Ez egy egyszerű topic saját használatra ingatlant vásárlók részére élményeik, tapasztalataik megosztására, területek árszínvonalának megvitatására. Befektetői ingatlanvásárlókat várja a
Gratulalok a sikeres ingatlan vetelhez. Bevallom, en nem hittem, hogy osszejon, de orulok, hogy tevedtem! Erezd benne jol magad es hajra elore az eletben! :)
Én cashben vásárolok mert a megtakarítást forgatom bele, a mostani darálók meg megbízhatóan teszik a dolgukat. A besorolás nem lakás, de az nem érdekel különösebben :)
Kiadásra vettem, de már egy másikat is beszereztem ugyanott szűk másfél éve, ismerem az állapotokat. Van az alagsori szintnek nem beépített része ahová be tudtam menni és láttam hogy minden nagyon csecse, semmi vizesedés, tök száraz az épület. Ugye ez szokott lenni a fő baj a szuteréneknél, a beázás, vizesedés. Na ez itt nincs. Ráadásul a kivitelező az átlaghoz képest szokatlanul tisztességes munkát végzett. A lokáció is kifogástalan, úgyhogy jobbat nem is foghattunk volna ki. Fény is elegendő van, annyi az össze nyűg egy fenti lakáshoz képest hogy van a wc-nél egy átemelő daráló meg a mosott ruha kiteregetésekor érdemes beindítani egy páracsökkentő készüléket (kemény bruttó 40.000 forintba fájt amit most az újonnan vett lakásba vettem és odaadtam a bérlőnek hogy használja ha kell). Kiadni meg majdnem annyiért lehet mint a fenti lakásokat amik dupla annyiba kerülnek.
Hello. Grat neked, remélem meglesz a számításod. Mi tudtuk mit veszünk, már boltoltunk a tulajjal, 10/10, ritka pozitív, amilyennek lennie kéne minden eladónak. Kb fél milla volt a lakás négyzetmétere, ami a felszíni lakásokhoz képest olcsó, de a helyi irodaállomány miatt rengeteg kereslet lesz rá azokhoz képest 10%-kal olcsóbban. És sok fos szuterént láttunk, mielőtt ezt megvettük, szintén elmentünk megnézni egy halálfos példányt frissítésnek, ez mindenben kategóriákkal azok felett van.
Na helló emberek, nem emlékszem hogy hívták itt a felét éri, minden szar, én mondjuk palotában lakom nicket (jahh, jazzos környék, ezt szerette mondani), hülyézett hogy tavaly vettem egy váci út melletti szuterént. Közbeszúrom hogy én is fázom a szuterénektől de ez szenzációs minőségű kivitelezés, porszáraz, csodálatos minőségű 95 éves házban. Üzenem a kollégának hogy megvettem a mellette lévő lakást is és mindjárt bérlővel együtt, ő már nekem csenget egy picit álmában. Évi 6,5% hozam a beesett bérleti díjszinten. Öt lakás van ott összesen, úgy döntöttem, mindet meg fogom venni, egyszerűen csúcs.
Saját használatra ingatlant vásárlók topicja
Lakás/Ingatlan árak topik