sőt daxikám egy gyorstalpalos beszámolos fejtágitos levelet nekem is küldhetnél ha ha nem titkos a tutibiztos, beleérzős, beszárat és kiszállost eltalálos szisztémád, és ha gondolod eme mailt közszemlére is tehetjuk a cápáknak...:)
Dax kérhetek egy email címet tőled. Mint lelkes, de amatőr chartbúvár felcsigáztál ezzel a 12-es szisztémával. :o) A módszeredről maszek levélben kérdezősködhetnék esetleg ?
yahoon fent van minden!!! darab, kötés, real, kötéslista, kurzusok, stbstbstbstb... Hiába 5% bizonyos államokban, te akkor is itt adozol 25%ot, ha pedig ott nyitottál egy számlát akkor az itteni bankba valo átutalás vagy az itteni ATMből valo pénzfelvét az ottani kártyával elég költséges lehet... Arrol nem is beszélve hogy kp csak T+3 plusz 4-5nap átutalási időn belul van...
Törölt felhasználó2005. 06. 02. 14:04
Amerikát jobban csípem,lehet hogy mert a 2003-s bullban végig benne voltam. Az adó az igen kellemetlen, de amerikában bizonyos államokban ez 5%-k,a többi a fantáziátokra bízom. A német papírosokkal egy gondom,van,hogy nem tudok letölteni hozzá adatot(nyitó,max,min ,záró,db),ha küldtök megzézek bármit. Azt kel tudni hogy én egy 12 szisztémás dologgal elemzek,és ritkán jelez mind a 12,ezért kell türelem. Vagy kockáztat az ember és 10 jelzésnél belevesz,aztán lesz ami lesz. Egyik kedvencem -DI(14),+DI(14),ADX egybe,és ez elég tuti,ez az egyik a 12-ből. Jól látod,vidéki kommandó! :))
daxi!amerika helyett foglalkozhatnátok a xetrával mert ott nincs ado!!!Amerikában viszont van!Meg aztán németország macikkal kozelebb van mint a usa... feldobtam néhány xetras pipört az oldalunkra megnézegethetnéd őket a grafikonrajzolo csudamasináddal, ha van rá kedvedhangulatodkapa citásod... :)))
Ezt a túladottságot/túlvet tséget pl. MACD/RSI indikátor alapon érted, vagy szimpla megérzés stb. DAX, ha jól láttam te a Budacash csapatát erősíted? Pesten v. esetleg Vidéken ?
Törölt felhasználó2005. 06. 02. 12:13
Én is ugy gondolom ahogy írtad,meg a chart is ezt jelzi előre,de annyira speki ez a papír,hogy nem biztos hogy megáll 1600-nál,és akkor az oldalazó rész feljön annyival,amennyivel túl megy. A chartok azért nem frissülnek úgy mint szertnétek,mert mi csak a tutira megyünk,és ha minden nap lenne,akkor egy hónap alatt az enyém lenne a világ :)))))) Egy papír egy évben 2-ször túl adott, vagy 2-szer túlvett a magyarpiacon,sajnos ennyi. Egyébként mi amerikázunk,és ott a 6000-papírból minden napra jut egy,csak nehéz megtalálni,de már nyomon vagyunk az ügybe,hogy ezt megkönnyítsük,és aztán lesz minden mint gyereknapon :))))
(OFF Topic) Bp, én két éve vagyok ebrokis!Azóta egyszer átrajzolták a felületet!Lecsökkent ették asszem 200-ról 50 re a visszavon.díjat,stop limit bevezetése!(Ezek az állandó hibák viszont állandó jelleggel vannak!)Szvsz ez kevés!
Daxi! Wazeg azt látom hogy ki fog torni, legábbis hogy jocskán van rá esély csak azt nem vágom hogy meddig!!!850?880? BZ J! nem csak a kicsiknek... nézd meg hol kullognak és a MIÉRTen van a hangsuly, amiről tudnak csak nem vesznek róla tudomást, de valszeg ennek is meg van az oka...Nekem nyárra igérték a wappos rendszert,amivel a 9500ámon is tudnák garázdálokdi a tőzsdéken,ráadásul nem is akárki igérte... na kiváncsi leszek rá hogy egy IEB vezérnek mennyit ér a szava, mert az ugyfélszolgisok mint mondanak egy dolog...
Dax köszi a válaszokat.Időnként írhatnál arról majd, hogy aktuálisan mit mutat a BM index. Lesznek friss chartok, mikor teszitek fel ? PPLAST-ban a 1750 jól hangzik. Én a chartban valami olyasmit látok, hogy először kb.föl 1600 utána lehetséges egy kis korr. kb.1600-1500 között, majd utána nekifutás és cél kb.1750. A funda része, ha igaz az eredmény várakozásod ezt megtámogatná szvsz + a menedzsmnet premizálási program is az emekedés "kiprovokálását" ösztönzi. Mi a véleményed ?
ebrokinál II. félévre ígérték a shortot. Amikor rákérdeztem (kb. 2 hónapja) hogy a második félév mit jelent, mert ugye a július is és a december is II. félév, akkor azt mondt(ák) inkább július mint december... meg hogy talán napon túli is lesz.... jajj be szép volna! (bár én ezeknek már nem hiszek. Pedig ha a rendszer fejlesztésére költenének egy kicsit - szolgáltatásfejelszt és, stabilitás! stb. - egyik legjobb rendszer volna az ebroki a "kicsiknek")
Synergon:510-520körü l adnám,ha van lentről Matáv:nem tudok mit kezdeni vele amíg 800-810 között van Borsi:2220 felett vennék,és 2300nál adnám A pannonplastit meg küldöm :))
Törölt felhasználó2005. 06. 02. 11:30
Igen meg csináltuk a bm indikátort,nem volt egyszerű,de nagy segítség. Azt látom hogy egy cég tartja a piacot kequ(otp,ricsi)ők szereztek nagy pénzt valahonnan. Ez a rally szerintem csak erre a hétre szól, én a hatis buxban kezdtem kialakítani shortot(propt bux17500-17600)körül adok sávosan. A plast technikailag nagyon jól néz, és az eredményei is meglepően jó lesz,szerintem.Augus ztusra 1750-re,várom,de hozzá teszem hogy a vételt kockázatosnak itélem itt(én 1300-nál vettem mindet)
TIPPSAROK