF tulajdonosok topikja péntek, 14:03
Szerintem még mindig veszi. Persze, megtehette volna magasabb áron is, de így sokkal jobb buli. Azért az 5%-os jelentési kötelezettségtől most még messze lehet (kicsik is vettek szépen az utóbbi napokban), de remélem, az is eljön valahol 300 felett.
BIF tulajdonosok topikja péntek, 13:27
18-a volt a határidő a minimálisra, de semmi sem tiltja, hogy többet vegyenek. Akár ők, akár nem, valakinek lenyomhatták, hogy szépen vásárolhasson meglátásom szerint.
BIF tulajdonosok topikja csütörtök, 18:58
Javíthatatlan optimista vagy :) Ez a papír jó lesz, nyugi.
BIF tulajdonosok topikja csütörtök, 18:25
Egyetértek. És szerintem hamarosan magyarázatot is kapunk az utóbbi napokra.
BIF tulajdonosok topikja csütörtök, 17:10
Nem kell ehhez vakcina, azzal, hogy mindenkinek egyértelmű, hogy nem ismétlődnek meg a tavaszi lezárások (az országnak működnie kell, stb.), a parkolás és az irodabérlés biztosított. A tavaszi HO meg arra volt jó, hogy lássuk, mennyire nem működik...nem csak nálunk, sokkal fejlettebb országokban sem. A bp-i turizmussal is kezdeni fognak valamit előbb-utóbb.
BIF tulajdonosok topikja csütörtök, 13:58
Mondtam, hogy brutál jó a portfóliójuk. Az állami bérlések pedig fixen csengenek majd, és persze komoly hátszél is van. Nézd meg az előző pár negyedéves jelentésüket! Stabilan növekvő és eddig részvényesi érdeket szem előtt tartó cég (volt?). Remélem, most is így tesznek majd.
BIF tulajdonosok topikja csütörtök, 09:41
OK, tehát ez még csak feltételezés. A home office-ról már tárgyaltuk, hogy nem valószínű, hogy a bp-i irodabérlésre drasztikus hatása lesz, legalábbis saját tapasztalatból én ezt szűrtem le. A parkolás most is megy, a turizmus valamikor csak visszaáll, vagy valamiféle támogatást végre már eldöntenek. A BIF-nél eddig nagyon jó akvik voltak, prémium ingatlanok vannak a portfólióban. Utólag persze igazad van, hiszen ha nem még a járvány előtt 300 felett veszek bele, hanem most, máris sokkal jobban járok. De ez van, ha nem bíznék benne, kiszállnék most is.
BIF tulajdonosok topikja csütörtök, 09:30
A H1 alapján melyik mutató árazza 200 Ft-on? Én vettem 300 felett, lehet, hogy hiba volt, de én még úgy is alulértékeltnek gondoltam a strict osztalékpolitika, folyamatos akvizíciók és finanszírozási képesség miatt.
BIF tulajdonosok topikja csütörtök, 09:12
Igen, apport előtt felhúzni szokták, de lehet, van valami kialkudott árszint. Eddig jó apportokat csináltak, reméljük, ez is olyan lesz (ha lesz).
BIF tulajdonosok topikja csütörtök, 07:57
Jó kérdés. Először ezt hittem, a Cece miatt egy megállapodott árszintre viszik le, de ez 18-a óta megdőlt. Bux/Bumix-ből való kikerülés sem lehet már releváns. Furcsa az egész, de valami magyarázat lesz hamarosan. Bízom abban, hogy pozitív hatása lesz az árfolyamra, szóval ez valamiféle kirázás lesz.
BIF tulajdonosok topikja csütörtök, 07:00
Nagyon túladott már most is. Önmagához képest persze nagy forgalommal esik, ha az önmagát az elmúlt hónapok forgalmán értjük. De a rv számhoz képest ezek még mindig kicsi forgalmak. RSI alapján is mesterséges lenyomásnak tűnik, nem engednek egy zöld napot sem már mióta...Kétségtelen, hogy az egy szálloda szegmens most szenved, de az iroda bérbeadás és a parkolás simán hozza a bevételt. Én tartom, pedig 300 felettről vannak a papírjaim.
BIF tulajdonosok topikja szerda, 08:27
Ma már illene fordulni, semmi negatív hírt nem adtak közre, és eddig nem volt jellemző a sunnyogás erre a menedzsmentre.
BIF tulajdonosok topikja 2020. 09. 19. 07:45
Sok stoppot kiüthettek a héten max kb 70 millával. Ha fundás hír lenne, azt kihozta volna a menedzsment...legalábbis remélem. Én tartom 300 felettről, de azért figyelem nagyon. Ilyen árszinten az osztalék már komoly vonzerő, ha tudják a szintjét tartani. (a bp-i szálloda szegmens tényleg kuka, de a parkolási működik, ami az előző jelentésben 0 volt a tavaszi időszak miatt) Legrosszabb esetben megtartom a következő osztiig.
BIF tulajdonosok topikja 2020. 09. 18. 17:11
Igen. Szép olcsón meg tudták venni a 305-höz képest.
BIF tulajdonosok topikja 2020. 09. 18. 17:10
Egy hét alatt világosodtak meg? Úgy, hogy márciustól mindenki tudja a vírus hatását és a Q1 ennek ellenére nem lett rossz. Furcsa.
BIF tulajdonosok topikja 2020. 09. 18. 17:03
CECE nem jön? Vagy már összecsipegették?
BIF tulajdonosok topikja 2020. 09. 18. 15:35
Ez az. Itt valami más lesz szerintem. Furcsa, hogy a CECE vásárláshoz igazították, miközben annak a nagyságrendje azért nem akkora, hogy ilyen fontos lenne az árfolyam beállítása.
BIF tulajdonosok topikja 2020. 09. 18. 15:25
Nem tartom valószínűnek. Azért láttunk már pár tömést itt a BÉT-en, az ilyen közkéz növelést felhúzás utáni tömésben szokás megtenni. Főleg ilyen illikvid papírnál pát millából fel lehetett volna húzni, átkötésekkel forgalmat növelni és szépen ráadogatni a kicsikre bőven 300 fölött. Azt nem gondoljátok komolyan, hogy elkezdenek ráadni támasztás nélkül kicsikre több millió db részvényt.
BIF tulajdonosok topikja 2020. 09. 18. 08:23
A tulajok hosszú hónapokon keresztül támasztották az árfolyamot, a COVID kitörésekor láthatóan alulról, előtte iceberg-gel felülről. Ez alapján nem gondolnám, hogy indifferens nekik az árfolyam, ráadásul az osztalék az árfolyam százalékában is értelmezendő. Meglátjuk, mi lesz, ma jár le a CECE határidő.

friss hírek További hírek

 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek