matgab! Kispajtásunk inditványára ráklikkeltem az utolso(első) oldalra és mit látok?Első hozzászólásod minő varázsgomből olvastad??? :) ej mikor még felennyi se volt a bux...:) szvsz nem szabadna törölni ezeket a gyöngyszemeket!!!!
"...szvsz ez az elmúlt havi emelkedés egy kicsit túlzott volt és ezért logikusnak tűnik a korrekció..." - feltéve persze, hogy nem az azt megelőző esés volt az ami irreális??? :-)
:) A hozzászolások száma nerm fugg a lenti felsorolástól!Akár 2754575 is lehet a hozzászólások oldalai!Ami inkább hasznos lenne az egy kereső a forumban... szo illetve nick hozzászólásai alapján!
kedves portfolio lenne egy technikai kérdésem ezt az 1745 oldal felsorolást a lap alján nem lehet eltüntetni??? mert ha nem, akkor hova tovább egy lapra már csak pár hozzászólás fér fel pár hónap múlva
egyébként meg temetni nem akarom a papírt, közép és hosszú távon jónak tartom, csak szvsz ez az elmúlt havi emelkedés egy kicsit túlzott volt és ezért logikusnak tűnik a korrekció (csak persze az örök kérdés: hogy meddig?)
persze, ha meg szórják (ahogy egy hónapja is tették) akkor meg 2 nap alatt -15 %-nál járhat a papír, akkor meg már azért nem adod, igaz??? ezzel a kivárásos taktikával ez a baj, az csak a múltat mutatja, a jövő csak még jobban összekuszálja
szvsz nem kell még annyira temetni az EGIS-t. A forgalom eddig nem valami hű de nagy benne. Ha rövid pénzre játszol, akkor már tényleg ki kellett volna szállnod belőle, de szerintem, ha nem zár forgalommal 17800 alá, addig nem olyan nagy a baj. (Mondjuk poziból beszélek, és már elég szép plusz van rajta.) Minden a dolláron múlik. Én még bízom azért bízom legalább egy csúcsbeállítás félében. Eddig a forgalmak az emelkedésben voltak, és amíg nem szórják vissza kétkézzel, addig szvsz jó a papír.
matgab ha így érzed cimbi, akkor Te már révbe értél (minden érték azonnal elad, tőkeáttétes konstrukcióban fullra vásárolod magad és 1 hónap alatt kaszálsz a betett pénzedtől függően cirka 10-20 millát) csak egyszer jutnék el ide én is!!! ;-)
Áhhh Cápakirály... Most egy kicsit visszagyengült a dollár, teljesen minimálisan...A pánikgépek meg azok akik már így is jelentősen realizáltak most gyorsan eladnak...1 hónap és 20.000
TIPPSAROK