uhh na visszaértem, msot látom hoyg végülis nem volt gáz hoyg zártam a pozit mert nem igazán megy feljebb a boci Daxturbo ha tartasz majd iylen okítást elemzésekről emg iylenekről akkor zsólj már, mert te vmit mindig nagyon megérzel;) ez a matáv ejejej:)))))))
fhb, otp kuka!vettem! fotex:h olnap péntek... miért ne mehetne limittel...:))) pláne hogy nekem nincs és nem is nagyon lesz mert javarész euroban ülök, meg a xetrán...
ja jóóóu van na... én a bal felső sarokba irtam... igazatok van ha a jobb alsoba irom akkor talál valamit de csak atz amit nekem cimeztek!!!Én olyat szeretnék hogy rémlik mikor matgab azt irta hogy mol 21000ft cél ár,na akkor én ki tudjam mazsolázni a matgab hozzászólásokat az éppen aktuális topikbol... egy sima tomben valo keresésre célzok, az iró nevére keresnék aktuális topikban, a többit megtalálom... Vagy elszeretném olvasni, hogy xy tuti infos speki tőzsdeguru eddig milyen tutko franki hiperszuper nagy igazságokat jövendőlt,ez időnként hasznos lenne.. lásd terasz és econet...:)
Fórumnak van keresője, bár nickname alapján nem lehet keresni, de szó alapján igen... Fórumkereső: a Topicok közötti felsorálban, középen a téglalapból töröld ki a fórumkereső szót és írd be a keresett szót! Lassan meglesz a 35.000. beírásunk! Kedves portfolio egy üveg abszintot hozhatnátok a legközelebbi "konferenciára", mekkora reklámértéket generáltunk itt már részetekre!
TIPPSAROK