Minden létező gondolatra van már fórum, erre a kb. 80 éves stratégiára pedig még nincs... a value investor a részvényt annak tekinti, ami valójában: üzletrésznek. Eszerint értékeli azt, és diszkontáron vásárol belőle.
The bill should be formalized in the form of amendments to the second reading of the bill on the simplification of requirements for joint-stock companies, which has already passed its first reading in the State Duma. According to the changes discussed in the government, Russian issuers must take "necessary and sufficient" measures to terminate the agreement for the placement of depository receipts within five business days of the entry into force of the law. Companies participating in the project also have five working days to submit supporting documents to the Bank Russia. Exceptions to the mandatory de-listing rule are possible. Note: Sberbank notes that not all foreign depository receipt holders can directly own Russian shares.
Autós cégem szerencsére nincs, viszont van néhány olajos/gázos. Shell-t most eladtam, nem azért mert bármi bajom lenne a céggel, csupán csökkentem egyrészt az olaj kitettségemet, másrészt a részvény arányomat is kicsit. Túl hamar és gyorsan jöttek vissza az indexek, így most zsebre teszek némi hozamot, meg szeretem, ha van elérhető puskapor a tarsolyomban, amit ha kell azonnal be tudok vetni.
Nálam is zajlanak a tranzakciók, Googlét én is tervezem eladni. De ahhoz még emelkednünk kellene, szerintem most inkább némi csökkenésnek van nagyobb esélye.
Tegnap bővitettem Verizont kereken 51$-ért, így a teljes csomagra vetített beker áram lejött 53$-ra. Lassan érik Google eladásom, amit 2600-ért vettem, ha elérné rövid időn belül a 2900-at, akkor zsebre teszem a hozamot. 3300-on vásárolt Amazonom lassan kiolvad. :)
Value Investing