Ez egy egyszerű topic saját használatra ingatlant vásárlók részére élményeik, tapasztalataik megosztására, területek árszínvonalának megvitatására. Befektetői ingatlanvásárlókat várja a
"Az uj belepok mar alacsonyabb arakon teszik fel a hirdeteseket." . Nos ezt én is észrevettem, ők az igazi eladók, és egyre több van! Én már a régi eladásokat nem is nézem, azok csak a próbálkozók és tartják az árakat, mint a szabadságszobor a fáklyát:))
Nalam aki legalabb egy eve hirdet, az nem csokkent. Sot van aki meg emelt is. Ok nem is akarjak eladni. A tobbiek kb. 10%-ot csokkentettek. Az uj belepok mar alacsonyabb arakon teszik fel a hirdeteseket.
Az ing.figyelőmbe most nagyon sok zöld nyilacska jött, 1 piros volt. Budai oldal.😁 Az ingatlanos cégek meg manipulálják tovább azokat akik hisznek bennük.
Azert nem dragito tenyezo, mert amit a vasarlo kap az hitel. Eddig is volt 3-4%-os lakashitel. Nem nagy konnyites. Az AFA csokkentes pedig arcsokkento tenyezo.
a pénzpumpával az ingyenhitelekkel azt hiszik újabb löketet ádnak ennek a gigán túlárazutt piacnak de paradox módon már ollan hatása van ami pont az ellenkezű hatást fejti ki azaz a hosszú kínszenvedést ,lécsurgást ,zuhét. Egyszerű ok a hitelképtelenség már ezekre a giga összegekre illetve a béfektetűknek se éri meg a kicsi hozam miatt. Túlcsordulás következett bé.
Amúgy, nekem az jön le, hogy nagyobb a baj mint gondoltam!!! - 10%Gdp visszaesésnel is nagyobb lesz ezek szerint! A másik szólni kéne neki, hogyha az boltba minden kiló almara 500 Ft támogatást adnak, ott a pénztárnál, akkor az 500 ftos alma 1000 Ft ra ugrik! Én tudom hogy nem lesz 3.ik gyerekem, de komolyan gondolkodom, hogy felveszem az összes kedvezmenyt, mert ebből a mostani nyilatkozatbol is látszik, hogy nem kellesz visszafizetni. De ez nagyon súlyos morál hazard kérdéseket vett fel. Teljesen elhatarolodik attól, hogy idáig a kereslet felporgetesben milyen súlyos része volt. Ha visszavennek a vilagbajnok Áfát az építésnel az korrekt lenne a tobbit hadjuk! Amúgy esnek az árak, a belvárosi lakások olcsóbban mennek mar mint a külvárosi panelek!!! Ez már mutatja erősen az irányt lefelé. Ennek a lakás piacnak kampó. Ezért van a kapkodás mert sztem 20 db új lakast nem adtak el 2.negyedevben, és ezt komolyan gondolom nem tuloztam. De lehet meglesz a 40 db is mint az első negyedévben a KSH szerint! 😀
https://www.portfolio.hu/bank/20200914/bombasztikus-otlettel-allt-elo-matolcsy-gyorgy-jonnek-a-0-os-jegybanki-lakashitelek-448620 Remélem ez komoly, mert viccnek nagyon durva lenne🤣. Rakjad vissza az Áfát 5% ra vagy 0%ra! Egyszer adózott jövedelemből ne fizzesunk már 27%Afat.!! A 0 %jegybanki hitellelt meg hadja a francba, mert ez megint arról szól, hogy nem fogják visszafizetni mint az nhp - t, meg a nem teljesülő CSOKot. A jegybank nem fogja kirakni 10 év múlva nem fizető családokat, azt hadja meg a kereskedelmi bankoknak. Nem ez a jegybank dolga. Miért bonyolítják?
Saját használatra ingatlant vásárlók topicja
Lakás/Ingatlan árak topik