én a bezuhanás után vettem DT-re, amikor már lásztott, hogy emelkedni fog, de már eladtam, félek, hogy úgy jár mint tegnap a Mol, a végére lenyomták (gondolom a szelvényvágás miatt).
Elvileg jó (belépni legalább is sikerül) de én inkább csak azért próbáltam ki, hogy lássam milyen, és csak egyszer-kétszer "üzleteltem". De részvényekkel nem lehet kereskedni igaz?
Neked jó a demo? Én is telepítettem, jó is volt egy darabig, üzleteltem is,másnap már nem tudtam belépni a demoba, most se.
Törölt felhasználó2005. 06. 03. 14:04
Nekem van telepítve a gépemen Buda cash Trader Demo, de úgy látom és olvasom, hogy ezzel (nyilván nem a demoval) devizával meg indexekkel lehet csak kereskedeni. Külföldi és pláne hazai részvényekkel nem? Jól tudom? Az Ebroki mellet máshol is akarok számlát és mivel engem a BCash új terméke is érdekelne, rájuk gondoltam, de az internetes kereskedés azért sokat számítana.
aham, én arra gondolok hogy 1540-1550 környékére visszanéz még simán, az 1600erős, de ha átmegyünk akkor már itt a vééég:)) mindenesetr e én zártam a pplastot hozott egy 15%ot:)) amugy a boci meg úgy tűnik hogy nagyon rá van indulva a bikucira, végülis megérthető nyár van, ideje párzani:))
Üdv! Egy ideje olvaslak titeket, gondoltam kérdeznék is :-) Valaki meg tudja mondani, hogy lehet-e valahol (nem feltétlenűl itthon)külföldi részvényekkel úgy kereskedni, mint itthon pl. az ebrokiban? "Nyugaton" biztos van ilyen, csak nem tudom hol keressem, meg mi kell ahhoz, hogy használhassam; számla, átutalás, stb... Valaki magyarázza pls, köszönöm.
Ha jól olvasom, akkor még csak egy tervezetről van szó. Lehet hogy nem lesz belőle semmi. A gyógyszerkassza viszont túlköltekezett. 40-4 5 milliárdot vesz el állambácsi Ricsitől és Égiszkétől, ami az éves eredményük 10%-át illetve az Egis-nél 20-25%-át jelenti. Ha segíteni akartok a portfóliómon, akkor eladjátok a gyógyszerpapírokat, és Bocit vesztek!
matgab, a hír a BÉT-en 11órakor jelent meg, amiket írsz viszont kora reggel.
Szerintem túlzott a reakció, kiváncsi vagyok mennyi ebből a short nyitás és mennyi a valódi eladás. December 1 a bevezetése és ami mégszebb, hogy az interneten találták. Itt Magyarországon a pletykák a legbiztosabb információk, lásd Gyurcsány és Drazsé esete ...
RICSI: Napi: Lendületes emelkedés tovább, tovább növekvő forgalommal. Gyorsul az emelkedés. Egyelőre az abszolút rekordot "csak" beállította, a zárás is jó volt. Az utolsó (3-4) esés 161,8 %-át teljesítheti 29000 Ft-on, ide várjuk. Ma forog utoljára osztalékszelvénnyel, erre figyeljünk az osztalékadó miatt ! A dollár-forint árfolyamának folyamatos növekedése egyre kedvezőbben érinti a céget, ez már szépen látszik az árfolyamon.
TIPPSAROK