Ez év februárja óta játszom itt. Azóta 10 alkalommal vettem bele valamilyen formában a magyaros olajba. Na........... A belevevés után nem tudtam a stop-ot olyan mélyre tenni, hohy ezen papirocska egy napon belül el ne érte volna. Volt ugy, hogy -6%-ra tettem. Na ekkor sikeredett NEKI két nap alatt lecsuszni, de csak azért, mert du. vettem és annyi idő már nem volt, hogy tovább essen. Ha gondolod szólt, hogy mikor vegyek és akkor beállhatsz egy min. 3-5%-os shortra arra a napra, vagy a másnap reggelre.
Na bolcs spekulans barataim. Nagy feladatot bizok ratok.Olyan A kategorias papirt ajanljatok nekem, amiben nagyon, de nagyon nem biznatok penzmosott sorsotokat.Szoval valami bruti ellenszenvetek van egy A kategoriassal szemben , azt kerlek, ajanljatok nekem nemi indokkal is persze,hatha meg talalok valami indokot a maradasra. Koszonett el, udv; jp
nem, de pont úgy néz ki a grafikon, ahogy azt elképzeltem :) szakadás a végén (16:25-ig már kevés volt az idő, addig nem sokat lehetett volna rajta fogni 50 ftot saccoltam, kb 40 jött össze addig, mínusz a juti = kevés.)
Na, elment 2140-en... Jót kereskedtem... :) Rájöttem, hogy nekem nap közben nem szabad trade-elnem. Reggel 75% körüli pontossággal ki tudom választani a 4-5 papír közül azt, amin még délelőtt összejön az 1% haszon, de ha a nap közepén vágok bele, pont fordítva, 75% bukta.
TIPPSAROK