egy szot se szoljatok... maradt még egy nagyobb pakkom a pflaxbol,a héten el akartam adni ha nem jon a végleges hir... a hir nem jott, de el se adtam mert 953ért nem adom el a részesedésem a cégből amit 1000fölött szereztem.Üzenem a Pflaxos nagyspekinek hogy nem várom meg az itáletet ha egy méltányos ajánlatot tesz! pl: 1111ft,mert az olyan kerek szám... és mert igy én sem veszteséggel, hanem az állo pénz inflálodásának és a brokerdijak fedezetével tudok kiszállni...
Én is paráztam, én még 11700-nél akartam venni, végül 11995 lett belőle. Eddig nem bántam meg, pláne ha trendforduló lesz. Most azon gondolkozom, hogy vegyek-e még rá.
Törölt felhasználó2005. 06. 03. 09:36
Már korán reggel kiakaszt a tőzsde. Két nappal ezelött gondolkodtam, hogy beszállok az fhb-be 12015-ön, de annyira bizonytalan volt, hogy nem mertem. Nem tűnt a 12000 olyan nagyon biztos támasznak. Erre tessék! Nem elindul felfelé?
A NABI Rt. 2005. május 13-án megjelentetett első negyedéves gyorsjelentésének 5. oldalán tévesen szerepelt az eredménytartalék összege 2005. március 31-re vonatkozóan. A helyes összeg -52 957 ezer USD (a -53 794 ezer USD helyett). Az eredménytartalék %-os változása 2004. december 31-hez képest 97,9% (a 98,0% helyett), a saját tőke változása december 31-hez képest pedig összesen 418,0% volt (a 680,0% helyett). A javított jelentés letölthető a www.nabi.hu és a www.bet.hu oldakról.
Jó reggelt mindenkinek! ez a büdösfog ma reggel ismét nagy kacajra fakasztott:))) minde nkinek egy kalappal mára nekem a vizsgámhoz nektek meg a tőzsdéhez:)) gyűjtsetek fagyira pinzt, mert hétvégén megint meleg lesz! Üdv:cst
Daxi!Ma reggel kaptam meg a tegnapi matav mailt...:))) felraktam mai dátummal,mert szvsz nem sokminden változot,ma is megállja a helyét. matgab! Volt egy idő mikor sorbaklikkeltem a tőzsdés oldalakat és olvasgattam az elemzéseket, meg az előrejelzéseket és azoknak megfelelően cselekedtem,aztán észrevettem, hogy egyre kevesebb sikerem van, mint amikor még csak a saját fejem után mentem... én véletlenul sem akarlak kioktatni, de szvsz jobb vagy annál mintsem hogy férresikerült elemzésekkel tompitsd az agyad azokra hagyatkozva és igy olyan hirnévre szert téve mint amilyenre már szert tettél... szvsz a tőzsdés csak egy dolgot figyeljen a hireket és azokat mindig megfelelően, objektiven értékelje! kezed lábad torjon kispajtás:)
Na sziasztok! Örülök, hogy mielőtt itthagytam délben a tőzsdét, eladtam az EGIS longom :) 18205-ön vettem és még 18200-on elment, az utsó pillanatban, utána 10 perccel szakadt be 18000-ig. Részvétem a benntragadtaknak! Ci ao!
BCHEM-ről tegnapi elemzés az equitason: Napi: Újabb durva lefordulás a 200 naposról, letapadás a 3-as trendvonalra. Ebből letörés lesz. Hát ez sem jött be nekik szerencsére... Olyan szinten nem találják el, hogy az valami rémület... Többet meg se merem nyitni, mert totálisan meghülyítenek...Aztá n meg mi lesz belőlem...
Na végre megy ez a boci is, csak jól s..gbe kell rúgni! :) Annyira szép, hogy szinte mindennel csak nyerni lehet... Vajon meddig megy a Ricsi és az EGIS?
Szai JP! Hát gondolkodom azon, hogy ez valódi bika-e, vagy csak kissé megpihen a maci. (Biztos nagyon kifársztottad a kötéllel!) :D Mindenesetre a Bpest-Szekszárd vonalon valami elszakította az üvegszálat, s egész nap netínségben szenvedtem. :( Lehet, hogy a bika volt az?
TIPPSAROK